1989г. месец април - първата ми задгранична екскурзия - ДДР
- транзитен Уран мидпойнт на нат.Слънце и Меркурий
1989 г. - точно преди 20 години - 18 дена, голямата емиграция
- транзитен Уран в точен съвпад с нат.Меркурий - 0 гр. - VІІ дом
- транзитен Сатурн и Нептун в точен съвпад със нат. Слънце - VІІ - 0 гр.за Сатурн и 1.2 за Нептун
- съвпад на транз СЛВ с нат. СЛВ - 1.8
- съвпад на тр.СЛВ с нат.МС - 0.9
1994 - м.Х - сентагон Уран - Уран - едно 9-10-месечно пътуване из Европа - Хърватска, Словения, Унгария, Италия, Австрия /транзитен в VІІІ дом, а нат. в V/
1995 -м.ХІ - бисептил Уран-Уран и секстил тр.Уран и нат.Юпитер - 0.6гр. и двата аспекта - раждането на сина ми
1996 -м.ІІ - тр.Уран съвпад с върха на ІХ дом и със звездата Алтаир и точна опозиция с нат.Фортуна - 3-месечен курс по педиатрия /влезнах с бебето си, което имаше ринофарингит в болница и 3 месеца не можах да излезна/
2001г. - м.VІ - тр. Уран в съвпад с Луна, точен съвпад с нат.СЛВ и МС - тръгнах да пътувам отново зад граница - първо Мармарис
2002г. - отново Мармарис, после Бодрум, и когато ретро транз.Уран съвпадна точно с МС - тръгнах за Германия.
А сега напредва към сходяща опозиция с нат. Плутон, нямам идея кво да очаквам, а транз. Сатурн ще ми е в съвпад с Плутона /догодина де/, и картинката става много весела...аааа

и ще съм на 40 години...Който има опит с този последния описан аспект - нека сподели. транз.Уран - опозиция Плутон - V дом по оста V - ХІ. Дали ще се омъжа най-накрая и ще замина далече-далече - хехехехе....Големия бариерен риф - мечтай си моме

.