Без да се намесвам в спора, искам само да вметна, че всеки си има конкретно виждане за начина по който да изучава астрологията, както и начина по -който тя да се структурира като тема и съдържание, когато има желание да се предостави дадена тема за обсъждане.
Ако всеки , които смята че има капацитета от астрологични познания и има възможност да отделя достатъчно време за да ги предаде тук във форума, съответно да ги предоставя на публиката, не виждам за какво трябва да се дразни от начина , по който това се прави от другите, всеки отговоря за собствените си действия.
Мисълта ми е , че когато се предоставя нещо, не би трябвало да очакваме обратна реакция, както е с поезията. Авторското виждане не се оценя по един и същи начин от всички, но ти предоставяш творчеството защото знаеш , че дори и един човек да докоснеш с него , е имало смисъл. Безревно отдаване или по-скоро подаряване.
Би било чудесно да има една подреденост и организираност, за което аз лично съм писала, много отдавна че липсва, тук във форума, но пък смятам, че има и доста сериозни теми като присъствие, трябва да се отчете факта, че това е форум, не университет.
За някой форума , ще е астро-кафе, за други читалня, за трети начин на взаимообмен, всеки сам за себе си преценя, какво извлича и предлага, не можем да слагаме правила, когато ни е пределно ясно , че няма да бъдат спазени.
Изявата в интернет пространството е свободна и неограничена , като Уран.