Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75790 Прегледи
Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #240 -: Август 15, 2009, 09:30:47 pm »
Друг въпрос имам към теб - аз защо нямам нищо във фиксирани знаци, пък съм толкова упорита :)
Ти беше с АСЦ Дева ако ме не лъже паметта а и имаше и още нещо там

« Отговор #241 -: Август 15, 2009, 09:33:01 pm »
Имам мерк в първи дом и в овен приказвам преди да помисля,  образува  опозиция с плутон в седми отношенията с околните . Опозицията е като отражение  и вероятно отреагирам отразявайки дадена емоция.
Май , туй ше е обяснението ???

А имаш ли някакъв аспект на Мерк. с Уран? Моите са в квадратура и  не съм много на "ти" с цепенето на басма. Поне аз така си го обяснявам.
[/quote]не,нямам с уран.

« Отговор #242 -: Август 15, 2009, 09:36:46 pm »
Друг въпрос имам към теб - аз защо нямам нищо във фиксирани знаци, пък съм толкова упорита :)
Ти беше с АСЦ Дева ако ме не лъже паметта а и имаше и още нещо там
Луна и Венера са ми в Дева, ама не знаех, че Девата е упорита, нали е подвижен знак :)
много са отговорни и педантични

« Отговор #243 -: Август 15, 2009, 09:41:55 pm »
И досадни на моменти...
А дали Марсът в Овен има нещо общо тук? Само че е ретрограден :)
Опитвам се да си изясня защо все се карам с някой ::) Пък най мразя да се карам :) Или не ???
Ретроградния Марс в овен може да те кара сам да си ядеш ду...то . Насочваш енергията  срещу себе си.

« Отговор #244 -: Август 15, 2009, 09:43:07 pm »
А ретро Марса в Телец квадрат на Юпитер?  ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #245 -: Август 15, 2009, 10:08:43 pm »
И досадни на моменти...
Опитвам се да си изясня защо все се карам с някой ::) Пък най мразя да се карам :) Или не ???
Ретроградния Марс в овен може да те кара сам да си ядеш ду...то . Насочваш енергията  срещу себе си.

Следващият ми въпрос към теб е как според теб може да се отработи ретрограден Марс така, че човек да не си вреди сам?

« Отговор #246 -: Август 15, 2009, 11:43:44 pm »
Някой вече откри ли в кой форум трупа карма Док, та да сподели...Тук вече не ми е интересно, искам и аз да видя какво е сътворил другаде, а може и да понауча нещо.
Дооооок, кажи поне астрологичен ли е форума?

*

Nebesna

« Отговор #247 -: Август 15, 2009, 11:50:17 pm »
И досадни на моменти...
Ретроградния Марс в овен може да те кара сам да си ядеш ду...то . Насочваш енергията  срещу себе си.

Следващият ми въпрос към теб е как според теб може да се отработи ретрограден Марс така, че човек да не си вреди сам?

Като спре да си вреди.

« Отговор #248 -: Август 16, 2009, 09:45:03 am »
Мислех да пусна една тема "Аспектите, които не усещаме". Какво имам предвид - аз съм с ретро Марс в Телец, но нямам впечатление да си вредя. Усещам тромавостта при старта на телеца, усещам ретроградието, но Бога ми квадрата му към Юпитер - не. Може би, защото един точен секстил на Сатурн го държи   ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #249 -: Август 16, 2009, 12:20:21 pm »
Някой вече откри ли в кой форум трупа карма Док, та да сподели...Тук вече не ми е интересно, искам и аз да видя какво е сътворил другаде, а може и да понауча нещо.
Дооооок, кажи поне астрологичен ли е форума?

Не , не е астрологичен . В други астро форуми влизам много рядко и обикновенно пиша съвсем малко . Хубавите неща ,които ми попадат ги оставям а този форум .
Имам много шарени интереси и си чеша крастата и по други форуми , но с различни никове .

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #250 -: Август 16, 2009, 02:45:19 pm »
 :)  ами като е тръгнало на въпроси и отговори .. пак към доктора за психологичен-астрологичен анализ

как може да се обясни астрологично явлението, че винаги привличам луди и откачалки? :) това без майтап ... незнам защо но в живота или например на улицата и наистина луди нямам предвид само леко смехнати, постоянно ме спират и ми говорят разни неща ... 10 човека може да сме в група, мен ще ме преследват... а и в живота- ама там малко се надушваме с другите откачалки по приятелска линия :) но например на лъбовния фронт пак- малко или много хора със сериозни проблеми, психо травми и такива разни
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

« Отговор #251 -: Август 16, 2009, 04:51:36 pm »
уран в седми ,пети или единадесети дом  дава подобни явления.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #252 -: Август 16, 2009, 06:08:38 pm »
 :)

ами не.. уран ми е в стрелец в 6ти дом  , ати  6- дом ми е също в стрелец, там са още нептун и марс( имам съвпад на нептун и марс).. може пък да е  заради луната , управлява ми асцендента ие в 12-ти дом
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

« Отговор #253 -: Август 16, 2009, 07:46:44 pm »
може ли и аз да питам нещо? :)
имам един познат, роден на 01.04.1974 г. в 5 ч. сутринта, в Кюстендил...
можеш ли да ми кажеш защо е толкова несериозен?
например разни нагли хора го използват да им върши услуги, виновен ли се чувства за нещо?!..а като го поканиш на купон, не идва..
не съм го използвала никога, а пък не може да разбере кои са му истинските приятели..иначе не е лош човек, много го харесвам като приятел, но защо пие толкова?!!и не се храни, все едно се опитва да се самоубие... ???
как мога да му помогна...
;D Има карта почти еднаква с моята разлики имаме само в Луната и положението на венера и юпитер.
И аз мога да е пропия  ;)
Кльощав съм и саможив . Не обичам да се точа на купони . Приемам с доверие всички хора. Пия кафе като смок , имам периоди ,когато почти не се сещам да се храня .

Ако съдя по себе си , просто му е скучно и иска да избяга от реалносттаа. Не се самоубива и няма как да му помогнеш щом той не го иска .
Ако му намериш интересно занимание ще спре да пие .

*

Skarlet

« Отговор #254 -: Август 16, 2009, 08:04:57 pm »
Има карта почти еднаква с моята разлики имаме само в Луната и положението на венера и юпитер.
И аз мога да е пропия  ;)
Кльощав съм и саможив . Не обичам да се точа на купони . Приемам с доверие всички хора. Пия кафе като смок , имам периоди ,когато почти не се сещам да се храня .

Ако съдя по себе си , просто му е скучно и иска да избяга от реалносттаа. Не се самоубива и няма как да му помогнеш щом той не го иска .
Ако му намериш интересно занимание ще спре да пие .

Док, най-големия ми син е роден на твоята дата,но е с асц. Лъв. И той е кльощав и се сеща веднъж на ден за ядене.Цял живот го гоних с лъжицата,за да не умре.Ужас!  ;D

*

Helo

« Отговор #255 -: Август 16, 2009, 08:08:31 pm »
Скарлет, коя зодия е сина ти? Моят брат също яде само по веднъж на ден и майка ми все се безпокои дали се храни. Той е Козирог? И яде и пие много сладки неща. Твоят син така ли е?  ::)

*

Skarlet

« Отговор #256 -: Август 16, 2009, 08:10:15 pm »
Моят е Овен и не обича сладко.Ако го обичаше,щеше да е като мен.  :P

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #257 -: Август 16, 2009, 08:15:50 pm »
и аз мога да не се сещам да ям... понякога защото съм много заета , а понякога щото ме мързи или др. подобни...като се сетя, обаче виж без  сладки неща просто не мога д аиздържа, мога само с това д а се захранвам .. а иначе и аз съм овен и съм кльощава и слава богу , че иначе с това сладком:)

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #258 -: Август 16, 2009, 08:18:13 pm »
 :) 
Моят е Овен и не обича сладко.Ако го обичаше,щеше да е като мен.  :P

аз пък си мислех , че овните умираме за сладко... може да е от рака страстта ми към това удоволствие, ама малко допамин всеки ден не е излишен... на теб откъде ти идва тая страст скарлет- от овнешката луна или рачешкото слънце?

*

Skarlet

« Отговор #259 -: Август 16, 2009, 08:22:57 pm »
на теб откъде ти идва тая страст скарлет- от овнешката луна или рачешкото слънце?

За коя от всичките ми страсти питаш?  ;D Луната ми влияе много силно,защото ми управлява стелиума в Рак.