Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75627 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #480 -: Септември 27, 2009, 03:49:34 pm »
преди дни ми се наложи да ползвам преводач от италиански.договорихме се за цената.започнаха преговорите ,голяма част от които бяха на маса.плащах и сметките,два дни я разхождах като министър-председател от тях ,до тях и т.н.настояваше ,тя самата да разбира смисъла на казаното ,за да извърши превода , а мен това ме вбесяваше ,защото мойта необходимост не беше от хроникьор ,а преводач.това ,като начало реших да го преглътна.само,че с една малка подробност-хващах я на няколко пъти в липсата на точен превод.малшанс за нея,знам италиански и разбирам всичко.....просто не съм го говорила езика близо 17год.нахалството и стигна до там ,че да си поръча автомобил от италия ,да поиска личния мейл на господина ,да фамилиарничи и то за моя сметка.....нямам думи!
550евро за 2 дни,вечери и обяди -дори и бъркане в чинията ми,разходки ,че и контакти и интриги за моя сметка.
беше зодия риби ;D и родена 67г.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #481 -: Септември 27, 2009, 03:55:23 pm »
550евро за 2 дни,вечери и обяди -дори и бъркане в чинията ми,разходки ,че и контакти и интриги за моя сметка.

ти да не плащаш с държавни пари  или от европейските  ;D
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #482 -: Септември 27, 2009, 03:58:12 pm »
Леле, ужас, попаднала си на голяма кожодерка.
Наглостта и простотията не са подминали и преводаческия бранш, макар че тук се срещат като че ли в не толкова мащабни размери. Но напоследък вече куцо и сакато става заклет преводач, една езикова гимназия е достатъчна. Имам колежки, които не знаят добре езика, имат бедна езикова култура, но въпреки това мнозина агенции им гласуват доверие и не ги оставят без поръчки и без заплащане на положения труд.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #483 -: Септември 27, 2009, 03:58:49 pm »
преди дни ми се наложи да ползвам преводач от италиански.договорихме се за цената.започнаха преговорите ,голяма част от които бяха на маса.плащах и сметките,два дни я разхождах като министър-председател от тях ,до тях и т.н.настояваше ,тя самата да разбира смисъла на казаното ,за да извърши превода , а мен това ме вбесяваше ,защото мойта необходимост не беше от хроникьор ,а преводач.това ,като начало реших да го преглътна.само,че с една малка подробност-хващах я на няколко пъти в липсата на точен превод.малшанс за нея,знам италиански и разбирам всичко.....просто не съм го говорила езика близо 17год.нахалството и стигна до там ,че да си поръча автомобил от италия ,да поиска личния мейл на господина ,да фамилиарничи и то за моя сметка.....нямам думи!

;D ;D ;D а италианеца как го възприе ? ... :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #484 -: Септември 27, 2009, 03:59:19 pm »
За жалост няма спасение от глупаците, лъжците, тарикатите и подобни, понеже те са равномерно разпределени и ги има навсякъде-в БГ и чужбина, сред работниците и работодателите, сред държ. служители и частниците, в криза или не. Дори сред поелите пътя на самопознанието има всякакви хора. Всеки трябва да намери своя начин да контактува с тях, бягството не може винаги да е решение, макар че има ситуации, в които е добър вариант. Преди месец прочетох една много хубава книга по този повод "Как да победим простака" на Анна Брагине и Анастасия Гриций. Авторите са психолози, а както става ясно от самата книга са и езотерици. Препоръчвам я на всеки, който често има проблеми при контактите си с "простаци".

А аз напоследък започнах често да срещам другия тип личности-любезни, отзивчиви, човечни и т.н. въпреки позициите, които заемат, т.е. не ги е хванал синдрома "Ти зависиш от мен!".
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #485 -: Септември 27, 2009, 04:09:31 pm »

;D ;D ;D а италианеца как го възприе ? ... :)
НАСРАХ Я ;D ;D ;D ,така както може един мерк/ретро/в стрелец!наврях я в кучи задник!тя продължаваше да му сваля дори на летището ,той обаче и показаха точно това ,което показах и аз!не ми беше никак приятно.
казах и ,а сега превеждай дума по дума ,защото аз плащам НЕ ДА МЕ РАЗБИРАШ ТИ , той!и тя започна превода.чувствах се ужасно....извиних му се за непрофесионалното МИ отношение,и за това ,че е била гост на масата ми , а не на работа....
абе такова НАСИРАНЕ , а превода беше в сферата на плутон. ;D ;D ;D ;D ;D не!не секс , а твърди битови отпадъци!

« Последна редакция: Септември 27, 2009, 04:16:04 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #486 -: Септември 27, 2009, 04:14:41 pm »

ти да не плащаш с държавни пари  или от европейските  ;D

де да беше >:(!от джобата ,от джобата както казват Сиганите ;D

« Отговор #487 -: Септември 27, 2009, 04:21:49 pm »
работника винаги гледа в паницата на работодатела.все му се струва малко онова,което взима :(.

Всичко е въпрос на съотношение и пропорции - не може 10%
да тънат в разкош и да се чудят колко джипа, яхти, вили и т.н. да си
купят с откраднатото от всички нас,  10% се справят някак си ,
а останалите 80% каквото и да правят едвам оцеляват,
като над 65% живеят под и около границата на бедността  8)

Такова съотношение не е поглед в " паницата" на работодателя ,
а бавно и сигурно разрушаване на обществото и държавата,
такова съотношение няма в развитите страни   :'(

Да не продължавам с подобни размисли за еретични планове
спрямо БГ " измислени " някъде по-далече в чужбина   :-X
65% са много гояма маса хора.На тях не им е виновен този,който изкарва парите си с труд а онези управниците от държавния апарат.Ама всеки си трае нали?Циганите неуки и прости ама си търсят техните права ама тънещите в мизерия българи намират просто виновници ама нищо не правят по въпроса .....Румъния бяха много по зле от нас екзекутираха си управниците и сега имат пъти по висок стандарт от нас.Овча нация сме и си заслужаваме съдбата.НЕК-рекетыри и монопилисти,топлофикация също и въобще дълъг списък ама българина е свикнал просто да гледа не по далеч от носа си си и в паницата на ближния.Аз имам добър стандарт и не защото някой ми дава или чакам на някой или съм се лепнала за няква си държавна службица а работя понякога и спя на работното си място .Дори по време на бременност и след това и 1 ден не съм почивала и не знам кво означава някой за нещо си да ми е виновен.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Lillie

• 30532
« Отговор #488 -: Септември 27, 2009, 04:37:10 pm »
И правилно си направила, Марая.
Доколкото разбирам, не й плащаш да прави мили очички на контрагента ти, а да превеждаш на бизнес преговори. Фактът, че тя самата се излага като преводач може и да не я притеснява, но по този начин тя уронва и името на човека, който я е наел да върши работа! Абе те, Рибките "наяждане" нямат, погазени ли са от Сатурн. Да не е била тя от такива?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #489 -: Септември 27, 2009, 04:38:28 pm »
Аз имам добър стандарт и не защото някой ми дава или чакам на някой или съм се лепнала за няква си държавна службица а работя понякога и спя на работното си място  .Дори по време на бременност и след това и 1 ден не съм почивала и не знам кво означава някой за нещо си да ми е виновен.

Занчи имаш 1 наемен работник да ти гледа детето  
( дори това да е собствената му баба ) ;D

Да си жива и здрава с това темпо да издържиш до
65 год. , защото сега ще вдигнат възрастта за пенсиониране
до 63 г. а после до 65 г.
Това трябва да е групата на средната класа, която може да си осигури
поне няколко източника на доходи до 50-55 год. възраст,
а тя е за сега нищожна като процент
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #490 -: Септември 27, 2009, 04:39:57 pm »
И правилно си направила, Марая.
Доколкото разбирам, не й плащаш да прави мили очички на контрагента ти, а да превеждаш на бизнес преговори. Фактът, че тя самата се излага като преводач може и да не я притеснява, но по този начин тя уронва и името на човека, който я е наел да върши работа! Абе те, Рибките "наяждане" нямат, погазени ли са от Сатурн. Да не е била тя от такива?  :-\

27.02.1967 или 25.02.1967 не я помня точно....в софия е родена.каза ,че не била разведена , а разделена ,мъжа и бил предприемач ,мн. и било хубаво така.....абе беше стара чанта с нова дръжка. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #491 -: Септември 27, 2009, 04:41:23 pm »
Мога да ви кажа, че в Украйна - доста изостанала държава пенсионната възраст при жените е все още 55 години. Мисля, че и в Русия е същото. А тук в БГ, с претенции да сме европейска държава, ни подлагат на масов геноцид.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #492 -: Септември 27, 2009, 04:46:41 pm »
Марайче, вие пък да не сте се намерили по ретро Меркурий?
Въпросната е с натален ретро Меркурий в Риби.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #493 -: Септември 27, 2009, 04:48:39 pm »
Марайче, вие пък да не сте се намерили по ретро Меркурий?
Въпросната е с натален ретро Меркурий в Риби.  ;D

ми точно >:( >:( >:( ццццццц!
аман от риби,аман от 4-ти дом!
малееееее,ще си купя рибарник! ;D

« Отговор #494 -: Септември 27, 2009, 04:48:53 pm »
Аз имам добър стандарт и не защото някой ми дава или чакам на някой или съм се лепнала за няква си държавна службица а работя понякога и спя на работното си място  .Дори по време на бременност и след това и 1 ден не съм почивала и не знам кво означава някой за нещо си да ми е виновен.

Докато стана пенсионерка може пенсионната възраст да е 75 -80 год за да няма живи пенсионери осигуровките да пълнят хазната.И 90 год да стане тази пенсионна възраст (да е сигурно че съвсем няма да ги има) пак никой няма да протестира нали ви казвам бе хора овча нация сме си и тва е

Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Lillie

• 30532
« Отговор #495 -: Септември 27, 2009, 04:52:55 pm »
малееееее,ще си купя рибарник! ;D

Мрежа за шарани, както се вижда, имаш... сега може вече и да ги развъждаш.
Остава да измислим и нептунова противоотрова, но това може да го направим и в съседната тема, за проработката му.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #496 -: Септември 27, 2009, 04:53:02 pm »

Докато стана пенсионерка може пенсионната възраст да е 75 -80 год за да няма живи пенсионери осигуровките да пълнят хазната.И 90 год да стане тази пенсионна възраст (да е сигурно че съвсем няма да ги има) пак никой няма да протестира нали ви казвам бе хора овча нация сме си и тва е

не!не!не! не е проблема ,че сме  овча нация!нямаме си пръч да поведе стадото ;D

*

Helo

« Отговор #497 -: Септември 27, 2009, 04:57:16 pm »

;D

Абе, когато пръча поведе стадото към пропастта, всички овце скачат!

Пример:

http://forum.selo.bg/viewtopic.php?f=4&t=749

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #498 -: Септември 27, 2009, 04:58:52 pm »

Ами нали уж Бат ви Бойко............... ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #499 -: Септември 27, 2009, 05:00:31 pm »

;D

Абе, когато пръча поведе стадото към пропастта, всички овце скачат!

Пример:

http://forum.selo.bg/viewtopic.php?f=4&t=749

да скачат ,да летят ,да викат ,да крещят ,ама да правят нещо......
това е важното.
другото е констатация и мърморене......с ефект зиро.