Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75896 Прегледи
Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #360 -: Август 19, 2009, 10:27:09 pm »
 :)  Ей, Док, точно си мислех да те побутна, че нещо личната ти зъболекарска е заспала...А ти взе че се включи...Абсолютно си прав...И мен понеже ме вълнуват лични работи и съм зациклила на тема астрология, но във форума, а преди си ми беше хубаво да чета разни статии и да ровя насам, натам. А сега съм заебала четенето на сериозната астрология и се туткам тук във форума...Може би, виждайки че и други хора са изпитали на гърба си някои от влиянията на тези писания за звездите ми дава упование и желание да търся къде е истината.  Лошото е че това ме вълнува дълго време, но нямам постоянството да уча и запомням, кое къде и как...Иска ми се още като вида една карта и да прочета душата на човека...без да се замислям, коя планета и в кой дом и в какъв аспект се намира...Интересува ме ядрото. Всъщност за да стигна до там се иска много, много четене, практикуване и наблюдения върху реални събития и естествено точна статистика.  А и залагам много на интуицията...Едно е да имаш знания за цяла книга, а друго е да ги приложиш реално, защото реалността се мени всяка секунда...Абе, сложна работа е това астрологията и не е лъжица за всяка уста...А на мен просто ми се удава да правя статистики... :)....А това че напоследък форума нещо много закудкудяка е нормално, все отнякъде трябваше да се изпуши....Може би е и от нарастващата криза, защото като нямаш достатъчно пари, няма къде да идеш да ги похарчиш и заставаш пред компа, докато ти се замъгли представата за време и място....и приказки...Нищо лично ! :) - визирам себе си...

*

Nebesna

« Отговор #361 -: Август 19, 2009, 10:34:15 pm »
Уф! Тъжно!  :(
Аз нямам нищо против да се обсъждат всякакви теми във форума и да се разнищват лични казуси, но с мярка. Хаосът напоследък стана пълен. Някои хора не се замислят, че си има отделни рубрики - за споделяне на сладки приказки, а ако са възмутени от някого просто могат да се обърнат на лични. Що целият форум трябва да става свидетел на лични нападки и настроението да се пренася от тема в тема? Нямам нищо против да се коментират лични преживявания, но в контекста на темата. Темите станаха "тюрлю гювеч".

« Отговор #362 -: Август 19, 2009, 10:35:55 pm »
 ;D Нищо против приказките , но трябва ли да е във всяка тема ?
Имаше и отворената "Говорилня " , където човек да се откъсне и си излее нещата на воля .
И аз искам да мога спокойно да виждам цялостната картина в картите , но още не съм дорасъл до това ниво .
Работя по въпроса  ;D

« Отговор #363 -: Август 19, 2009, 11:19:23 pm »
Не е нужно да се извиняваш  ;D

Интереса към астологията е завладяващ и няма нищо лошо или подсъдно в незнанието . Не понавам астролог ,който да има цялото познание на тази материя . 
Уважавам всеки ,който се стреми да научи нещо .
Имах предвид нещо по-различно с написването на това си мнение .

*

aiia

« Отговор #364 -: Август 19, 2009, 11:19:38 pm »
Вижън, не се чувствай виновна... много пъти сме си говорили, че за да пишем тук не са ни нужни дипломи или ''звездички'' на ривиера.
Всеки може да пише, да задава въпроси, но без да обсебва целия форум. Натъртва се когато се задават едни и същи въпроси по няколко пъти от един и същи форумец. Ако не се отговоря на даден въпрос, значи няма кой да отговори и продължаваме напред. А някои хора тука тропат с крак и си чакат отговора като ''наследство''. Всичко трябва да е с мяра, така казвам аз. И въпросите да бъдат малко по-логични и по-добре формулирани...
''.... Защо е така, а Марс каква планета е, ама що е такава планета ами не онакава. Ама защо на мен Марс ми действа така а не иначе, а дали ми действа? Вие какво мислите, действа ли ми или не?!  Ами ако не ми действа, що другото ми действа. --

За мен тук най-добрите в областта на астрологията са: Лилие, Небесна, Скарлет, Док, Синухе, Инти и Аурора.
Нали се сещате, че не може само те да си говорят, ще им стане скучно в един момент. За това предлагам да бъдем по-умерени при пускането на темите и по-последователни при задаването на въпросите. Да не мешаме темите, щото наистина се губи смисъла.

« Отговор #365 -: Август 20, 2009, 12:22:31 am »
 ;D ;D ;D Единствено Лили има свястни познания .
 Да не ми се сърдят останалите изброени , но  това е моето мнение .
Аз определено не спадам към лидерския състав.
Не си вадете изводи по броя на звездичките за качеството на знанията.

« Отговор #366 -: Август 20, 2009, 08:34:52 am »
може би все пак имам някаква косвена вина, защото като ме пита някой нещо на други места и аз не знам какво да му отговоря, давам линка на този форум, да ви пита тук, и с това може би съм допринесла са популяризирането му... :-[

:)

Аз обикновено им казвам - пишеш Астрология в Гугъла и си харесваш сайт.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

123

« Отговор #367 -: Август 20, 2009, 09:53:20 am »

Споделям същото мнение, като включвам и АН, макар и от доста време да не пише тук, вероятно само ни чете ::)

« Отговор #368 -: Август 20, 2009, 10:51:00 am »

Споделям същото мнение, като включвам и АН, макар и от доста време да не пише тук, вероятно само ни чете ::)
;D Има ли какво да чете ???????

« Отговор #369 -: Август 20, 2009, 10:58:58 am »
Астрологията изисква вникване в нещата , а не само боравене със заучена терминология .
Най -лесно е да блеснеш в очите на слепите  с термини ,които те не разбират и да звучиш автритетно , но ...........
Както и да е  :D

В темата с новобрнцие пуснах линк към това как да раглеждаме хороскопа , но никой дори не е опита да започне точка по точка да отмята нещата .

« Отговор #370 -: Август 20, 2009, 11:09:58 am »
Ще допълня нещо , което АН  допринесе за моя сблъсък в астрологията .

Винаги да си задавам въпроси .
Защо така ?
Защо по този начин ?

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #371 -: Август 20, 2009, 11:24:09 am »

В темата с новобрнците пуснах линк към това как да раглеждаме хороскопа , но никой дори не е опита да започне точка по точка да отмята нещата .

Твоя линк са го подминали като малка гара, също както и моето предложение да има повече време за анализ . Смятам, че когато пишем дадено мнение трябва да го подредим по смисъл , да го проверим дали е вярно на 100% като теория и чак тогава да го пуснем.  Да е свързано със самата тема.  Като гледам някои хора, пишейки за характера на човека са стигнали до партньора, че и това как този партньор родил и по време на раждането се е наложило даже и оперативна намеса.... Как това един новобранец го изтълкува по картата ???

« Отговор #372 -: Август 20, 2009, 11:27:49 am »

В темата с новобрнците пуснах линк към това как да раглеждаме хороскопа , но никой дори не е опита да започне точка по точка да отмята нещата .

Твоя линк са го подминали като малка гара, също както и моето предложение да има повече време за анализ . Смятам, че когато пишем дадено мнение трябва да го подредим по смисъл , да го проверим дали е вярно на 100% като теория и чак тогава да го пуснем.  Да е свързано със самата тема.  Като гледам някои хора, пишейки за характера на човека са стигнали до партньора, че и това как този партньор родил и по време на раждането се е наложило даже и оперативна намеса.... Как това един новобранец го изтълкува по картата ???
Знаеш ли вица за циганката и децата и ?
Винаги някое от тях познавало времето.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #373 -: Август 20, 2009, 11:34:19 am »
Знам го ;D

*

Nebesna

« Отговор #374 -: Август 20, 2009, 11:36:03 am »
Аз определено не спадам към лидерския състав.
Не си вадете изводи по броя на звездичките за качеството на знанията.

Не си прав! Синухе с нищо не и отстъпва. Но това си е мое мнение.

*

123

« Отговор #375 -: Август 20, 2009, 11:50:55 am »

;D Има ли какво да чете ???????

От известно време психологията ми е хоби. Всъщност винаги е била в по-малка или по-голяма степен. Можеш да го разглеждаш от този ъгъл, поне аз така правя ;D
Всъщност нямам намерение професионално да навлизам нито в г.ц. сфера, нито в астрологията, но и двете са ми интересни и полезни в ежедневните ми практически взаимодействия. В тази връзка не смятам, че сайтът и/или форумът е място единствено и само за астролози или бъдещи такива. Но /винаги има едно но ;D/ е добре, макар и не точно казано - всеки да си знае мястото...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #376 -: Август 20, 2009, 11:58:28 am »
Небесна, напълно съм съгласна с теб!

Небесна,също се включва в числото на добрите астролози!
НО според мен,не е добре да коментираме кой е по-по-най,т.к така можем да обидим някого.Прекрасно се вижда,от всички които са тук,кои са те.
Добрите астролози и сами доста добре си се отличават,с това което пишат!И най-големия невежа в тази област,четейки може да го проумее...

« Отговор #377 -: Август 20, 2009, 12:09:54 pm »
Нека всеки с ръка на сърце да си направи оценка на познанията и ако си мисли , че е по-добър от Лили да го каже .
Синухе може сам да даде оценка за себе си , Небесна също , Скарлет също и т.н.

*

Helo

« Отговор #378 -: Август 20, 2009, 12:13:36 pm »
Нека всеки с ръка на сърце да си направи оценка на познанията и ако си мисли , че е по-добър от Лили да го каже .
Синухе може сам да даде оценка за себе си , Небесна също , Скарлет също и т.н.

Моята пишка е по-голяма от твоятаааааааааааа!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D  :P :P :P  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Прощавай за отклонението от темата ти.  ;D  ;)

Повече няма да се намесвам. Исках само да е ясно кой кого.  ;D

« Отговор #379 -: Август 20, 2009, 12:18:08 pm »
Helo  ;D

Тоя път ме разхили от сърце ;D ;D ;D