Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75797 Прегледи
*

veshti4ka

Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #220 -: Август 15, 2009, 11:56:43 am »
Да ходиш по огъня по ми харесва  ;D
Значи да кажа на съквартирантите да не мрънкат, че много кисна ва банята, понеже така си набавям липсата на водата и ставам по-чувствителна  ;D И е важно и за тях :)

да ходиш по огъня с енергийното си тяло - да - поне се пречиства чрез огнената стихия, но да си подложа горките копита на въглените - хич не ми се нрави като идея  ;D ;D ;D ;D ;D

а за съквартирантите - ми време си е да ги култивираш бре  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #221 -: Август 15, 2009, 12:00:37 pm »
Ама пак мрънкат :)

дай им да ядат лепило  ;D

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #222 -: Август 15, 2009, 12:08:49 pm »
аз имам един по-кратък въпрос- как се отразява опозиция на натална луна в с транзитен плутон, ако луната в картата е силна

Пази си репродуктивните органи, прегледай си гърдите. ходи редовно на профилактични прегледи - безплатни са.

Противоречие с женско съсловие , емоционално страдание , емоционални връзки и т. н.

Това е като учебно помагало за Плутон/Луна

мерси :)  за прегледите съм съгласна че трябва да се правят редовно и независимо от транзитите и частите на тялото, хубаво е човек да е отговорен към здравето си ...
ами какво да кажа... писна ми о на мен от тия странзити ама какво да се прави, този ще ме държи до септември догодина и това май не е най-лошото..от ноември сатyрнеца прави квадратура с наталната луна-гърч до август догодина, ама поне да се издържи и да минават там

Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

veshti4ka

« Отговор #223 -: Август 15, 2009, 12:12:20 pm »
хаха, как ти идват тия  ;D
А липсата на въздух как се компенсира? Като дишаш учестено ::)

ми идват ми покрай папагала в къщи дето започва да крещи сутрин към 5,30 часа  >:( >:( >:(  отдавна съм му вдигнала мерника...

въздуха се свързва с мисълта - предполагам, че с повечко четене и мислене... аз имам 70% въздух в картата си и хабер си нямам как се компенсира  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #224 -: Август 15, 2009, 12:43:30 pm »
ми идват ми покрай папагала в къщи дето започва да крещи сутрин към 5,30 часа  >:( >:( >:(  отдавна съм му вдигнала мерника...

Тоя папагал в предишен живот може да е бил петел  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #225 -: Август 15, 2009, 12:49:52 pm »

Тоя папагал в предишен живот може да е бил петел  ;D

ако питаш мен е бил по скоро малко драконче  ;D ;D ;D  като го доближиш и издава такива звуци все едно е огнедишащ дракон и такива пози заема даже  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  понякога се чудя тва диване не преграква ли бееееееее  :( :( :(  егати гърлягата дето я има  :-\

« Отговор #226 -: Август 15, 2009, 01:07:40 pm »
Док, а какво означава соларно МС в съвпад на соларно/естествено/ Слънце в съвпад с натални Слънце/Уран в 3-ти дом. Соларни Меркурий и Луна в съвпад с натален Меркурий и нат. IC в Скорпион. Соларното АС е в почти съвпад с натален СЛВ.......Щото това ми е солара за 2012 -  ще го бъде ли квантовия скок? Това е само шегичка   :) :-* Но, ако имаш мнение ще ми бъде интерсно дори да е различно от оцеляване след апокалипсис  ;D  ;D  ;D

« Отговор #227 -: Август 15, 2009, 04:43:07 pm »
Айдеееееееее , имм още отрицателна карма в другия форум . Направо избих рибата ;D ;D ;D

« Отговор #228 -: Август 15, 2009, 04:49:03 pm »
Стига хвалби  ;D, а ми дай линк и ние да се позабавляваме. И без друго не ти знаем там ника. Ще те познаем по делата  ;D.

« Отговор #229 -: Август 15, 2009, 04:53:18 pm »
Стига хвалби  ;D, а ми дай линк и ние да се позабавляваме. И без друго не ти знаем там ника. Ще те познаем по делата  ;D.
Ще го дам , но не сега .

Като реша , че съм достатъчно мразен ще пусна  и форума и ника си / да се похваля / :-X ;D

*

veshti4ka

« Отговор #230 -: Август 15, 2009, 04:53:30 pm »
и аз искам да видя там  :P

*

Skarlet

« Отговор #231 -: Август 15, 2009, 07:12:56 pm »
Ще го дам , но не сега .

Като реша , че съм достатъчно мразен ще пусна  и форума и ника си / да се похваля / :-X ;D

Хаха,пусни линка да се регистрираме всичките и да ги нападнем с майтап. Ще ги съсипем от бъзик. Ама така,че никой да не разбере от тях. Дай линка,моляяяяяя!  ;D ;D ;D ;D

Аз пък досега си играх да си качвам един рибен аквариум скрийнсейвър.Трепач е.  ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #232 -: Август 15, 2009, 07:32:09 pm »

Хаха,пусни линка да се регистрираме всичките и да ги нападнем с майтап. Ще ги съсипем от бъзик. Ама така,че никой да не разбере от тях. Дай линка,моляяяяяя!  ;D ;D ;D ;D

Аз пък досега си играх да си качвам един рибен аквариум скрийнсейвър.Трепач е.  ;D ;D

Скарлет, не искам да ти развалям рахатлъка, но много внимавай с рибни скрийнсейвъри тип божествена морска красота и изобщо с всякакви движещи се красоти,  в които да ти останат очите направо ..да няма некое ергеле вътре ...сайтове с подобни неща предлагат и такива екстри.  

« Отговор #233 -: Август 15, 2009, 07:57:12 pm »
Скарлет, ако няма поражения върху компа ти  ;D би ли дала линк към сайта, от кадето си го свалила.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #234 -: Август 15, 2009, 08:51:53 pm »
Док, аз чакам продължението в темата за композита на тълкуванието на композитните планети и техните аспекти. Стигнахте до някъде и спряхте. А това за мен беше итересно.
Нямам много време за момента , но като застудее ще съм по-свободен от ангажимени и ще продължим.
И на мен ми се иска да пусна и комбина , но е къртовски труд .

Ще чакаме всички с нетърпение този дар Божий.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Helo

« Отговор #235 -: Август 15, 2009, 08:58:25 pm »
Зъболекар, а смяташ ли, че Хело също натрупва отрицателна карма в нашия форум :) И ти пробвай да вземеш от нейната, нали я събираш.

Ха хааа Това пък откъде го измисли?  ;D ;D ;D

Аз натрупвам само положителни емоции и знания оттук.  ;D

Цитат
А ти така и не ми отговори на въпроса защо не цепиш басма :)Обоснови се астрологично :)

Защото вече е помъдрял и е видял, че няма смисъл да цепи басма на никого.   ;D  :P

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #236 -: Август 15, 2009, 09:10:33 pm »

А ти така и не ми отговори на въпроса защо не цепиш басма :)Обоснови се астрологично :)

Ако прочетеш внимателно характеристиките за зодиакален знак Овен,
ще си отговориш на този въпрос. Прекалено открити, искрени и
понякога болезнено откровени  8)
( в това число слагам и себе си )  ;)
Естествени минерали и амулети

« Отговор #237 -: Август 15, 2009, 09:19:59 pm »
Зъболекар, а смяташ ли, че Хело също натрупва отрицателна карма в нашия форум :) И ти пробвай да вземеш от нейната, нали я събираш.
Имам мерк в първи дом и в овен приказвам преди да помисля,  образува  опозиция с плутон в седми отношенията с околните . Опозицията е като отражение  и вероятно отреагирам отразявайки дадена емоция.
Май , туй ше е обяснението ???

*

Helo

« Отговор #238 -: Август 15, 2009, 09:25:17 pm »
Друг въпрос имам към теб - аз защо нямам нищо във фиксирани знаци, пък съм толкова упорита :)

А ти в какви отношения си упорита? Дай примери за моменти, в които показваш упоритост?

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #239 -: Август 15, 2009, 09:25:32 pm »
Имам мерк в първи дом и в овен приказвам преди да помисля,  образува  опозиция с плутон в седми отношенията с околните . Опозицията е като отражение  и вероятно отреагирам отразявайки дадена емоция.
Май , туй ше е обяснението ???
[/quote]

А имаш ли някакъв аспект на Мерк. с Уран? Моите са в квадратура и  не съм много на "ти" с цепенето на басма. Поне аз така си го обяснявам.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак