Това,което наистина иска да научи човак,няма да го научи от форума.Имам предвид личната прогноза. Иска си работа и изчисления,а тук влизаме набързо,колкото да обменим опит и знания. Така че,нормално е направена набързо прогноза,да не е точна понякога.Ако ставаше така лесно и бързо,щяхме да сме ясновидки. 
Абсолютно си права!Моите събития би трябвало оттук нататък да се случват.Ако въобще действат транзити,солари,лунари и т.н.Така че,ще видим,интересно ми е,ама аз нямам търпение...

Е, как стоиш си без събития, така ли? Нищо ли не ти се случва?
Аз лично не смятам, че всеки един транзит неминуемо трябва да даде събитие в реалния живот, ако сме малко по-съзнателни ще разберем, че те работят и на по-финни нива, и не е задължително при първия досег с планета да има проявление, примерно Уран квадрат Слънце не даде сериозни събития, колкото вътрешно израстване, сега виждам ,че Плутон в съвпад с десцендента , а преди това с Венера, даде реално сериозно събитие при второто, и трето си възвращане, както и вътрешни конфронтации, които не бяха следствие от събитие, а просто принципа на планетата работи на много плоскости, и най- вече на вътрешно ниво,при хора с отворено съзнание. Събията лоши или добри, са оцветени от нашите собствени възприятия, а това което реално планетите вършат става вътре в нас и това за мен е по-важно, обстоятелствата и хората чрез които се осъществява е само мост за да прозрем, какво дефакто наистина се извършва дълбоко в нас.
Ние сме сътворци, и като такива ние трябва да бъдем причината, а не последствието, действието , а не реакцията.
Разбира се, аз не изключвам глобалните фактори, които могат да попречат на индивидуалния път, но в рамките на едно нормално ежедневие, ние сме сблъскваме със ситуации, които в по-голяма степен са продуктивани от самите нас, защото светът в една не малка част е огледално отражение нас, на това което душата ни привлича и има необходимост да научи.
Ето един цитат на Лиз Грийн, който много ми допадна:
"По такъв начин има много други фактори, освен индивидуалното съзнание, които определят как конкретно се проявяват транзитите и прогресиите. Нещо повече, много от тези, които ние считаме предсказуеми, може да се окажат съвършено непредсказуеми, по причина само на една промяна в качеството на функциониране на съзнанието – неговият преход на по-високо, по-широко, осъзнаващо реалността ниво. "- Лиз Грийн