Небесна, интересна тема си подхванала, често съм се замисляла, как някои хора никога няма да преживеят съвпади на лични планети с трансатурновите транзити. И как това променя живота на хората, както и че всичко това ме навежда на мисълта, че съвпадите с тези планети, дали не е защото предварително сме си избрали по интензивно отработване на кармата....Всякакви такива мисли....
В момента тр.Плутон е на 1гр. от нат.ретро Меркурий в VІІ дом - Козирог, управител на асцедента ми Близнаци. Предполагам, че поради този сходящ съвпад започнах по-свободно да изразявам писмено мисълта си. Понеже тече много бързо и доста често забравям откъде е тръгнала самата мисъл в мозъка ми, защото преди да я излея тя вече е изминала пътя си...Как да го обясня...Но влиянието на Плутон не се усеща поне съзнателно. Всичко става на вътрешно ниво. Вече не знам от кой транзит е, но последните 1-2 години все по-лесно ми се удава да не мисля....Да държиш главата си празна

.
Някъде Небесна беше писала: "Леле, такваз паяжина за сефте виждам. Доста се е постарало паячето? " , предполагам че беше по отношение на моя карта дето я постнах във форума. Та, на МС и СЛВ и Луната е в близост до тях, в момента са ми застанали Хирон, Нептун и Юпитер....Опитвам се да почувствам влиянията, по скоро да ги разгранича. Кое е по Хирон, кое е по Нептун и кое по Юпитер. За Нептун си мисля, че в момента живея в някаква заблуда /взех да я осъзнавам де/ и като му мине действието, ще се почувствам много гадно, защото години съм поддържала тази илюзия - нали е тежък транзит....Но карай, след това сигурно ще гледам с очите на новоизлюпено пиле. Или на някой опериран от катаракт -

. Хирон - отваря някаква стара рана в душата, болно място, което трябва да бъде излекувано. Предполагам, семейното ми положение - вечната влюбена и вечната самотница....Надявам се скоро да подминат този връх там, за да си направя равносметка. Иначе не съм порастнала в кариерата си....в задънена улица съм....
А за транзитите на Уран, когато засегне чувствителни точки в натала, съм забелязала тръгвам да пътувам зад граница - поне 1-2 години....отиване и връщане...
Плутон, когато е задействал стелиума ми в Скорпион, където и Марс е там и е господар - изживях неща за цял един роман.....Живеех в един съвсем различен свят в душата си, а така набързо всичко ми се сервира, че нямаше време дори да го осмисля. Просто го изживях...
Все се бъзикам, че като стана на 65 години ще напиша един роман, описващ живота ми...сега се сетих да погледна да видя кой транзит ще да е и интересно Плутон е в съвпад с Луната ми....Може и да стане ако доживея до тогава де...