Здравей Гост

Сатурн

• 507 Отговора
  • 84614 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Сатурн
« Отговор #380 -: Октомври 03, 2009, 10:54:14 am »
Защото грубо казано, наранена Венера, означава, че като дете си била наранена от семейството си и сега по навик избирателната ти способност се свежда до там,че да подбираш такива хора за партньори  / несъзнателно разбира се/ които отново да те нараняват
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #381 -: Октомври 03, 2009, 10:56:16 am »
Защото грубо казано, наранена Венера, означава, че като дете си била наранена от семейството си и сега по навик избирателната ти способност се свежда до там,че да подбираш такива хора за партньори  / несъзнателно разбира се/ които отново да те нараняват
Ами не само партырите.По принзип .
То всичко що е в Скорпион няма начин да няма драма.Драма и трансформация.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

elfidka

• 3129
« Отговор #382 -: Октомври 03, 2009, 10:57:34 am »
Защо не си пуснеш картата.
А наранена не беше ли при съвпад със Слънце или висша планета. нека се включи още някой за мнение
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #383 -: Октомври 03, 2009, 10:58:42 am »
   Не съм съгласна, не е задължително да си била наранена в миналото. Моята Венера също е в Скорпион, там е и Марс и в опозиция на Сатурн, върха на Тао-то е Луната,МС,СЛВ - в малко по широки орбиси...Ако е наранена Венерата или въобще кофти аспектирана, това означава че е заложено в картата - считай в характера на човека да се развие чрез любовни уроци /драми и тем подобни/...

« Отговор #384 -: Октомври 03, 2009, 11:02:08 am »
  Не съм съгласна, не е задължително да си била наранена в миналото. Моята Венера също е в Скорпион, там е и Марс и в опозиция на Сатурн, върха на Тао-то е Луната,МС,СЛВ - в малко по широки орбиси...Ако е наранена Венерата или въобще кофти аспектирана, това означава че е заложено в картата - считай в характера на човека да се развие чрез любовни уроци /драми и тем подобни/...

За уроците си прав ,но относно семейството също не е задължително и ето пример защо всеки случай си е частен: при мене Марс е на куспидата на 4 дом също така връх на 4 дом е Скорпион
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

elfidka

• 3129
« Отговор #385 -: Октомври 03, 2009, 11:05:57 am »
Ами ето, че е свързано с домът, мястото, където живееш
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #386 -: Октомври 03, 2009, 11:09:44 am »
Ами ето, че е свързано с домът, мястото, където живееш
Венера в Скорп е много сенситивна и чувствитена наед с тва и властна и взискателна.Така съм приемала фактите,дори и да не са били чак толкова трагични.Не знам дали е решаващо какво кога ти се е случило ии начина по който приемаш нещата.И двамата ми родители имат Плутон в 1 дом ....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

elfidka

• 3129
« Отговор #387 -: Октомври 03, 2009, 11:14:00 am »
Това е много показателно. Плутон в 1 дом, обикновено дава маниппулатори. / съзнателни или не /
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #388 -: Октомври 03, 2009, 11:19:27 am »
Това е много показателно. Плутон в 1 дом, обикновено дава маниппулатори. / съзнателни или не /
А не е само това ....зависи и от останалите неща в катата разбиа се.Майка ми Лъв и всички Планети там в Лъв асц Лъв не мислеш ли,че за такъв е меко казано манипулатор?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

elfidka

• 3129
« Отговор #389 -: Октомври 03, 2009, 11:44:41 am »
Меко казано...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #390 -: Октомври 03, 2009, 12:31:47 pm »
Меко казано...
Сега видях твоя асц,и зодия са като моите и с тази близнашка Луна ми е ужасно любопитно как изглеждаш ,но поради непонятни за мене причини тук всеки е много анонимен нещо като тайните агенти та не те питам за снимка само казвам,че ми стана ужасно любопитно
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

elfidka

• 3129
« Отговор #391 -: Октомври 03, 2009, 01:19:16 pm »
Ми как ако не си виждала говедо Искърска порода - това съм аз  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Октомври 03, 2009, 01:47:46 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #392 -: Октомври 03, 2009, 01:43:46 pm »
я ме светнете за транзит на сатурн през 11-ти :),нещо по-интересно по отношение на приятелства,групи,проекти,случило ли ви се е ? :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #393 -: Октомври 03, 2009, 01:53:51 pm »
Ами когато Сатурн транзитираше през моя 11 дом, приятели нямаше. Или за да съм по-точна, по това време бях в чужбината и нямаше среда в която да се чувствам като сред свои. Малкото българи, които познавах си въртяха номера едни на други, а на мен не ми се занимаваше с техните глупости.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

nerealna

« Отговор #394 -: Октомври 03, 2009, 02:01:50 pm »
приятелствата ти ще бъдат подложени на проверка .. ще разбереш кои са  ти наистина верните приятели, те ще останат, а ненужните ти връзки ще се прекратят от самосебе си. новите запознанства, които ще имаш в този период, новите приятели, ще останат задълго. често тези запознаства са с по-възрастни от теб  хора . може да ти се обадят и стари приятели. освен това когато на мен ми беше в 11 дом започнах да се занимавам по задълбочено с окултизъм и си поставих няки цели, които все още изпълянвам :) .също започнах работа в голям колектив и се запознах с влиятелни хора, които ми помагат и до днес ..

« Отговор #395 -: Октомври 03, 2009, 02:03:45 pm »
а добре аз не знам кво говедо съм още не съм се определила ;D ;D ;D ;D
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

elfidka

• 3129
« Отговор #396 -: Октомври 03, 2009, 02:09:42 pm »
а добре аз не знам кво говедо съм още не съм се определила ;D ;D ;D ;D
Интересно и аз имам съвпад на Уран с Мерка
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #397 -: Октомври 03, 2009, 02:11:14 pm »
 Прозерпина, би ли ми пратила личните си данни да ти погледна картата ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #398 -: Октомври 04, 2009, 09:46:30 am »
   Исках да кажа, че Венера в Скорпион - особено ако е лошо аспектирана, рано или късно в живота на този /наблюденията ми са по принцип само за жени с такава Венера/ се случват любовни драми...Разочарования, смяна на партньори...Просто чрез многото любовни преживявания, трябва да се издигне, да осъзнае ролята на любовта...

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #399 -: Октомври 04, 2009, 11:07:41 am »
 :)  Какво да очаквам когато транзитни: САТУРН, ВЕНЕРА И МЕРК. са ми в 4-ти дом? А на близко до сърцето ми същество неговите транзитни САТУРН,ВЕНЕРА и МЕРК са в неговият 8-ми дом?
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!