Милки, а транзитът на Плутон върху натален Юпитер как работи според теб?
Транзитна планета в 6-ти дом (Плутон) в хармоничен аспект с планета в 10-ти (Венера), която е тясно свързана със сферата, в която работиш. Нещо в службата не се ли очертава възможност за растене нагоре, повишаване на статуса, заплащането? Ако ще работиш по израстване, няма да мине без hard work към момента поради опозицията на транзитен Сатурн (в натала У6) с Венера. Или няма да изпитваш удовлетворение от резултатите, докато Сатурн е в опозиция с Венера.
Транзитът на плутон върху юпитер не знам как се прояви,нямам идея...мога само да предполагам.
Всичко в личиният ми живот е разруха.
В работата ми върви,но какво от това като нямам гръб,утеха,семейство.
Благодаря ти за отговора.
Сатурн в 4-ти в опозиция с Венера мисля, че може да се свърже с описаното от теб за личния живот. Той има още колко (година?) да ти се размотава из 4-ти дом, но се надявам, че като се разпадне опозицията с Венера и след като прогресивна Луна премине в Стрелец, ситуацията и оттам настроението ти да се подобрят!
Работата ти може да бъде твоят успешна терапия - мястото, където за малко забравяш останалия свят и проблемите, свързани с него. И се връзва с Плутон в 6-ти (терапия, здраве, проблеми, лекуване) в тригон с Венера (работа).
Благодаря ви Марая, Мирабела!!
Относно транзитите да споделя просто картината.
Значи,тепърва навлизам в точна опозиция на тр сатурн с венера.Тя ще е началото на ноември и явно ще приключи/заедно с ретроградието/,другата година може би лятото или септември.
До края на този месец,прогресивната луна застава на к5 но все още в скорпион.
Сатурн още дълго ще стои в 4тия ми дом,няма как -трябва да го търпя.
Иначе Мирабела,съм потресена от твоята точност/интуиция ли,ясновидство ли :blink:/ по отношение на работата.
Ако искате вярвайте,но и аз така усещам живота си, от както съм почнала тази работа.Там се разтоварвам и лекувам.И понеже я върша с голяма любов,може би затова ме лекува престоя в работата.
Не че там няма проблеми и хора,които искат да ме спъват,но има нещо явно което ме защитава/някаква висша сила ли....не знам/ и аз скромно и с любов си я върша.Не гоня кариера и пари,защото нямам тази сила.Може би щях да ги гоня,ако всичко в семейството ми беше наред/мъж който да ме подкрепя,гръб,рамо,спокойствие,щастие/,а аз тези неща ги нямам.
Отивам със щастие на работа.И когато някой там се опита ,чрез интриги да наруши това нещо,вземам нещата в свои ръце и се боря,за да си запазя поне щастието там.ПРосто тези хора ги премахвам от мен.Слава Богу,че имам директорка която е много свестен човек/водолей/,тя сякаш ме закриля.
Наистина работата я чувствам като терапия.
Но,въпреки всичко,нали след това си отивам вкъщи ,в ада.
При детето аутист и при мъжа......за който няма да говоря.
А тези неща не могат да се изтрият от съзнанието ми,дори когато съм и на работа.Тя болката си е в мен,тя е неизтриваема.
Детето може да напредва в детската градина,но вкъщи-атмосферата,навиците,взаимоотношенията майка-баща,развалят всичко.
И лошото е,че то/детето/ просто няма да се оправи.С такива хора,няма как.Няма късмет,родило се е така.С голямата грешка,дадена от съдбата аз и този човек да го създадем.
Та, за няколко часа чрез работата забрвям това,но като се върна.....душата ми,психиката и нервите.....се рушат наново.А така...просто си летят годините.
Иначе,нали всички говорят за аспекта плутон-венера,среща на нов човек.
Аз изобщо да се надявам ли на това?