Здравей Гост

Аспект на сатурн

• 39 Отговора
  • 7347 Прегледи
Re:Аспект на сатурн
« Отговор #20 -: Август 12, 2009, 07:25:21 pm »
Живея на фона на транзитен Плутон опозиция Сатурн близо 3 години (в натала са в квадрат), разпада се окончателно октомври-ноември, 2009 и както някой беше казал преди време - това е сериал с 3876 серии, като най-силното му проявление на събитийно ниво (ако има такова) е много вероятно да се отключи при разпад на транзита на 2-3 градуса, след точния :D

И мен живо ме интересува натална квадратура Сатурн/Плутон с прилежащи транзити на същите.  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #21 -: Август 12, 2009, 07:53:01 pm »
И мен живо ме интересува натална квадратура Сатурн/Плутон с прилежащи транзити на същите.  :)

имам я по натал - поне така ми я дава астрокома, въпреки че май не е много квадратура - Сатурн на 27,48* близнаци 4 дом и Плутон на 6,06* везни 7 дом - много е голямо разстоянието за квадратура според мен. като усещане - татко, а после и съпругът ми все ми мрънкаха "кво ще кажат хората" - и все така цял живот. ма на мен като не ми пука за хорското мнение и все по караниците съм вървяла в това отношение  ::) та в такъв аспект съм я усещала или пък ми я натякваха де... не че съм се поучила - хич не ми пука и до ден днешен щото данък обществено мнение не плащам... то не че плащам изобщо някъв данък де  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

а за транзитите - единственият за който се сещам и който е имал силно влияние в живота ми е сатурновият възврат при който татко почина, а съпругът ми взе да кръшка...  сега ми предстои квадратура на Сатурн с транзитния, после съвпад на транзитния Сатурн с наталния Плутон, а по-късно квадрат на транзитен Плутон към натален... ако се случи нещо ще докладвам  ;)

*

Helo

« Отговор #22 -: Август 12, 2009, 08:14:34 pm »
В момента транзитният ми Сатурн ми е в тригон с Венера, а от друга страна и транзитната Венера ми е в тригон с наталния Сатурн.  ;D Никакви изгледи за любов. Дори и не се надявам. Иначе за този аспект пише, че чувството за отговорност нараства. При мен е така от известно време.
Освен това в момента е в секстил с Марс. При секстил и тригон на Сатурн към Марс нараства ефективноста, дисциплината и настройката към тежък труд. Така е - настроила съм се за труд, защото в близко време ще ми се наложи, като се има предвид, че ще трябва да уча много сега.

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Август 12, 2009, 08:31:11 pm »
Живея на фона на транзитен Плутон опозиция Сатурн близо 3 години (в натала са в квадрат), разпада се окончателно октомври-ноември, 2009 и както някой беше казал преди време - това е сериал с 3876 серии, като най-силното му проявление на събитийно ниво (ако има такова) е много вероятно да се отключи при разпад на транзита на 2-3 градуса, след точния :D

С Плутон никога нищо не е ясно, преди да отмине транзита.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #24 -: Август 13, 2009, 09:39:52 am »

имам я по натал - поне така ми я дава астрокома, въпреки че май не е много квадратура - Сатурн на 27,48* близнаци 4 дом и Плутон на 6,06* везни 7 дом - много е голямо разстоянието за квадратура според мен. като усещане - татко, а после и съпругът ми все ми мрънкаха "кво ще кажат хората" - и все така цял живот. ма на мен като не ми пука за хорското мнение и все по караниците съм вървяла в това отношение  ::) та в такъв аспект съм я усещала или пък ми я натякваха де... не че съм се поучила - хич не ми пука и до ден днешен щото данък обществено мнение не плащам... то не че плащам изобщо някъв данък де  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

а за транзитите - единственият за който се сещам и който е имал силно влияние в живота ми е сатурновият възврат при който татко почина, а съпругът ми взе да кръшка...  сега ми предстои квадратура на Сатурн с транзитния, после съвпад на транзитния Сатурн с наталния Плутон, а по-късно квадрат на транзитен Плутон към натален... ако се случи нещо ще докладвам  ;)

Малко извън темата Аурора, но много се радвам на хора, осъзнали , че не трябва да имат мислене от типа " какво ще кажат хората".  Аз от този паразит се отървах още на около 20 година( сега съм на 37) и съм много доволна от факта. А и Уран ми е в точен тригон с Асц. и нали разбираш, че просто не ми е присъщо да ме ситуират в някакъв калъп. ;D 
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

veshti4ka

« Отговор #25 -: Август 13, 2009, 01:56:30 pm »
А и Уран ми е в точен тригон с Асц. и нали разбираш, че просто не ми е присъщо да ме ситуират в някакъв калъп. ;D 

ха добре дошла в клуба  ;D  при мен е също така, но с тази разлика, че ас-то ми е водолей. Уран е в 8 дом - засегната е оста 2/8 дом, която освен паричките - моите и на другите засяга и ценностната система моята и на другите... а познай с Уран в 8 как обичам да ги дразня и да им правя напук и да им сривам представите само с две думи  ;D ;D ;D   а после ме юркат кво щели да кажат .... миииииииии местя си я от единия крачол в другия  ;D ;D ;D

*

mamma_mia

« Отговор #26 -: Август 13, 2009, 04:08:01 pm »
Ха да ви попитам нещо свързано пак със сатурн.
Ноември  ще съвпадне с прогресивната ми луна 3 дом,везни.
Това нещо важно ли ще е?

*

Uran

• 6041
« Отговор #27 -: Август 13, 2009, 04:22:36 pm »
Ха да ви попитам нещо свързано пак със сатурн.
Ноември  ще съвпадне с прогресивната ми луна 3 дом,везни.
Това нещо важно ли ще е?
[/quote
Ще подчертае допълнително темите на трети дом.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #28 -: Август 13, 2009, 05:21:54 pm »
А и Уран ми е в точен тригон с Асц. и нали разбираш, че просто не ми е присъщо да ме ситуират в някакъв калъп. ;D 

ха добре дошла в клуба  ;D  при мен е също така, но с тази разлика, че ас-то ми е водолей. Уран е в 8 дом - засегната е оста 2/8 дом, която освен паричките - моите и на другите засяга и ценностната система моята и на другите... а познай с Уран в 8 как обичам да ги дразня и да им правя напук и да им сривам представите само с две думи  ;D ;D ;D   а после ме юркат кво щели да кажат .... миииииииии местя си я от единия крачол в другия  ;D ;D ;D

При мен Уран ми е в 5 ти дом във Везни и освен с Асц. в Близнаци ми образува и тригон с МЦ във Водолей. Ела да ме видиш, когато реша, че искам нещо или някого; или пък когато не мога да търпя нещо или някого  ;D ;D ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Skarlet

« Отговор #29 -: Август 13, 2009, 06:37:19 pm »
 а после ме юркат кво щели да кажат .... миииииииии местя си я от единия крачол в другия  ;D ;D ;D

Хахаха, и как я местиш ми е много интересно? Тва да не е като онова?   ;D  :P

*

veshti4ka

« Отговор #30 -: Август 13, 2009, 06:56:35 pm »
а после ме юркат кво щели да кажат .... миииииииии местя си я от единия крачол в другия   ;D ;D ;D

Хахаха, и как я местиш ми е много интересно? Тва да не е като онова?   ;D  :P

бе кво ти пука бе - важното е да не ти пука... кво от туй че нема кво да местя - важното е да се драча  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  

ама Скарлетке ся ма дърпаш за езика и ма караш да говоря нецензурии разни - жената като одъртеела казват че и висвала като попски ръкав хахахахахааааааааааааааааааа  ;D ;D ;D ;D  ох вече ша са напикая от смях  ;D ;D ;D ;D ;D

админа, плииз не ма бий многу, щот без бой не казвам, ама кат ма бият и лъжа многу да знаш  :-[  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

тююююююю пак оспамихме темата  8)

*

veshti4ka

« Отговор #31 -: Август 13, 2009, 07:12:06 pm »
явно светилата пак са заформили олигофренска вечер  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #32 -: Август 13, 2009, 08:56:46 pm »
То,като остареем всички всичко ще ни увисне.Няма никого да подмине.Предпочитам подобни "простотийки",отколкото да си мисля за 2012 и дали ще остарея изобщо. Предпочитам да умирам смеейки се.  ;D

*

Helo

« Отговор #33 -: Август 13, 2009, 09:02:43 pm »
То,като остареем всички всичко ще ни увисне.Няма никого да подмине.Предпочитам подобни "простотийки",отколкото да си мисля за 2012 и дали ще остарея изобщо. Предпочитам да умирам смеейки се.  ;D

Я да питам тези от вас, които вярват, че през 2012 година може да умрем, когато годината, преживяна в много страх  :P мине и дойде 2013 а нищо не стане, ще се чувствате ли тъпо и съвсем излъгани?  ;D ;D ;D

Не се обиждайте, но аз не вярвам, че точно през тази година повечето от нас ще умрат.

*

Skarlet

« Отговор #34 -: Август 13, 2009, 09:15:24 pm »
Абе,що приемаш буквално думите ми? Не съм казала,че вярвам,но не крия,че ме е страх.Аз поне си признавам без бой.Да не мислиш,че този квадрат Уран-Плутон ще ни подмине без някоя война или тежка авария/бомба/? Я вътни картата назад,да видиш дали и кога е имало такива аспекти и пак ще си говорим.Че и Сатурн ще е в квадрат с тях догодина през август.

*

Helo

« Отговор #35 -: Август 13, 2009, 10:57:06 pm »
Абе,що приемаш буквално думите ми? Не съм казала,че вярвам,но не крия,че ме е страх.Аз поне си признавам без бой.Да не мислиш,че този квадрат Уран-Плутон ще ни подмине без някоя война или тежка авария/бомба/? Я вътни картата назад,да видиш дали и кога е имало такива аспекти и пак ще си говорим.Че и Сатурн ще е в квадрат с тях догодина през август.

Дано само след две-три години да не започне Третата световна война.  :( Хем ще трябва да преживеем няколко години война, хем периода на възстановяването. Още едно изгубено поколение!  :(

Поне според предсказанията световните войни ще са три. Но, ако това е така, то какво ли ще има след като свърши и третата? Апокалипсис?  ::)

Вие знаете ли нещо по въпроса от предсказанията на Нострадамус, Ванга (но истинските на Ванга)... от други предсказатели?  ???

« Отговор #36 -: Август 13, 2009, 11:50:10 pm »

Дано само след две-три години да не започне Третата световна война.  :( Хем ще трябва да преживеем няколко години война, хем периода на възстановяването. Още едно изгубено поколение!  :(

Поне според предсказанията световните войни ще са три. Но, ако това е така, то какво ли ще има след като свърши и третата? Апокалипсис?  ::)

Вие знаете ли нещо по въпроса от предсказанията на Нострадамус, Ванга (но истинските на Ванга)... от други предсказатели?  ???

Не, няма да се чувствам тъпо. Важното е, че никой не успорва достоверността на календара. Смятам наистина, че живеем във време на безвремие и че на това трябва да му дойде края. На никого не сме полезни - нито за себе си като вид, нито за планетата.
Предполагам, че като приближим дата ще започнат едни спорове за начина на изчисление и че тя не е съвсем точна...с разлика 50-тина години. Това вече някъде го четох.  А и вече няколко пъти се разминаваме с астероиди. Не може да падат все на съседните планети. Ние сме един не особено успешен експеримент. Светът няма да се вразуми. Не виждам какво различно ще се случи в следващите 50 години дори и да не приключи всичко в края на 2012.

*

Helo

« Отговор #37 -: Август 14, 2009, 12:06:27 am »

Смятам наистина, че живеем във време на безвремие и че на това трябва да му дойде края. На никого не сме полезни - нито за себе си като вид, нито за планетата.

Ние сме един не особено успешен експеримент. Светът няма да се вразуми.

Да вземем да си теглим КУРшума тогава!  ;D Напраоо не разбирам защо Дядо Боже още ни държи тук живи!  ???  ???  ??? Мчи то ние живеем във време на безвремие и не сме полезни на никого! Един неуспешен експеримент! ::)

;D ;D ;D

Цитат
Не виждам какво различно ще се случи в следващите 50 години дори и да не приключи всичко в края на 2012.

Но за кратко време много неща могат да се променят. Да вземем за пример Интеренет и революцията, която той предизвиква. Кой би си помислил за такова нещо перди това? Може човечеството да измисли друго също толкова важно и полезно нещо, с което да се забавляваме. За 50 години може да има две световни войни, че и икономиката да се възстанови напълно от това. Но, погледнато от гедна точка на краткия човешки живот, то това е доста време.

Помагайте и проследете всички квадратури на Уран и Плутон през годините и да видим какви събития се случват по това време. Щом Скарлет казва, че само лоши работи стават. Утре ще се отипам, но и вие помагайте и да видим какво се случва по това време в света. Да видим и с намесата на Сатурн там какво се случва.
« Последна редакция: Август 14, 2009, 12:13:54 am от Helo »

« Отговор #38 -: Август 14, 2009, 12:42:14 am »
Но за кратко време много неща могат да се променят. Да вземем за пример Интеренет и революцията, която той предизвиква. Кой би си помислил за такова нещо перди това? Може човечеството да измисли друго също толкова важно и полезно нещо, с което да се забавляваме.

Ти очевидно вярваш, че това,което ни забавлява ще ни спаси.Човечеството е паразит, който изчерпва ресурсите на тази планета, а в същото време по-голямата част от населението на Земята нямат или ток, или дом, или не са яли днес, или не могат да пишат.

Не съм на мнение, че трябва още днес да се гръмнем, защото сле 4 години ще свърши света. Междувременно ще радвам на моментите на щастие и ще търся красивото. Всъщност това съм правила цял живот. Е, съжалявам за онези,които няма да имат време да сбъднат личната си мечта да спечелят нобелова награда.

Няма да забравя никога един разкказ, който четох като ученичка, който завършваше с думите "Дъждът не спираше да вали. Водата вече покриваше покривите на 4-етажните сгради." Тогава за пръв път си помислих, че това е възможно.

*

veshti4ka

« Отговор #39 -: Август 14, 2009, 06:33:11 am »
... а Слънцето бавно изгряваше от ЗАПАД...

само, че сега Аурора, нещата ще стават бързо и един дъжд ще ни е все тая... високи вълни, силни ветрове, земетресения, урагани, разместване на географията на планетата....

обаче се оказа, че пак съм се объркала  ;D  - все си мислех, че транзитния Нептун ще ми отмине Слънцето в риби тия дни, но уви - нема никой с толкова силен шут в тая Галактика  ;D ;D ;D ;D ;D  тъй че аз май ще го проспя момента с 2012  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D