Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75517 Прегледи
Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #80 -: Август 14, 2009, 03:00:52 pm »
   И нея я няма доста време....

« Отговор #81 -: Август 14, 2009, 03:02:52 pm »
   Док, все искам да те питам, това на аватара не е ли Вал Килмър, щото много го харесвам ....автоматично харесах и теб  :-[  още в началото като влезнах във форума....

« Отговор #82 -: Август 14, 2009, 03:04:11 pm »
   Док, все искам да те питам, това на аватара не е ли Вал Килмър, щото много го харесвам ....автоматично харесах и теб  :-[  още в началото като влезнах във форума....
Джони Деп е .

« Отговор #83 -: Август 14, 2009, 03:05:30 pm »
Има едно предаване по БТВ, "Търси се", тази тема ми заприлича на него  ;D
Ама е забвно де  :)
Какво предават във въпросното предаване ?

« Отговор #84 -: Август 14, 2009, 03:07:37 pm »
   Аааа сега вече мога да направя връзката с теб, повече се връзваш с Джони Деп, отколкото с Вал Килмър, хехехе.  И кога Джони Деп е имал такива дебели вежди....

« Отговор #85 -: Август 14, 2009, 03:13:26 pm »
   Аааа сега вече мога да направя връзката с теб, повече се връзваш с Джони Деп, отколкото с Вал Килмър, хехехе.  И кога Джони Деп е имал такива дебели вежди....
Плътни му са ,но на аватара и сенките увеличават илюзията а дебелина .

*

veshti4ka

« Отговор #86 -: Август 14, 2009, 04:10:56 pm »
Джони Деп е .

хахахааааааааааа ... затуй значи подсъзнателно те свързвам с хулиганите на "Карибски пирати"  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #87 -: Август 14, 2009, 04:11:31 pm »
Мда, и защото така заваляха въпроси към ЗЪБОЛЕКАР, заприлича на въпросното предаване.
Иначе, Джони на аватара наистина прилича малко на Вал :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

« Отговор #88 -: Август 14, 2009, 05:35:26 pm »
Скарлет, употребих определението "ветеранска" , защото Док наистина си е ветеран тук. Достатъчно е да се видят звездите и броя на постингите. Знам, че е по-млад от повечето дами и господа тук...
Док се изплъзва, щеше да отговаря, а не отговаря на отделни казуси, за цялостната картина оправданието го знаем :P

*

Skarlet

« Отговор #89 -: Август 14, 2009, 05:56:32 pm »
Скарлет, употребих определението "ветеранска" , защото Док наистина си е ветеран тук. Достатъчно е да се видят звездите и броя на постингите. Знам, че е по-млад от повечето дами и господа тук...
Док се изплъзва, щеше да отговаря, а не отговаря на отделни казуси, за цялостната картина оправданието го знаем :P

Хахаха,човек с асцендент Риби и две планети на асцендента ще се изплъзва като шаранче,разбира се.  ;D

« Отговор #90 -: Август 14, 2009, 06:14:40 pm »
Ако ти покажа едно око и ти кажа какво ще кажеш за този човек , предполагам ще е трудно . Това е астрологията на парче .
Във форума се задават въпроси ,които са породени от някоя конкретна карта . Отговорът за всеки не е еднозначен .
Например дадена планета се намира в наталната карта в определен дом , а това е мястото ,където е зараждатопределени събития в живота ви .
Самият аспект има зона на влияние за главното събитие  /това е домът ,където определена планета по време на транзит или прогресия сключва аспекта / .
Накрая събитията породени от аспектите окават влияние на дома чийто управител е планетата замесена в аспекта .
И тъй като не съм виждал две еднакви карти , нямам желание да излизам извън определена лична карта .

*

nerealna

« Отговор #91 -: Август 14, 2009, 06:19:32 pm »
Аз искам да задам на Док сериозен въпрос св. с хорарната астрология :) но и други  могат да ми отговорят ест. :)
Интересува ме, когато задавам въпрос за друг човек, но той не знае, че питам за него, завърта ли се картата?  Примерно- ако  питам за мой приятел - ще си вземе ли изпита - сигнификатори упр. на първи и девети ли са или 11-ти дом  става първи, а 7-ми става 9-ти?

« Отговор #92 -: Август 14, 2009, 06:25:39 pm »
Аз искам да задам на Док сериозен въпрос св. с хорарната астрология :) но и други  могат да ми отговорят ест. :)
Интересува ме, когато задавам въпрос за друг човек, но той не знае, че питам за него, завърта ли се картата?  Примерно- ако  питам за мой приятел - ще си вземе ли изпита - сигнификатори упр. на първи и девети ли са или 11-ти дом  става първи, а 7-ми става 9-ти?
Хорари не вдявам , но Скарлет ще ти свърши работа  ;D
А само мога да те препратя тук
http://astrosite.org/horarna.htm

*

nerealna

« Отговор #93 -: Август 14, 2009, 06:28:31 pm »
   ???   бях сигурно че вдяваш от всичко  ;D да почваш да я учиш  :P
Скарлееет .. плиииииииз :)

« Отговор #94 -: Август 14, 2009, 06:30:27 pm »
   ???   бях сигурно че вдяваш от всичко  ;D да почваш да я учиш  :P
Скарлееет .. плиииииииз :)
Виж препртката в предишното редактирано съобщение.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #95 -: Август 14, 2009, 06:31:32 pm »
Интересува ме, когато задавам въпрос за друг човек, но той не знае, че питам за него, завърта ли се картата?  Примерно- ако  питам за мой приятел - ще си вземе ли изпита - сигнификатори упр. на първи и девети ли са или 11-ти дом  става първи, а 7-ми става 9-ти?

Когато се задава въпрос за друг човек, да , картата се завърта и се построява нова.
Изпитите до колкото знам не са в 9-дом, може да са в 5-дом или 6-дом.
Естествени минерали и амулети

*

nerealna

« Отговор #96 -: Август 14, 2009, 06:33:39 pm »

А само мога да те препратя тук
http://astrosite.org/horarna.htm
[/quote]

Мерси, ама това отдааавна, много отдавана съм го изчела ..и почти всичко подобно в нета. сега чета книгата на Марч и Макевърс- Хoрaрнa и eлeктивнa aстрoлoгия, но съм в началото ..

« Отговор #97 -: Август 14, 2009, 06:36:15 pm »
В темата с хорарите мернах ,че изпитите са за 5 дом а партньора 7 .
Не знам тия хорари и тва си е ;D

*

Skarlet

« Отговор #98 -: Август 14, 2009, 06:38:51 pm »
Когато задаваш въпрос за себе си и твоя изпит,си гледаш картата без да я завърташ-1 и 9 дом,управителите на двата дома-положението им по знак,дом и аспекти.Когато питаш от името на  друг човек и е назован по име или поне е уточнено къф ти се пада,тогава 7 дом се явява 1. Например: Има ли любовница Иван/Петкан/? и т.н,тогава сигнификатор на Иван е управителя на 7 дом/той става първи/,гледаш къде е този управител,гледаш 11 дом/който е 5 от 7/ за евентуална любовница-планетата управител на този 11 дом,положението и по знак,дом и аспекти.
Ма,стига ме мАчихте,бееее!!! Аз си пия биричката,а вие ме тормозите да мислим.Ама,ха!  :P
« Последна редакция: Август 14, 2009, 06:46:10 pm от Скарлет »

*

nerealna

« Отговор #99 -: Август 14, 2009, 06:39:02 pm »

Когато се задава въпрос за друг човек, да , картата се завърта и се построява нова.
Изпитите до колкото знам не са в 9-дом, може да са в 5-дом или 6-дом.

Благодаря :) Не съм задала такъв въпрос, дадох го като пример, а иначе по 9-ти знам, че за изпитите за висше. по 5-ти са интервютата, а по 6-ти май когато е за ученици, както и -3ти .. както и да е..  Аз знам че когато е за друг човек картат се завърта, но това е когато някой задава въпрос на астролога за друг човек , а когато астролога сам задава въпроса на себе си, но за друг ...това не съм го срещала  ... но предполагам че пак се завърта въпреки че веднъж зададох така без да я завъртам и се получи верен отговора .. може и да е съвпадение. пак ще пробвам. практиката учи най добре :)