Здравей Гост

Сатурн

• 507 Отговора
  • 84612 Прегледи
Re:Сатурн
« Отговор #360 -: Октомври 02, 2009, 10:58:21 pm »
Има много красиви и слаби жени,но злобни и отмъстителни. От такива всеки мъж бяга. 

Аз пък имам примери около мен точно на обратното - красива, но кльощава и злобна и мъжете се роят около нея. ::)
Отдавна съм престанала да се питам мъжете какво търсят, защото мисля, че нищо не търсят. Просто има някои жени,които ги намират  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #361 -: Октомври 02, 2009, 10:59:31 pm »
Когато човек харесва и уважава себе си,той е харесван и уважаван и от другите. Разбира се,никой не може да бъде харесван и обичан от всички,нито пък си длъжен да харесваш някой,който те отвращава. "Въпрос на вкус"-казало кучето и се близнало под опашкатааааа..майтапче.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #362 -: Октомври 02, 2009, 11:03:33 pm »
Нито красотата, нито умът, нито душевността на жената не са гаранция да е щастлива.
Много красиви жени са самотни, ако красотата се съчетава с ум.
Познавам и доста непривлекателни и глуповати жени, които обаче никога не остават без мъж. Дали пък защото си слагат по-ниска летва?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #363 -: Октомври 02, 2009, 11:04:03 pm »
Явно не е до външността.
съвсем си права- излъчване:) явно при теб е така

Ми,не знам дали е така.Това аз не мога да кажа сама за себе си,разбира се.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #364 -: Октомври 02, 2009, 11:10:13 pm »
Нито красотата, нито умът, нито душевността на жената не са гаранция да е щастлива.

Мдааа,тъкмо щях да си лягам и ти ме замисли.  ;D Човек за нищо няма гаранция. Важното е да не губи човек духа си. Няма напълно и вечно щастливи хора. Радостта и тъгата се редуват,вечно щастлив е само глупака,защото нищо не знае и нищо не разбира.А този,който е умен и въпреки всичко е щастлив,то той вече е достигнал мъдростта. Така поне аз мисля,не сте длъжни да приемате това мнение.

« Отговор #365 -: Октомври 03, 2009, 07:51:17 am »
Много красиви жени са самотни, ако красотата се съчетава с ум.
Познавам и доста непривлекателни и глуповати жени, които обаче никога не остават без мъж. Дали пък защото си слагат по-ниска летва?
Чудя се щастието дали е заоложено в картата или е до лична настройка?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #366 -: Октомври 03, 2009, 08:25:16 am »
Зависи кое те прави щастлив и дали то е заложено в картата. Щастието е усещане, за съжаление мимолетно. Малцина намират извора на радост отвътре, а щастието е предимно вътре в нас. Мое мнение.  :)
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

missKapriz

« Отговор #367 -: Октомври 03, 2009, 09:14:11 am »
Цитат
Малцина намират извора на радост отвътре, а щастието е предимно вътре в нас. Мое мнение.
И мое също :)Макар да не съм точно сигурна каво е щастието,представям си го така:Здраве в семейството и сред близките;Приятна  работа с прилични доходи;Редуване на работа с пълноценна почивка;Един човек ,който те чака у дома и когато залиташ те подпира;Няколко верни приятели;И най-важното поне според мен е да се чувстваш пълноценен,необходим,значим!!!Щастието е преди всичко усещане мисля!

Е,да не забравя и едно ферари в гаража  и 2-3 кожени палта в гардероба ;D ;D ;DШегичка,не е важно :P

« Отговор #368 -: Октомври 03, 2009, 09:34:05 am »
Зависи кое те прави щастлив и дали то е заложено в картата. Щастието е усещане, за съжаление мимолетно. Малцина намират извора на радост отвътре, а щастието е предимно вътре в нас. Мое мнение.  :)
Все пак такива,които имат наранена Венера,Луна дори и да притежават всичко ,което искат предполагам ,че едва ли се чувстват щастливи....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #369 -: Октомври 03, 2009, 09:39:21 am »
     Аз имам такива наранени, любовта ме прави щастлива и ми дава сили. А принципно за мен щастието е липса на нещастие.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #370 -: Октомври 03, 2009, 10:01:36 am »
оже и малко изтъркано да звучи, но според мен любовта е ключът към щастието.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Helo

« Отговор #371 -: Октомври 03, 2009, 10:04:11 am »

Любов към живота! Щото, ако някой чака любовта към конкретен човек да го оправи, значи много го е закъсал.

В тоя смисъл, да напиша и нещо по темата.  ;D Още преди Сатурн да ми направи квадратура с Луната вече започнах да чувствам влиянието му. За тази квадартура са характерни лоши чувства, които идват най-вече от увеличени задължения. Ама само как съвпада с моята ситуация. Сега задълженията ми се увеличават и само като си помисля за нещата, които имам да върша, не ми става никак хубаво.

А понеже Луната и Нептун са ми в съвпад, в края на месеца Сатурн ще е в квадратура и с Нептун. Не знам какво ще става, но квадратура едновременно и към Луната и към Нептун ми звучи като някакви лоши събития, които ще ме откъснат от илюзиите, които съм имала преди това.

Нептун ми управлява 5-ти, Луната 9-ти.
Значи премахване на илюзиите, че ще мога да се забавлявам така, както преди?
« Последна редакция: Октомври 03, 2009, 10:12:13 am от Helo »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #372 -: Октомври 03, 2009, 10:31:49 am »
На мен в момента Сатурн ми е в 2 дом в и прави квадратура с натална Луна+ Сатурн и Юпитер, а на това и отгоре е в съвпад с Марса /натална Тао кв./, а от там в/у нат. Плутон и Слънце... Мерка и Урана...Направо незнам какво да о4аквам от тук през следващите няколко години  ??? ??? ??? ???
Горкичкият ми стелиум, като гледам как транзитния Уран тепърва ще го опозира, а транзитния плутон, квадратира и отделно пак плутона е в опозиция на нат. Луна и нат. Сатурн и е  в съвад с нат. Юпитер... ::) ::)
ще бъде веселба ::) ::) ::)
Цялата тази какфония ме кефи много.... :P :P :P
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #373 -: Октомври 03, 2009, 10:37:44 am »
За мене пък любовта е ключа към нещастието .странно звичи,но така го усещам.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

elfidka

• 3129
« Отговор #374 -: Октомври 03, 2009, 10:38:20 am »
Е май, не остана дом, който да не е активиран. ;D ;D ;D ;D ;D
Само Венерата и Нептуна не са засегнати.......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #375 -: Октомври 03, 2009, 10:40:18 am »
Не съм съгласна с тебе, дори може да поспорим по въпроса.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #376 -: Октомври 03, 2009, 10:42:11 am »
Не съм съгласна с тебе, дори може да поспорим по въпроса.

Аз не ти опонирам проста казах за себе си..Имам не знам и аз колко пъти наранена Венера.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

elfidka

• 3129
« Отговор #377 -: Октомври 03, 2009, 10:43:04 am »
Ние привличаме такъв тип хора които са най-подходящи за нашето духовно развитие, и ако привлечените от нас хора ни причиняват болка, това означава, че ни подбутват напред и ни показват нашите слаби места по които трябва да работим.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #378 -: Октомври 03, 2009, 10:45:36 am »
Ами в такъв случай ,с наранената Венера, много е добре че се занимаваш с астрология. Хайде сега ми кажи, какво според теб е наранена Венера. Аз знам, но искам да го чуя от теб.
Напиши го тук, защото имам нещо в пред вид. ;)
Защото грубо казано, наранена Венера, означава, че като дете си била наранена от семейството си и сега по навик избирателната ти способност се свежда до там,че да подбираш такива хора за партньори  / несъзнателно разбира се/ които отново да те нараняват.
« Последна редакция: Октомври 03, 2009, 10:52:42 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #379 -: Октомври 03, 2009, 10:51:59 am »
Ами в такъв случай ,с наранената Венера, много е добре че се занимаваш с астрология. Хайде сега ми кажи, какво според теб е наранена Венера. Аз знам, но искам да го чуя от теб.
Напиши го тук, защото имам нещо в пред вид. ;)
АААа сега съм на изпит ;D
начинаеща съм ,но елементарните понти предполагам ги знам
Наранена
съвпад с Марс
заточение Скорпион,(воден дом-4 )
освен това ретро
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв