Здравей Гост

Кармичните връзки

• 58 Отговора
  • 13610 Прегледи
Re:Кармичните връзки
« Отговор #40 -: Август 17, 2009, 12:59:52 pm »
   ;D Ровя, ръчкам, ама на - възприемам само това, което на мен ми харесва, не съм обективна, а субективна...За това и попаднах в този форум, щот четох къде с любопитство, къде през пръсти и като не отговарят на въпросите ми, автоматично съм забравила, сега ще трябва пак наново да се зачета. Ама форума е като болест, не мога да се отлепя, за да чета... ::)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #41 -: Август 19, 2009, 10:01:54 am »
   ;D Ровя, ръчкам, ама на - възприемам само това, което на мен ми харесва, не съм обективна, а субективна...За това и попаднах в този форум, щот четох къде с любопитство, къде през пръсти и като не отговарят на въпросите ми, автоматично съм забравила, сега ще трябва пак наново да се зачета. Ама форума е като болест, не мога да се отлепя, за да чета... ::)

Това със субективността ми бяха необходими години упорит труд, за да го оперирам от себе си. Защото като чуваш и виждаш само това , което ти харесва и изнася -  не е на добре. ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #42 -: Декември 21, 2012, 01:00:05 pm »
Здравейте! Смятате ли, че има кармичност в тази връзка? Става въпрос за роднинска връзка, не за любовна. Точният час на раждане на втория човек не ми е известен.

*

Milkyway

• 3770
Re: Кармичните връзки
« Отговор #43 -: Декември 21, 2012, 09:57:47 pm »
Има кармичност,но да се пазите от агресия и физическо насилие.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #44 -: Декември 21, 2012, 10:23:21 pm »
намесата на лилит с лична планета , а и не само е един от най-тежките кармични уроци.
съвпад на възлите с планета на другия , особено луна и сатурн - немам дууууммммииии. >:(

А съвпад на лилит/мъж/ с плутон /жена/ 4гр. може ли да се брои за тежък кармичен урок?

*

fiore

• 14
« Отговор #45 -: Декември 22, 2012, 01:15:11 am »
Добре де, как точно разбираш, че връзката с човека е кармична? И, ако говорим за интимна връзка, задължителен ли е тъжният финал?

« Отговор #46 -: Декември 22, 2012, 02:11:00 am »

Благодаря ти за отговора, Milkyway, досега не е имало индикации за такива проблеми в отношенията.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Декември 22, 2012, 09:49:16 am »

Благодаря ти за отговора, Milkyway, досега не е имало индикации за такива проблеми в отношенията.
Ами,аз това знам за труден аспект между марс и плутон :blink:

« Отговор #48 -: Декември 22, 2012, 11:26:37 am »

Ами,аз това знам за труден аспект между марс и плутон :blink:

напр.асп. Марс/Плутон в синастрията , насилник-жертва, не е само с прояви на физическо насилие,но и психически тормоз,малтретиране,който си е основен фактор за стрес, трудно доказуем е този вид насилие над личността ,но с погубни последствия за физ. и психичното здраве http://nasilie.eu/?p=2631
« Последна редакция: Декември 22, 2012, 11:30:40 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #49 -: Декември 22, 2012, 11:36:01 am »
Така е, но квадратът е по-опасен

« Отговор #50 -: Декември 22, 2012, 12:01:00 pm »
и неравностойност на силите на постоянната опозиция сила–безпомощност =марс/плутон

« Отговор #51 -: Декември 22, 2012, 12:26:39 pm »
Благодаря ви, момичета. А до колко е важен точният час на раждане за втория човек в случая? В реалния живот при тези роднински отношения основното е обич, привързаност, загриженост един за друг и силно чувство на свързаност и затова не знам как тези агресия и насилие се вписват в пейзажа. Има момент на изискване и контрол, тъй като става въпрос за хора от различни поколения, но малтретиране не е имало. 

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #52 -: Декември 25, 2012, 11:52:17 pm »
любов -> привързаност -> страх -> нужда от контрол -> опит за обсебване -> агресия - това е практически неразрушима емоционална верига. Това че повечето хора се правят, че тя свършва преди страха, не значи че това наистина е така. Повечето хора се опитват да избягват конфликти, но някои или не успяват да се контролират и прикриват добре, или определени ситуации увеличават страхът и веригата се задвижва. А за някои желанието за контрол просто става част от характера. Особено възрастни хора, които вече нямат собствен живот... Семейни вериги от този род с лопата да ги ринеш. Затова бизнеса с жилища преуспява...

*

Papy

• 4343
« Отговор #53 -: Декември 26, 2012, 01:42:17 am »
Ай ай ай
Искаше ми се да можех да спася една объркана душа

« Отговор #54 -: Декември 26, 2012, 09:50:23 am »
Ай ай ай
около Коледа всички искат да играят ролята на спасителя, но никой няма да се жертва на кръста,заради греховете на другите

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Декември 26, 2012, 09:56:53 am »
Ай ай ай
около Коледа всички искат да играят ролята на спасителя, но никой няма да се жертва на кръста,заради греховете на другите
Няма и нужда, не сме богове
На човек може да се помогне по много начини, не всички са лицеприятни

« Отговор #56 -: Декември 26, 2012, 10:09:05 am »
като гледам червеният плутон е рак, а синият плутон в началото на скорпион, предполагам това е баба и внучка или от този род, синята луна в съвпад с червеното слънце- младият човек в синастията има емоционална потребност от възрастния, а той задоволява нуждите на младия щедро, този аспект предполага силна и продължителна привързаност, хармония помежду им, стабилност- имат тригон между сатурн и слънце
не виждам да има опозиция на плутон с марс по между им, нито квадрат, ако има нещо кармично това е съвпадът на нодалната ос, което не е нищо лошо, а показател, че са от едно семейство и имат крайна обща цел, най-малкото продължението на рода

Благодаря ти, Акрукс! Много точно, наистина става въпрос за баба и внучка. Причината да питам за кармичност не е заради някакви мелодрами, а заради това, че внучката е малко копие на баба си във всяко отношение и връзката баба-внучка е много силна, не е като с другите внуци.
« Последна редакция: Декември 26, 2012, 10:25:59 am от lalitta »

« Отговор #57 -: Декември 30, 2012, 09:21:05 pm »
Съвпадите на лични планети със лунните възли на партньора дават индикация за кармичност.
Също аспекти с партньорсики планети на Сатурн, Плутон, Хирон, Лилит. Вертекса мисля също, но за него знам много малко. Знае ли някой какво означава съвпад на вертекс с вертекс?