Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75792 Прегледи
*

Helo

Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #120 -: Август 14, 2009, 09:18:07 pm »
Малко си занижи критериите и си дай сметка дали ти отговаряш на изискванията на някой мъж поне по 5 показателя, по които ти търсиш. Защото все пак това, което търсиш трябва и да го предлагаш.

Мисля, че отговарям. Преди го търсех умен, даже да е по-умен от мен. Но си занижих изискванията и вече го търся да е умен поне  колкото мен.  ;D Търся го да е добър колкото мен, защото аз съм много добра.  ;)  ;D  Да има подобни на моите интереси. Да има положително и оптимистично отношение поне колкото мен. Виж във външния вид го търся красив и сексапилееенн! Охааааааа!!!  :P  :P  :P

« Отговор #121 -: Август 14, 2009, 09:23:40 pm »
Зъболекар, я да те питам ти разбираш ли от билки? Ако разбираш ще те питам нещо за билката котешка стъпка?  ::)

И втори въпрос  ;D - интересно ми е, ти като си завършил медицина, вие по колко аутопсии на умрели сте правили като студенти? Просто съм любопитна?  ;D Имало ли е припаднали по време на лекциите, когато сте ходили при басейна, в който плуват умрелите? И как сте издържали на миризмата там?  ;D
Имам богата библиотека и се намират билкарски книги .

Не съм завършил медицина , а семинария . Теолог и педагог това ми е специалността от Шумен .

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #122 -: Август 14, 2009, 09:25:59 pm »
 Умен , добър, красив и сексапилен
Има ли такова съчетание. ???
Чувството за хумор е много важен критерий. ;) , не го пропускай.

*

Skarlet

« Отговор #123 -: Август 14, 2009, 09:26:16 pm »
За аутопсиите и умрелите питай мен. Много е гадно.Черни са кат негри и вунят отвратително.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #124 -: Август 14, 2009, 09:27:51 pm »
След 10 години ще мислиш за брак, но той вече няма да мисли за тебе. Малко си занижи критериите и си дай сметка дали ти отговаряш на изискванията на някой мъж поне по 5 показателя, по които ти търсиш. Защото все пак това, което търсиш трябва и да го предлагаш.
Наскоро един познат ми се жалва в Скайп,че попадал все на дебели и инфантилни жени..Викам му:'Брат,не се обиждай,ама квото търсенето,такова и предлагането" ;D.Самият той е като  бременна в 9-ти постоянен,стиснат и от 5 години все се готви за развод,ама не му стиска,че все пак жената е от сой и богата..Да не говорим,че е адски непостоянен и нерешителен..Е,как очаква интелигентна,красива и секси жена,а ,и мома да била,да му върже.. ;
Някои хора май нямат реална представа за себе си и това,което очакват..То чудеса стават,ама освен да ги заслужиш,трябва и да умееш да ги задържиш..

*

Skarlet

« Отговор #125 -: Август 14, 2009, 09:30:49 pm »

Преди 100 години бях влюбена в един "юноша бледен".Бъзикам се-страхотен мъж! Тъмнокос,с пъстри зеленикави очи и матов тен,с атлетично тяло,недостъпен,остроумен и невероятен кавалер.Една приятелка тогава ме попита какво толкова му харесвам.На нея,моля ти се,не й харесвал!  ;D И аз тогава й казах,че й резвам канчето/главата/,ако ми беше казала,че го харесва. Та, по вкус и цвет товарищ нет!  ;D

*

Helo

« Отговор #126 -: Август 14, 2009, 09:34:04 pm »

Не съм завършил медицина , а семинария . Теолог и педагог това ми е специалността от Шумен .

Това означава ли, че не си лекар?  ???
Като говореше за сетсра, да не си имал предвид сетстра в църква, манастир?  ???

Да, има такова съчетание, със сигурност! Познавам такива. Единият го харесах. Че и имаше и чувство за хумор.  :P Но той си имаше свои ... хм комплекси, различно от общоприетото мислене, а и беше доста по-възрастен от мен (но не е женен) (а това, че беше по-възрастен за мен не е проблем, но за него явно е  :()и може би това стана причина да не се получи между нас.  ;) Странното е, че той е красив, а не се харесва много на външен вид. Но с неговия Сатурн в 12-ти дом и разни други неща, е нормално да има по-ниско самочувствие.  ;)

Но вече знам, че се намират мъже с такова съчетание.

*

Skarlet

« Отговор #127 -: Август 14, 2009, 09:34:36 pm »
Самият той е като  бременна в 9-ти постоянен,стиснат и от 5 години все се готви за развод,ама не му стиска,че все пак жената е от сой и богата..Да не говорим,че е адски непостоянен и нерешителен..Е,как очаква интелигентна,красива и секси жена,а ,и мома да била,да му върже.. ;

Да,да,Данчо и кредит.Ха,той за Брад Пит ли се има? Прищяяла му се сексапилна,пък и умна и тра ла ла.  ;D  Е..ти нахалните хора!  :D

« Отговор #128 -: Август 14, 2009, 09:37:09 pm »
Някои хора май нямат реална представа за себе си и това,което очакват..То чудеса стават,ама освен да ги заслужиш,трябва и да умееш да ги задържиш..

Мнооого си права! А такива нещастници - женени, отглеждани от жена си и блуждаещи в нета им се нагледах за около 2 месеци при един транзит на Юпитер през Венерата ми. Бях се логнала в 2-3 сайта за запознанства - леле, пълна скръб. Да не говоря как женени мъже ми даваха съвети да не се връзвам, щото те много обичали жените си  ;D  ;D  ;D Ми да си чатят с жените си  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #129 -: Август 14, 2009, 09:41:56 pm »
За аутопсиите и умрелите питай мен. Много е гадно.Черни са кат негри и вунят отвратително.

Значи казваш, че са черни...  ::) Защо почерняват? Имало ли е припаднали по време на лекции? И можеш ли да разкажеш някой интересен или смешен случай от времето на следването си?  ::)

Като сте правили или гледали аутопсии, да си забелязала съсирени мляко и сирене в стомаха? Чела съм истории за хора, които са се задушавали със съсирено сирене -мисля че беше пармезан и са умирали - ставаше въпрос за някаква спортистка.

« Отговор #130 -: Август 14, 2009, 09:46:53 pm »
Док е много прав, че всяка тема се превръща в една и съща. Тази тема се е устемила в Говориня 2.

« Отговор #131 -: Август 14, 2009, 09:48:37 pm »

Това означава ли, че не си лекар?  ???
Като говореше за сетсра, да не си имал предвид сетстра в църква, манастир?  ???
Да , не съм лекар  ;D

;DНе говоря  сестра от манастир , а за моята родна  :P

*

Skarlet

« Отговор #132 -: Август 14, 2009, 09:50:38 pm »
Виж сега,за тези неща не ми се говори,че ще си изкарам биричката.  ;D Беше много отдавна. Пък и тук е тема за въпроси към Док. Да не му спамим темичката.

« Отговор #133 -: Август 14, 2009, 09:51:16 pm »
Док е много прав, че всяка тема се превръща в една и съща. Тази тема се е устемила в Говориня 2.
;D Да , но аз спрях да чета другите теми и си пиша само в моята .

« Отговор #134 -: Август 14, 2009, 09:59:48 pm »
Инспектор движение на градския транспорт към Пловдивска община .

Не съм ни поп , ни даскал  ;D

*

Helo

« Отговор #135 -: Август 14, 2009, 10:03:20 pm »
Направо ме убиваш с тия въпроси ;D Как ги сътвори?

Че аз отдавна се чудя.

Зъболекар, аз мислех, че си лекар и преди ти от време на време говореше за "сестрата", но не споменаваше, че е твоята сестра. Мислех, че става въпрос за медицинската сестра, с която работиш.  ;D

Да се придържаме към темата.  ;) Как и защо започна да се занимаваш с астрология?  ::)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #136 -: Август 14, 2009, 10:04:16 pm »
Бре,Док ,по кои "дестинации" се подвизаваш?? ;DДа се не срещнем кармично в някой рейс.. ;D

« Отговор #137 -: Август 14, 2009, 10:06:04 pm »

Значи казваш, че са черни...  ::) Защо почерняват? Имало ли е припаднали по време на лекции? И можеш ли да разкажеш някой интересен или смешен случай от времето на следването си?  ::)

Като сте правили или гледали аутопсии, да си забелязала съсирени мляко и сирене в стомаха? Чела съм истории за хора, които са се задушавали със съсирено сирене -мисля че беше пармезан и са умирали - ставаше въпрос за някаква спортистка.
Аз и да не съм учила медицина, познавам хора, които са ми казвали, че има припаднали студенти, даже са били от тях.
Аз имам един въпрос към зъболекар - какво работиш?

И аз се чудя на въпросите на Helo. Уж има Сатурн в първи /във Везни, ако не се лъжа и затова се интересува дали е хубава  ;D/, а в начина на поставяне на въпроси няма никаква структура и последователност.  :-[ Явно не само Венерата е пострадала, а и Мерка.   :P  ;D

« Отговор #138 -: Август 14, 2009, 10:07:41 pm »
Да не си контрольор  ;D
Или си работиш пред компютър :)
инспектирам автобусните линии и дали си спазват разписанията, проверявам таксита и т. н.

« Отговор #139 -: Август 14, 2009, 10:09:15 pm »

Че аз отдавна се чудя.

Зъболекар, аз мислех, че си лекар и преди ти от време на време говореше за "сестрата", но не споменаваше, че е твоята сестра. Мислех, че става въпрос за медицинската сестра, с която работиш.  ;D

Да се придържаме към темата.  ;) Как и защо започна да се занимаваш с астрология?  ::)

Покрай сестра ми .