Здравей Гост

Сатурн

• 507 Отговора
  • 84847 Прегледи
*

Helo

Re:Сатурн
« Отговор #260 -: Септември 23, 2009, 11:55:07 pm »
Ще ми кажете ли какво ви се е случило по време на вашите транзити, когато транзитния Сатурн е правил квадратура с Луната ви?

Сега в началото на октомври ще имам такава квадратура. Луната ми е в края на 2-ри дом. Луната евентуално управлява 3-ти дом, но ако асцендента ми се измести малко, може и да не управлява никой дом.

На вас как ви повлия?

*

Nebesna

« Отговор #261 -: Септември 24, 2009, 12:07:49 am »
Ще ми кажете ли какво ви се е случило по време на вашите транзити, когато транзитния Сатурн е правил квадратура с Луната ви?

Сега в началото на октомври ще имам такава квадратура. Луната ми е в края на 2-ри дом. Луната евентуално управлява 3-ти дом, но ако асцендента ми се измести малко, може и да не управлява никой дом.

На вас как ви повлия?

Отиди на зъболекар.

*

Nebesna

« Отговор #262 -: Септември 24, 2009, 12:10:19 am »

На вас как ви повлия?

Няма такъв филм - "да не управлява никой дом" - планетата управител на интерсептирания знак става съуправител или 2-ри управител на дома.

*

Helo

« Отговор #263 -: Септември 24, 2009, 12:15:03 am »

Няма такъв филм - "да не управлява никой дом" - планетата управител на интерсептирания знак става съуправител или 2-ри управител на дома.

Аз малко се обръках.  ;D Знакът Рак ми е в 9-ти дом. Първите няколко градуса или един градус на дома е в Близнаци, ако асцендента ми е точен. Може да се приеме, че Луната ми управлява 9-ти дом.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #264 -: Септември 24, 2009, 12:41:56 am »
Квадратура на транзитен Сатурн към натална Луна може ли да означава край на живота на майката? Или здравословен проблем на майката?

дън-дрън,та пляс.първо гледаш къде е сатурн и какво управлява,къде се намира.правиш същото и за луната.тогава разбираш къде ще е фокусирана и енергията.квадрата изисква действие,това не е опозиция.наред с това ,мога да ти кажа ,че в такъв период отношенията с жените са хладни,сдържани и студени.проблематични ,но могат и да бъдат заздравени.редно е да се проследят следващите-бъдещи аспекти ,за да направиш прогнозата....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #265 -: Септември 24, 2009, 12:49:05 am »
Марая, а ти имаш ли личен опит с такава квадратура?

*

Марая

• 28287
« Отговор #266 -: Септември 24, 2009, 01:30:12 am »

На вас как ви повлия?
хело,с риск да бъда неразбрана и оплюта ще си позволя да ти дам един безплатен съвет!
трупаш знания,четеш и търсиш-поздравления!но тези знания следва да вкараш в някакво русло ,защото някой от постовете ти плашат,а тук влизат всякакви хора.моят съвет е започни системно ,но конкретно ,не скачай от планета на планета ,като меркурианец , а постепенно.така и за теб самата ще бъде по лесно!
това е мойто мнение!аз принципно вземам под влияние само онези мнения,които съм платила ,но понякога и такива ,които не стуват пари са от полза! ;) :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #267 -: Септември 24, 2009, 09:50:46 am »
Разбрах какво ми липсва!
Вдъхновение, муза, просветление, инспирация импулс!
Е това ме мъчи.
Ало, девойките, случайно и на вас това да ви е проблемът и да помислим що така ни действа Сатурн-Уран.
   :) Потърси импулса вътре в себе си. Когато извадим на вън импулса, който е в нас,м значи сме се надраснали. Истинският , неизменен импулс е вътре в нас самите :)
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

Марая

• 28287
« Отговор #268 -: Септември 24, 2009, 12:09:47 pm »
Марая, а ти имаш ли личен опит с такава квадратура?

всеки има такъв опит!транзитите на сатурн /квадрати,секстили,тригони,съвпади,опозиций/ към наталната луна се случват през определени периоди хело! ;D

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #269 -: Септември 26, 2009, 08:56:22 am »
Квадратура на транзитен Сатурн към натална Луна може ли да означава край на живота на майката? Или здравословен проблем на майката?
  :) Хело, ето ти нещо за Сатурн. Вярвам, че това ще те насочи към необходимият  отговор.
"Квадратура “Трябва да се справим с това”
Планетно съответствие - Сатурн.
Защита чрез структура, предизвикателство и необходимост от конструктивно взаимодействие между двойката участващи в аспекта планетни сили; при проблем с интеграцията – взаимно “изцеждане” и потискане, блокада.
Духовна цел – чрез позитивно мислене и конструктивни действия да се създаде усещане за увереност и продуктивност, без ограничаване и потискане (според Мертц – марсова характеристика)."

*

Skarlet

« Отговор #270 -: Септември 26, 2009, 10:32:37 am »

При транзит на Сатурн,в съвпад с Луната ми,почина майка ми. Но това не може да бъде единствената предпоставка.Трябва да се търсят поне още 1-2 аспекта. Тогава имах и Плутонови квадрати,а и Луната в натала управлява 10 дом-тя беше моят авторитет в живота.

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #271 -: Септември 26, 2009, 10:41:10 am »
 :) Скарлет, хубавите вести са за предпочитане, поне от мен. А отрицателните представям предимно в мека форма ???

« Отговор #272 -: Септември 26, 2009, 10:41:45 am »
Когато Сатурн мина през съвпада на Луната ми в Рак, /а тя има и съвпад на натален Сатурн/, майка ми по онова време беше сериозно болна, но освен основното й заболяване не й се случи нищо фатално. Но това са мен беше най-депресивния период в живота ми до сега  :-\

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #273 -: Септември 26, 2009, 10:45:15 am »
Когато Сатурн мина през съвпада на Луната ми в Рак, /а тя има и съвпад на натален Сатурн/, майка ми по онова време беше сериозно болна, но освен основното й заболяване не й се случи нищо фатално. Но това са мен беше най-депресивния период в живота ми до сега  :-\

:) Разбира се , че не само нашият Сатурн е от значение. А и всеки си има своят ПЪТ и определено време ::)

*

Skarlet

« Отговор #274 -: Септември 26, 2009, 10:48:18 am »
Но това са мен беше най-депресивния период в живота ми до сега  :-\
  За мен също,още повече че има натален квадрат Луна-Сатурн и на практика транзитния Сатурн правеше квадратура и с наталния-управител на 4 дом. Имаше и възврат на лунните възли,но обърнати.

« Отговор #275 -: Септември 26, 2009, 11:40:33 am »
   Аз също имам квадрат на натални Луна и Сатурн. Моята майка почина при съвпад на транзитно Слънце с мой Сатурн, понеже тя почина на рождения си ден, дефакто нейното нат.Слънце беше в съвпад с моя Сатурн...Слънце е управител на ІV дом, а Сатурн управлява цялата ми карта.
  Други по интересни аспекти към датата на смъртта - е точния септил на транз.Сатурн с Лилит. и точен септил на тр.Луна със Сатурна ми.

*

aldonea

• *
  • 116
« Отговор #276 -: Септември 28, 2009, 10:52:12 am »
 :-\ Вероятно всички знаете , че Сатурн събира, взема. Та по тази причина, казваме за управляваните зодии и домове, че са свикмали само да събират. Но все пак да не забравяме, че: "КОГАТО СЕ ЗАТВОРИ ЕДНА ВРАТА, ВМЕСТО НЕЯ СЕ ОТВАРЯ ДРУГА" Така е и с кръговрата на живота :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #277 -: Септември 28, 2009, 11:17:43 am »
:-\ Вероятно всички знаете , че Сатурн събира, взема. Та по тази причина, казваме за управляваните зодии и домове, че са свикмали само да събират. Но все пак да не забравяме, че: "КОГАТО СЕ ЗАТВОРИ ЕДНА ВРАТА, ВМЕСТО НЕЯ СЕ ОТВАРЯ ДРУГА" Така е и с кръговрата на живота :)

безспорен инкасатор на съдбата , сатун не само взима.неговите транзити ,както леки ,така и тежки ни дават възможноста да осъзнаем болката и уроците му.именно затова на всеки 29,5 г. ние сме изправени на зрелостен изпит. той и само той умее да балансира нещата ,без значение къде се намира и какъв аспект прави!

*

mamma_mia

« Отговор #278 -: Септември 28, 2009, 12:29:38 pm »
Еййй проявява се тоя сатурн през третият ми дом :P
Започнаха проблеми със съседите,напрежение с брат ми....не е истина просто.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #279 -: Септември 28, 2009, 12:33:06 pm »
Транзитният сега ми се движи в четвърти...Кой знае какво ме чака,дано не е лошо само...  :(