М...а му и мечка, все интересни неща изпускам.Много обичам Луната, защото мисля,че тя най -силно влияе при мен.В Рак е и е в трети дом.Все се местя, пътувам самичка от 3 клас, и съм била голямо миткало.Пътувала съм и навън, живяла съм най-много година по чуждите земи.

Луницата ми прави секстил със Сатурн, тригон Уран, квинконс Нептун, квадратура с Плутон, сексктил AC и опозиция с MC.
Обичам много да пътувам, повече в чужбина, но предпочитам да имам пристан тук.... :PДа не говорим,че най-обичам да пътувам със самолети/майка ми е била бременна, когато е пътувала нон стоп със самолети/.
Иначе за характера ми - потайна съм и ми се иска ,който ми направи лошо да му се върне, но аз лично не отмъщавам ,но се гневя много.По -принцип лесно заспивам, но много леко спя и постоянно сънувам.Обикновено помня сънищата си, понякога се случват.Вярвам в интуицията си , и по-принцип съм човек на чувствата.
Най-близките ми хора са със Рачешка и Скорпионска ,и Рибешка Луна.Допадат ми най-много.Харесвам емоционалните хора.
Съжалявам, ако обидя някой, но Луна в Дева ме побърква, както и Овенска не ми допада, особено ако слънчевия знак е също огнен.Разбрах,че не мога да си причиня това да живея повече с Луна в Дева.Само не разбирам, защо все ме харесват такива хора.......не ги ща , а все те.......

Мислите ли , че за стабилна връзка, Луните е хубаво да са от един и същи знак или една стихия?
Я да ви питам, дали това, че бълнувам значение има не аспектирания ми Меркурий в Овен в 12 дом?