Вижън, не се чувствай виновна... много пъти сме си говорили, че за да пишем тук не са ни нужни дипломи или ''звездички'' на ривиера.
Всеки може да пише, да задава въпроси, но без да обсебва целия форум. Натъртва се когато се задават едни и същи въпроси по няколко пъти от един и същи форумец. Ако не се отговоря на даден въпрос, значи няма кой да отговори и продължаваме напред. А някои хора тука тропат с крак и си чакат отговора като ''наследство''. Всичко трябва да е с мяра, така казвам аз. И въпросите да бъдат малко по-логични и по-добре формулирани...
''.... Защо е така, а Марс каква планета е, ама що е такава планета ами не онакава. Ама защо на мен Марс ми действа така а не иначе, а дали ми действа? Вие какво мислите, действа ли ми или не?! Ами ако не ми действа, що другото ми действа. --
За мен тук най-добрите в областта на астрологията са: Лилие, Небесна, Скарлет, Док, Синухе, Инти и Аурора.
Нали се сещате, че не може само те да си говорят, ще им стане скучно в един момент. За това предлагам да бъдем по-умерени при пускането на темите и по-последователни при задаването на въпросите. Да не мешаме темите, щото наистина се губи смисъла.