Е, да но Венера в аспект с Плутон си е Либов ...съдбовна отвсякъде пък и в комбинация с Юпитер. Ако има засилени акценти някакви и в другите прогностични методи в тази насока, вероятността нещо да се случи е по-голяма. Пък нали уж транзитите на тежките планети са важни, защото минават през една точка един път, докато се помотат ретроградно и я пообиколят пак и пълен напред, но такъв аспект няма да се повтори. Дано да е за хубаво
може и за дете да става дума [/quotДете ли каза ?Ако е за детето ми дали ще е за добро?
Цитат на: Asol в Август 11, 2009, 01:58:34 pmМарая , интересно ти транзитите на Плутон задължително ли ги свързваш с нещо реално или е така само защото в конкретната ситуация на мама миа и торони, е в съвпад с Юпитер т.е има по-силен акцент ? Мама миа, предполагам това че го свързва с мъж е по тригона на Венера към съвпада.Е да,но аз помислих,че заради слънцето,защото то нали се свързва с мъжката фигура в хороскопа на жена.А венера-любов,плутон-страст и т.н.
Марая , интересно ти транзитите на Плутон задължително ли ги свързваш с нещо реално или е така само защото в конкретната ситуация на мама миа и торони, е в съвпад с Юпитер т.е има по-силен акцент ? Мама миа, предполагам това че го свързва с мъж е по тригона на Венера към съвпада.
Цитат на: Asol в Август 11, 2009, 02:16:58 pmЕ, да но Венера в аспект с Плутон си е Либов ...съдбовна отвсякъде пък и в комбинация с Юпитер. Ако има засилени акценти някакви и в другите прогностични методи в тази насока, вероятността нещо да се случи е по-голяма. Пък нали уж транзитите на тежките планети са важни, защото минават през една точка един път, докато се помотат ретроградно и я пообиколят пак и пълен напред, но такъв аспект няма да се повтори. Дано да е за хубаво Дай Боже ! Важни ли са при този аспект домовете?Например нат.юпитер 6ти,нат венера 10 ти,нат.плутон 3ти(но транзитиращ през 6ти,а и управител на 5ти).?При прогресиите -марс съвпад венера в 11дом.
Цитат на: mamma_mia в Август 11, 2009, 02:25:06 pmЦитат на: Asol в Август 11, 2009, 02:16:58 pmЕ, да но Венера в аспект с Плутон си е Либов ...съдбовна отвсякъде пък и в комбинация с Юпитер. Ако има засилени акценти някакви и в другите прогностични методи в тази насока, вероятността нещо да се случи е по-голяма. Пък нали уж транзитите на тежките планети са важни, защото минават през една точка един път, докато се помотат ретроградно и я пообиколят пак и пълен напред, но такъв аспект няма да се повтори. Дано да е за хубаво Дай Боже ! Важни ли са при този аспект домовете?Например нат.юпитер 6ти,нат венера 10 ти,нат.плутон 3ти(но транзитиращ през 6ти,а и управител на 5ти).?При прогресиите -марс съвпад венера в 11дом.съвпада на марс и венера по прогресии,мила мама миа си е чисто получаване на любов.11-ти любовта,която получаваме,5-ти любовта,която даваме иии,подкрепено с горенаписаното - просто ти завиждам.
Цитат на: Марая в Август 16, 2009, 02:32:58 pmЦитат на: mamma_mia в Август 11, 2009, 02:25:06 pmЦитат на: Asol в Август 11, 2009, 02:16:58 pmЕ, да но Венера в аспект с Плутон си е Либов ...съдбовна отвсякъде пък и в комбинация с Юпитер. Ако има засилени акценти някакви и в другите прогностични методи в тази насока, вероятността нещо да се случи е по-голяма. Пък нали уж транзитите на тежките планети са важни, защото минават през една точка един път, докато се помотат ретроградно и я пообиколят пак и пълен напред, но такъв аспект няма да се повтори. Дано да е за хубаво Дай Боже ! Важни ли са при този аспект домовете?Например нат.юпитер 6ти,нат венера 10 ти,нат.плутон 3ти(но транзитиращ през 6ти,а и управител на 5ти).?При прогресиите -марс съвпад венера в 11дом.съвпада на марс и венера по прогресии,мила мама миа си е чисто получаване на любов.11-ти любовта,която получаваме,5-ти любовта,която даваме иии,подкрепено с горенаписаното - просто ти завиждам. О,мерси Марая Но де я тая любоФ? Имам си една добра,удобна любов вкъщи,но не е изпепеляваща Та понеже ми предстои аспекта венера тригон плутон,та затова попитах,да не вземе да се появи някоя изпепеляваща.....та да се чудя какво да я правя
Цитат на: kaily в Август 07, 2009, 11:50:14 pmДевойко мила, не разбра ли, че колкото повече детайли и конкретика, толкова по-дребен % познаваемост дава астрологията?Общата картина може да налучкаме, ма детайлите като правило се изплъзват, размиват и стават погрешни.Това май важи за всички гледанички де.каква точна мисъл Кайли, къде изчезна??
Девойко мила, не разбра ли, че колкото повече детайли и конкретика, толкова по-дребен % познаваемост дава астрологията?Общата картина може да налучкаме, ма детайлите като правило се изплъзват, размиват и стават погрешни.Това май важи за всички гледанички де.
А, тук съм, попрочитам ви, ама не се намесвам. Първо нямам настроение, второ обхваната съм от философски настроения и трето - в детайлите не се задълбавам, защото - виж по-горе. :blink:
Добре правиш, Кайли! Че иначе рискуваш да бъдеш публично дискредитирана.
Цитат на: Небесна в Януари 30, 2010, 06:45:24 pmДобре правиш, Кайли! Че иначе рискуваш да бъдеш публично дискредитирана.А, не, на Кайли друга й е програмата, не да бъде жертвен агнец като мен. А на мен хороскопът ми е крив, че все опити за дискредитация привличам... Но честно казано не виждам вече смисъл от войни с вятърни мелници и преливане от пусто в празно. А пък и днес Хуя не ми минава през важни радикални точки в хороскопа, затова смятам да съм спокойна и да съзерцавам кротко пълнолуДието... Днес Луната е особено красива и сияйна в нощното зимно небе. :25:
А на мен хороскопът ми е крив, че все опити за дискредитация привличам...
Та затова и аз кат Вещичка си местя Хуя от 10 в 11 дом. :88:
Цитат на: Скарлет в Януари 30, 2010, 09:55:06 pmТа затова и аз кат Вещичка си местя Хуя от 10 в 11 дом. :88:От осми в пети и от пети в осми е по-хубаво, пробвай и ще видиш!
Много е красива наистина. Пък мен ми задейства наталния квадрат с Уран, а вие се карате. Хич не мога да си го обясня. Очаквах днес да ми е нервно и нажежено, ама хич, даже ме мързи да пиша. Разходих се край морето, беше много красиво, времето най-сетне се постопли, а в Морската имаше над 50 снежни човеци. :blink: