Аз искам да питам, каква се оказа причината за високата температура?!
И още един въпрос - силата на мисълта променя ли съдбата на човек или я следва?
А какво ще стане на 21 декември 2012?
Цитат на: Вещичка в Август 14, 2009, 06:26:36 amмалииииииии Док, ти се завърна най-сетне разбра великата истина, че човек където и да мърсува накрая все у тях си кацва аз пък не знам къв въпрос да задам... аааааааа сетих се: ЩЕ СЕ НАУЧА ЛИ ДА ЛЕТЯ В СКОРО ВРЕМЕ искам бе Стига с тия иконки , ма талибан Ти си летиш от доста време , но явно не го съзнаваш .
малииииииии Док, ти се завърна най-сетне разбра великата истина, че човек където и да мърсува накрая все у тях си кацва аз пък не знам къв въпрос да задам... аааааааа сетих се: ЩЕ СЕ НАУЧА ЛИ ДА ЛЕТЯ В СКОРО ВРЕМЕ искам бе
Цитат на: kaily в Август 14, 2009, 12:59:17 pmА какво ще стане на 21 декември 2012? Ако някой има време,нека качи картата за Новолунието на 13 декември 2012.Юпитер в заточение и Лилит са в точен съвпад с Алдебаран в 4 дом,Марс е в съвпад с Денеб Ел Окаб от Ета на Еридан,СЛВ е в съвпад с Марфик и Венера на МЦ в заточение и тя в съвпад със СЛВ.Но после,като се върна,ще търся за звездите,освен ако друг не ме изпревари.Хайде да я разчоплим!
Мисля, че имаш силна интуиция. Имаш ли в твоя род баби, прабаби, дядовци, прадядовци, които са били лечители, знахари, гледали са на боб, кафе, карти...?
В предишен живот бил ли си делфийският оракул?
Цитат на: Aurora Borealis в Август 14, 2009, 01:32:10 pmВ предишен живот бил ли си делфийският оракул? това пък как го реши
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Август 14, 2009, 02:15:28 pmЦитат на: Aurora Borealis в Август 14, 2009, 01:32:10 pmВ предишен живот бил ли си делфийският оракул? това пък как го реши Ти каза - питайте и ние те разбрахме буквално.