Здравей Гост

Сатурн

• 507 Отговора
  • 84983 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Сатурн
« Отговор #300 -: Септември 28, 2009, 07:21:27 pm »
щерка ми има такава венера в дева :)и сега ме е шубе ,щото предстои съвпад на сатурн с нея.ако се поповърне в живота й един неудачник ще полудея! :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #301 -: Септември 29, 2009, 02:29:58 pm »
 :) Моля за помощ!
 ? Каква би била връзката м/у двама, ако единият  Сатурн1 е в 7-ми дом в Рак (зодията на партньора), а другият Сатурн2 е в 8-ми дом Козирог (асцед. на другият партньор
 А Венерите са :Венера1 е в 6-ти дом ( Близнаци асц. на РАК)
 А Венера2 е в 12-ти дом (Телец зодията на асц.Козирог)
 :) Предварително ви благодаря!
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #302 -: Септември 30, 2009, 03:00:27 pm »
Ама не обичам да съм прекалено много център на внимание, неудобно ми е. Май трябва още да я развия тая Венерка, че много срамежлива и не ще да приема комплименти, понеже я е срам.

Мойта е същата  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Kaya

• 2893
« Отговор #303 -: Септември 30, 2009, 04:10:03 pm »
Синухе,   бях останалас впечатлени,че венра ти е във везни или  си асц везни или венера е някъде там ;Dпоради взискателността ти към цветове и форми  + употребата им;

хмм, не бих казала,че венера в дева е ригидна, но сръчна -трудно (обиновено не знае собствената си ценност), докато тази в овен също няма представа, но с друг знак
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 04:19:07 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

mamma_mia

« Отговор #304 -: Октомври 01, 2009, 09:04:08 am »
Добро утро на всички :)
Някой от вас преживявал ли е съвпада на транзитен сатурн с плутон,тр сатурн опозиция слънце?
При мен ще се случи точно на 0 гр 45 във везни...значи скоро.
Случило ли се е при вас някакво събитие?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #305 -: Октомври 01, 2009, 09:14:05 am »
Предстои ми нещо подобно също скоро, но малко по-къснично всъщност и лееко видоизменено - тр. Сатурн съвпад  Плутон и Слънце, квадрат с нат. Сатурн и нат. възли. Горе-долу по същото време и транзитен Плутон ще квадратира нат. си позиция и нат. Слънце, като ще се чучне точно върху СЛВ. Ако го преживея, сигурно ще имам много да разказвам.  8)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #306 -: Октомври 01, 2009, 09:42:17 am »
Някой от вас преживявал ли е съвпада на транзитен сатурн с плутон,тр сатурн опозиция слънце?
В момента още се състои, но е леко по-различно и по-масирано. Транзитен сатурн върху плутон (съвпад с уран и ИЦ). Тр. сатурн квадрат слънце, където пък е тр. плутон. Тр. сатурн опозиция на натален. Имам и още забележителни транзити, но не са по темата. Случки има и хубави, и лоши. Много зависи кои домове се акривират, за да се определи видът на събитието. При мен е като по учебник. 2,3,4,5 и 7 дом. Безпаричие, проблеми в къщи. Чакам ново жилище, което се бави. Любовният ми живот и контактите са като електрокардиограма и др. Но пък изскачат отнякъде и хубави преживявания, кратки пътувания. Намирам решения. И благодаря, че съм здрава сутрин и вечер.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Kaya

• 2893
« Отговор #307 -: Октомври 01, 2009, 11:40:51 am »
Revati явно при теб е интересно:) а смяна на професионланото поприще?

*

mamma_mia

« Отговор #308 -: Октомври 01, 2009, 12:49:05 pm »
В момента още се състои, но е леко по-различно и по-масирано. Транзитен сатурн върху плутон (съвпад с уран и ИЦ). Тр. сатурн квадрат слънце, където пък е тр. плутон. Тр. сатурн опозиция на натален. Имам и още забележителни транзити, но не са по темата. Случки има и хубави, и лоши. Много зависи кои домове се акривират, за да се определи видът на събитието. При мен е като по учебник. 2,3,4,5 и 7 дом. Безпаричие, проблеми в къщи. Чакам ново жилище, което се бави. Любовният ми живот и контактите са като електрокардиограма и др. Но пък изскачат отнякъде и хубави преживявания, кратки пътувания. Намирам решения. И благодаря, че съм здрава сутрин и вечер.
А някакво разтърсващо събитие имало ли е? ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #309 -: Октомври 01, 2009, 01:09:31 pm »

миналата година :-X.с малка разлика опозицията беше към нат.сатурн ,а квадратурата към слънцето.много тежък период :'(,с много ограничения и проблеми по осите.защото при мен съвпада беше с мц. :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #310 -: Октомври 01, 2009, 01:17:20 pm »
Ясно.На мен това чудо ще ми се случи в 3ти и 9ти ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #311 -: Октомври 01, 2009, 01:32:02 pm »
Ясно.На мен това чудо ще ми се случи в 3ти и 9ти ;)

ти прочете ли ,какво съм ти написала в другата тема? ;)
3/9-ти , близки и далечни роднини,братя и сестри!пътища....много внимавай при шофиране!
и ако това те успокоява ,ще ти кажа ,че след съвпада на двете най-кармични планети отношенията по тези домове ще бъдат толкова различни ,колкото не можеш дори да си помислиш!но всичко в хороскопа е с една единствена цел- ИЗКАЧВАНЕ!
така ,че след събитията , а те ще са повече от 3 ,защото ще има и ретроградие ,ще бъдеш уморено бебе от игри и ще се чувстваш като новородена! :)

*

mamma_mia

« Отговор #312 -: Октомври 01, 2009, 01:38:07 pm »
Да Марая,много полезно си го написала.
Докато четох се сетих за друго.
Аз не карам кола,но имам брат,който кара.
3ти дом е свързан с братя,възможно ли е с него нещо да се случи?
И да...знам,че ще бъде дълъг и тежък период,заради ретроградното и директно движение на сатурн ???
Когато се анализира в моя случай плутон(3ти дом),трябва ли да се вземе предвид господар на кой дом е? Значи ли щом е господар на 5ти в събитията ще бъдат въвлечени и нещата по 5ти дом?

*

Марая

• 28287
« Отговор #313 -: Октомври 01, 2009, 01:53:35 pm »
Да Марая,много полезно си го написала.
Докато четох се сетих за друго.
Аз не карам кола,но имам брат,който кара.
3ти дом е свързан с братя,възможно ли е с него нещо да се случи?
И да...знам,че ще бъде дълъг и тежък период,заради ретроградното и директно движение на сатурн ???
Когато се анализира в моя случай плутон(3ти дом),трябва ли да се вземе предвид господар на кой дом е? Значи ли щом е господар на 5ти в събитията ще бъдат въвлечени и нещата по 5ти дом?

засегнатите от транзита домове са именно мястото през което транзитира , дома ,който управлява ,дома в който се намира в натала,планетите които аспектира.аз обичам да гледам винаги домовете по двойки .има и други мнения по въпроса ,но при мен така работят.
сигурна съм ,че при плутон никога няма само един аспект и само една аспектирана точка. и още нещопри плутон много силно работят минорните аспекти-от мен да го знаеш.
а мойте знания винаги са свързани с опит!нищо ,че звучи нескромно ,обичам да проверявам всичко по пъти! :)

« Отговор #314 -: Октомври 01, 2009, 02:29:58 pm »
да добавя и моя - Сатурн в 1-ви дом в съвпад с асцендента ми в Лъв. Този съвпад ме притеснява без да знам защо. Ако някой може да обясни...благодаря!

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #315 -: Октомври 01, 2009, 02:30:54 pm »
А някакво разтърсващо събитие имало ли е? ???
Не от този транзит. Имаше преди година и половина от други. Сега се чувствам като в тресавище. Но при мен са други позициите. Виж кои домове ти управляват трите замесени, виж в кои домове са по натал. Виж дали засягат оси от кръста. Можеш да очакваш събитие или застой по тези теми.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #316 -: Октомври 01, 2009, 02:35:13 pm »
да добавя и моя - Сатурн в 1-ви дом в съвпад с асцендента ми в Лъв. Този съвпад ме притеснява без да знам защо. Ако някой може да обясни...благодаря!

Може пък да се вталиш.
Или може леекинко да постегне устрема да блестиш на сцената, като преди да хвръкнеш навън да те накара да си изчистиш прашинките от костюма и да се приведеш в по-приличен външен вид, без излишни огнени акценти  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #317 -: Октомври 01, 2009, 02:43:58 pm »
Извинявам се на Марая, че съм повторила думите й, ма като не чета, а бързам да пиша така става. Овнешка луна.  :-X
Успокой се, mamma_mia, И на мен плутон ми е в трети, управлява пети. И аз имам брат. И аз шофирам. При мен транзитът вече преминава. 4 градуса орбис, разходящ. Брат ми е жив и здрав. Колата - здрава. И аз.  ;D. Пу-пу!
Имаше определени проблеми във връзката ми, но се разсейват вече осезаемо. Имах сериозни грижи със сина си. Също отминава, без фатални последици.  ::)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #318 -: Октомври 01, 2009, 02:52:57 pm »
тр
транзит или натално положение? и в 2та случая обяснението е доста обикновено:) замисли се за енергиите на лъва и това, което той би искал да излъчва, но без да си дава услие, а сатурн напряга, затяга и засилва притесненията за детайлите- обикновено нуждата от "блещукане" е свръзана със светски прояви, които да доста структурирани и притесняваши и  не успяваш да си позволиш да разгърнеш мащаба, който усещаш вътрешно :)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #319 -: Октомври 01, 2009, 03:01:06 pm »
Дотук говорим за транзити на сатурн, а ти имаш съвпад на натален с АЦ. Има и хубави, и лоши страни. Все едно вторият ти АЦ е Козирог. И няма да пълнееш безогледно.   :P
Виж си личните съобщения.
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 05:03:40 pm от Revati »