Здравей Гост

Луната ...

• 221 Отговора
  • 33225 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Луната ...
« Отговор #100 -: Юли 20, 2009, 11:11:48 pm »
Ако някога бъдеш любовница, ще видиш че е излишно да се надяваш другия да ти бъде верен.

По принцип не се надявам на нищо, старая се да не се оковавам в очакванията си спрямо човека отсреща. Ах, тези очаквания и изисквания, на това ме учат цял живот две сатурнясали Луни (съвпад/опозиция). Та мога да кажа, че дотук имам много тъжен пример пред очите си как се проектират очаквания...
А любовница не съм била, признавам, дотук само гаджалъци.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #101 -: Юли 20, 2009, 11:13:13 pm »
Виж, Лили. Ако някога бъдеш любовница, ще видиш че е излишно да се надяваш другия да ти бъде верен. С две думи аз съм загубила доверие в мъжете като цяло. И не се хабя изобщо да се обеснявам или да моля за ''коректност''.

Никой не може да се надява на коректност и вярност.А доверие трудно се печели.Мъжете харесват равностойни партньори.Или поне повечето са такива.

*

aiia

« Отговор #102 -: Юли 20, 2009, 11:21:36 pm »
Хахаха. Момичета, скоро търсих нещо в гугъл. И ми изкочи най-отпред една страница от астросайт. Тръгнах да чета. Неща писани преди няколко месеца. Трябва да ви кажа, че истински се забавлявах и смях през сълзи. Такива капии сме, тука със сигурност се търкалят от смях като ни четат другите.  ;D ;D ;D ;D ;D
Сещам се сега някой ни беше нарекъл "'ГЪЗКИ''  ;D

*

Skarlet

« Отговор #103 -: Юли 20, 2009, 11:24:26 pm »

Сещам се сега някой ни беше нарекъл "'ГЪЗКИ''  ;D

Баш ме брига какво си мисли някой си за нас като ни чете.Да го д...а.  :P

*

aiia

« Отговор #104 -: Юли 20, 2009, 11:39:59 pm »
ЙХаха... Луната  е в Близнаци, утре влиза в Рак. Направо я разпънахме на кръст.
Кво бе братче, пак избихме рибата с писанките  ;D Изтъркаха ми се пръстите, представям си ако бяхме на мегдана със сплетени коси /като едно време/ колко кила семки щяхме да ольопим докато я обсъдим, Луната де.

Мия, пак нещо задълба в размишления и екзистенциални теми, май  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Юли 20, 2009, 11:43:34 pm »
Днес беше в Рак, утре е новолуние...
Но Венера и Марс сега са в Близнаци, верно. Напоследък чупиме всички рекорди по приказки...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #106 -: Юли 20, 2009, 11:45:18 pm »
А аз никога не съм преставала до ден днешен да вярвам в любовта.Тя е велика сила.И преобразява тотално човека.Права си,Небесна,аз също не бих се вживявала в ролята на жертва.Това е типично за Рибите.

Аз в любовта вярвам, но не вярвам, че с любовта си мога да спра някой да ми изневерява, ако си е такъв по рождение. С едната едничка любов едва ли ще го преобразя...Това са химери.

*

aiia

« Отговор #107 -: Юли 20, 2009, 11:45:47 pm »
Бъркаш, Лили. На 20 юли Луната е в Близнаци. Аз в 16 ч пуснах Лунната тема.
Вдругиден е новолунието. Е да, новия ден сме вече. Но аз пак казвам вдругиден.

Уф Права си. В рак е. Така ми излезе. Ама сега като го задох конкретно за часа, видях че е в Рак.  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Юли 20, 2009, 11:49:30 pm »
Вече сме 21-ви, Асла.  :P

ПП. Хайде, аз се оттеглям, че утре ме чакат разправии с едни "гъзки" (държавни служителки). Сигурно няма да са на себе си от затъмнението, те и без това са едни "мили" и "любезни"...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #109 -: Юли 20, 2009, 11:50:34 pm »
Бъркаш, Лили. На 20 юли Луната е в Близнаци. Аз в 16 ч пуснах Лунната тема.
Вдругиден е новолунието. Е да, новия ден сме вече. Но аз пак казвам вдругиден.

Уф Права си. В рак е. Така ми излезе. Ама сега като го задох конкретно за часа, видях че е в Рак.  ::)

Асла, ела на себе си! Още сутринта на 20-ти Луната влезе в Рак.

*

aiia

« Отговор #110 -: Юли 20, 2009, 11:52:21 pm »
Добре де, разбрах.

Трябва да се зададе часа и датата и така се вижда реално къде е. Обърках се, като видях транзита на Луната на фона на друга натална карта.  :-[

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Юли 20, 2009, 11:57:19 pm »
Шегичка за лека нощ:

"Ако един мъж е красив, верен и внимателен
няма значение какъв цвят е Ферари-то му!"  8)

*

aiia

« Отговор #112 -: Юли 21, 2009, 12:18:18 am »
Ехее всички заспахте. Щом Покахонтас е заспала, значи работата е сериозна.  ;D
Луната бди над вас, вие спете.  

Кой знае какво ни мисля Луната, ама ... не ни казва.  :-\
« Последна редакция: Юли 21, 2009, 12:25:12 am от Asla »

*

Uran

• 6041
« Отговор #113 -: Юли 21, 2009, 09:15:03 am »
Скарлет, говорим за изневеря? Ако хванеш мъжа си с друга жена у леглото, ще простиш ли?
 Виж какво,мъжа ми в легло не мога да хвана,защото е мъж който първо уважава себе си,после ме обича. Дори и да кръшне,ще го направи умно. Така че,въпроса ти не е много на място.Иначе,ще хвана хубосницата и ще измете всички стълби от 5-я до 1-я етаж и здрава кост няма да й оставя.

Оф оф, не можахме да се разберем. Прие всичко много буквално. Попитах теб защото друг Рак тука не познавам.
Виж, забрави. Няма значение.
Аз познавам и години наред си живее с доста хойкащ мъж. Тя си се държи като кралица и изобщо не комeнтира. Единственото, което направи е да не му дава никакъв отчет относно финансите си.
Има стелиум в рак в 12 дом -Слънце, Венера,Мек и Уран Луната и е в риби в 9 дом.
« Последна редакция: Юли 21, 2009, 12:09:10 pm от Uran »

*

Uran

• 6041
« Отговор #114 -: Юли 21, 2009, 09:19:37 am »
И аз съм на същото мнение.
Луна в Лъв и Скорпион едва ли ще прости.

Луната ми в лъв е прощавала подобно нещо (а може и Слънцето във водолей да е било) и никога не е натяквала за това.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #115 -: Юли 21, 2009, 09:53:27 am »
М...а му и мечка, все интересни неща изпускам.Много обичам  Луната, защото мисля,че тя най -силно влияе при мен.В Рак е и е в трети дом.Все се местя, пътувам самичка от 3 клас, и съм била голямо миткало.Пътувала съм и навън, живяла съм най-много година по чуждите земи. :-[
Луницата ми прави секстил със Сатурн, тригон Уран, квинконс Нептун, квадратура с Плутон, сексктил AC  и опозиция с MC.
Обичам много да пътувам, повече в чужбина, но предпочитам да имам пристан тук.... :PДа не говорим,че най-обичам да пътувам със самолети/майка ми е била бременна, когато е пътувала нон стоп със самолети/.
Иначе за характера ми - потайна съм и ми се иска ,който ми направи лошо да му се върне, но аз лично не отмъщавам ,но се гневя много.По -принцип лесно заспивам, но много леко спя и постоянно сънувам.Обикновено помня сънищата си, понякога се случват.Вярвам в интуицията си , и по-принцип съм човек на чувствата.
Най-близките ми хора са със Рачешка и Скорпионска ,и Рибешка Луна.Допадат ми най-много.Харесвам емоционалните хора.
Съжалявам, ако обидя някой, но Луна в Дева ме побърква, както и Овенска не ми допада, особено ако слънчевия знак е също огнен.Разбрах,че не мога да си причиня това да живея повече с Луна в Дева.Само не разбирам, защо все ме харесват такива хора.......не ги ща , а все те....... >:(
Мислите ли , че за стабилна връзка, Луните е хубаво да са от един и същи знак или една стихия?
Я да ви питам, дали това, че бълнувам значение има не аспектирания ми Меркурий в Овен в 12 дом?

*

Uran

• 6041
« Отговор #116 -: Юли 21, 2009, 10:02:25 am »
Това с бълнуването и на мен ми е интересно.
И двете ми деца бълнуват и са много неспокойни като спят. Даже е имало случаи да се смеят с глас насън. ;)
В единият случай си го обяснявам със стелиума в рак, където е и Луната.

*

Skarlet

« Отговор #117 -: Юли 21, 2009, 10:05:07 am »

Я да ви питам, дали това, че бълнувам значение има не аспектирания ми Меркурий в Овен в 12 дом?

Не мога да кажа дали е от това,че е неаспектиран,но определено е от това,че е в 12 дом.12 дом все пак е домът на Нептун,а Меркурий се свързва с говора.Същото може да даде и Меркурий в 9 дом.Там са сънищата и виденията-в дома на Юпитер.Но знаем,че Риби има два управителя-Юпитер и Нептун.Аз вече споменах преди време,че също съм бълнувала като момиче,че и пеех насън.  ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #118 -: Юли 21, 2009, 10:24:17 am »
Хаха ти ме уби! ;D
Аз когато бях на бригада в Щатите , бълнувах на английски, а после приятелките ми ме бъзикаха,че аз наяве толкова правилно не съм говорела езика. ;DВикала съм съща найн, найн на немски......абе мани.Иначе и съм се смяла и съм плакала насън.Мдаа 12 дом , а и Слънчо там явно си казва думата.

*

Helo

« Отговор #119 -: Юли 21, 2009, 10:37:41 am »
Обикновено бълнуването е от превъзбуда, а може и от подтиснати емоции. И най-вече се среща при децата и в пубертета.

Аз само веднъж в началото на пубертета съм станала насън и съм плакала.  :o
На сутринта си излизам съвсем радостна, нищо не помнех, а като ми разказаха не вярвах.

Може би бълнуването е характерно за по-впечатлителните и емоционални хора.