Здравей Гост

Въпрос относно венера и плутон

• 122 Отговора
  • 22703 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Въпрос относно венера и плутон
« Отговор #20 -: Август 11, 2009, 02:16:58 pm »
Е, да но Венера в аспект с Плутон си е Либов ...съдбовна  :P ::) отвсякъде  :) пък и в комбинация с Юпитер. Ако има засилени акценти някакви и в другите прогностични методи в тази насока, вероятността нещо да се случи е по-голяма. Пък нали уж транзитите на тежките планети са важни, защото минават през една точка един път, докато се помотат ретроградно и я пообиколят пак и пълен напред, но такъв аспект няма да се повтори. Дано да е за хубаво  ;)

*

mamma_mia

« Отговор #21 -: Август 11, 2009, 02:25:06 pm »
Е, да но Венера в аспект с Плутон си е Либов ...съдбовна  :P ::) отвсякъде  :) пък и в комбинация с Юпитер. Ако има засилени акценти някакви и в другите прогностични методи в тази насока, вероятността нещо да се случи е по-голяма. Пък нали уж транзитите на тежките планети са важни, защото минават през една точка един път, докато се помотат ретроградно и я пообиколят пак и пълен напред, но такъв аспект няма да се повтори. Дано да е за хубаво  ;)
Дай Боже !
Важни ли са при този аспект домовете?
Например нат.юпитер 6ти,нат венера 10 ти,нат.плутон 3ти(но  транзитиращ през 6ти,а и управител на 5ти).?
При прогресиите -марс съвпад венера в 11дом.

*

mamma_mia

« Отговор #22 -: Август 11, 2009, 04:41:41 pm »
Да,
Юпитер е съуправител на 5ти,и управлява 9ти.Съвпадът на прогр.марс и венера е апликиращ.
Но когато чета Каръл Ръшам,тя казва например че еди коя си срещнала човек от работата си(6дом) или чрез приятелите си(11ти) или чрез съседи(3ти),та затова попитах важни ли са домовете. :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #23 -: Август 11, 2009, 07:29:00 pm »
може  и за дете да става дума :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

mamma_mia

« Отговор #24 -: Август 11, 2009, 08:08:08 pm »
може  и за дете да става дума :P
[/quot
Дете ли каза ?
Ако е за детето ми дали ще е за добро?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Август 16, 2009, 02:26:01 pm »
Марая , интересно ти транзитите на Плутон задължително ли ги свързваш с нещо реално или е така само защото в конкретната ситуация на мама миа и торони, е в съвпад с Юпитер т.е има по-силен акцент ?
Мама миа, предполагам това че го свързва с мъж е по тригона на Венера към съвпада.
Е да,
но аз помислих,че заради слънцето,защото то нали се свързва с мъжката фигура в хороскопа на жена.
А венера-любов,плутон-страст и т.н.

да!права си!със слънцето!за мъжа съдя по две планети-слънце и упр.на 7-ми дом в хороскопа.та дори това да е женска планета.от управителя на 7-ми получавам ,много и точна информация за мъжа,който ме интересува,когато става дума за първи брачен партньор.за втори съдя по упр.на 9-ти,отчитам и планетата,която се намира в 9-ти , за трети съдя по 11-ти и управителя на 11-ти, за 4-ти по първи дом и т.н. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Август 16, 2009, 02:32:58 pm »
Дай Боже !
Например нат.юпитер 6ти,нат венера 10 ти,нат.плутон 3ти(но  транзитиращ през 6ти,а и управител на 5ти).?

съвпада на марс и венера по прогресии,мила мама миа си е чисто получаване на любов.11-ти любовта,която получаваме,5-ти любовта,която даваме иии,подкрепено с горенаписаното - просто ти завиждам. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mamma_mia

« Отговор #27 -: Август 16, 2009, 04:26:20 pm »
Е, да но Венера в аспект с Плутон си е Либов ...съдбовна  :P ::) отвсякъде  :) пък и в комбинация с Юпитер. Ако има засилени акценти някакви и в другите прогностични методи в тази насока, вероятността нещо да се случи е по-голяма. Пък нали уж транзитите на тежките планети са важни, защото минават през една точка един път, докато се помотат ретроградно и я пообиколят пак и пълен напред, но такъв аспект няма да се повтори. Дано да е за хубаво  ;)
Дай Боже !

съвпада на марс и венера по прогресии,мила мама миа си е чисто получаване на любов.11-ти любовта,която получаваме,5-ти любовта,която даваме иии,подкрепено с горенаписаното - просто ти завиждам. :)
О,мерси Марая :)
Но де я тая любоФ? :)
Имам си една добра,удобна любов вкъщи,но не е изпепеляваща ;D
Та понеже ми предстои аспекта венера тригон плутон,та затова попитах,да не вземе да се появи някоя изпепеляваща.....та да се чудя какво да я правя ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Август 16, 2009, 04:57:41 pm »
Е, да но Венера в аспект с Плутон си е Либов ...съдбовна  :P ::) отвсякъде  :) пък и в комбинация с Юпитер. Ако има засилени акценти някакви и в другите прогностични методи в тази насока, вероятността нещо да се случи е по-голяма. Пък нали уж транзитите на тежките планети са важни, защото минават през една точка един път, докато се помотат ретроградно и я пообиколят пак и пълен напред, но такъв аспект няма да се повтори. Дано да е за хубаво  ;)
Дай Боже !

О,мерси Марая :)
Но де я тая любоФ? :)
Имам си една добра,удобна любов вкъщи,но не е изпепеляваща ;D
Та понеже ми предстои аспекта венера тригон плутон,та затова попитах,да не вземе да се появи някоя изпепеляваща.....та да се чудя какво да я правя ;D

никъде ,не я наричам изпепеляваща,а изключителна.намирам разлика в двете думи.за мен кармичната любов,а тя е тякява по плутон не винаги е изпепеляваща и страстна.тя е просто изключителна и различна!

*

abroad

« Отговор #29 -: Януари 30, 2010, 05:55:48 pm »
Девойко мила, не разбра ли, че колкото повече детайли и конкретика, толкова по-дребен % познаваемост дава астрологията?
Общата картина може да налучкаме, ма детайлите като правило се изплъзват, размиват и стават погрешни.
Това май важи за всички гледанички де.

каква точна мисъл :)
Кайли, къде изчезна??

Мдаа, и аз мисля така :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #30 -: Януари 30, 2010, 06:35:41 pm »
А, тук съм, попрочитам ви, ама не се намесвам. Първо нямам настроение, второ обхваната съм от философски настроения и трето - в детайлите не се задълбавам, защото - виж по-горе.  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Януари 30, 2010, 06:45:24 pm »
А, тук съм, попрочитам ви, ама не се намесвам. Първо нямам настроение, второ обхваната съм от философски настроения и трето - в детайлите не се задълбавам, защото - виж по-горе.  :blink:

Добре правиш, Кайли! Че иначе рискуваш да бъдеш публично дискредитирана.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Януари 30, 2010, 09:49:54 pm »

А, не, на Кайли друга й е програмата, не да бъде жертвен агнец като мен.  ;D А на мен хороскопът ми е крив, че все опити за дискредитация привличам... Но честно казано не виждам вече смисъл от войни с вятърни мелници и преливане от пусто в празно. А пък и днес Хуя не ми минава през важни радикални точки в хороскопа, затова смятам да съм спокойна и да съзерцавам кротко пълнолуДието...  Днес Луната е особено красива и сияйна в нощното зимно небе.  :25:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Януари 30, 2010, 09:53:31 pm »
Много е красива наистина. Пък мен ми задейства наталния квадрат с Уран, а вие се карате.  ;D Хич не мога да си го обясня. Очаквах днес да ми е нервно и нажежено, ама хич, даже ме мързи да пиша. Разходих се край морето, беше много красиво, времето най-сетне се постопли, а в Морската имаше над 50 снежни човеци.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #34 -: Януари 30, 2010, 09:54:24 pm »

А, не, на Кайли друга й е програмата, не да бъде жертвен агнец като мен.  ;D А на мен хороскопът ми е крив, че все опити за дискредитация привличам... Но честно казано не виждам вече смисъл от войни с вятърни мелници и преливане от пусто в празно. А пък и днес Хуя не ми минава през важни радикални точки в хороскопа, затова смятам да съм спокойна и да съзерцавам кротко пълнолуДието...  Днес Луната е особено красива и сияйна в нощното зимно небе.  :25:

Абе на Кайли си и е много вярна програмата, ама както и да е...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #35 -: Януари 30, 2010, 09:55:06 pm »
А на мен хороскопът ми е крив, че все опити за дискредитация привличам...

Споко,и моя е крив.Ама казват,че на крив ..... и вълната му пречела.  ;D Та затова и аз кат Вещичка си местя Хуя от 10 в 11 дом.  :88:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Януари 30, 2010, 09:57:40 pm »
Та затова и аз кат Вещичка си местя Хуя от 10 в 11 дом.  :88:

От осми в пети и от пети в осми е по-хубаво, пробвай и ще видиш!  :P :P :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #37 -: Януари 30, 2010, 09:59:23 pm »
Та затова и аз кат Вещичка си местя Хуя от 10 в 11 дом.  :88:

От осми в пети и от пети в осми е по-хубаво, пробвай и ще видиш!  :P :P :P

а тъй - по-добре на тъмно и топло, че иначе на ачика могат да те обвинят в ексхибиционизъм  :kissd:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #38 -: Януари 30, 2010, 09:59:41 pm »
Много е красива наистина. Пък мен ми задейства наталния квадрат с Уран, а вие се карате.  ;D Хич не мога да си го обясня. Очаквах днес да ми е нервно и нажежено, ама хич, даже ме мързи да пиша. Разходих се край морето, беше много красиво, времето най-сетне се постопли, а в Морската имаше над 50 снежни човеци.  :blink:

Сериозно ли? Утре ще отида да ги снимам.

*

Nebesna

« Отговор #39 -: Януари 30, 2010, 10:04:52 pm »
Колко е позитивна атмотсферата тук, няма черни букви, няма нагнетен негативизъм.