Здравей Гост

Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА

• 590 Отговора
  • 75727 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Лична ЗЪБОЛЕКАРСКА
« Отговор #500 -: Септември 27, 2009, 05:03:12 pm »
малееееее,ще си купя рибарник! ;D

Мрежа за шарани, както се вижда, имаш... сега може вече и да ги развъждаш.
Остава да измислим и нептунова противоотрова, но това може да го направим и в съседната тема, за проработката му.  :)

нямам нищо против! ;D
просто ги привличам като мухи на л....... ;D.
то не ,че не съм по-специално такова ;D ;D ;D,ама чак пък толкова >:(,аман от риби,аман и все цаци и такива дебни...
поне една акула да имаше... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #501 -: Септември 27, 2009, 05:10:18 pm »
   В резюме - както Лили го каза - води се политика на геноцид !
   Защо в ада, където в казаните врат българи, няма надзиратели ? Защото всеки път, когато някой рече да се отърве, все ще се намери друг да го дръпне за крака обратно в казана.  :D

*

Uran

• 6041
« Отговор #502 -: Септември 27, 2009, 05:12:27 pm »
Искат криминализиране на неплащането на осигуровки, а в същото време с политиката, която водят генерират огромни маргинални групи.
Ами аз не искам да се осигурявам, но ми се налага. Ще ви дам пример: мой близък от години се осигуряваше в/у максимума 1400, а от миналата 2000лв.
Миналата година се разболя от рак и почина преди да успее да се пенсионира по болест.
Съпругата му не е в пенсионна възраст. Когато навърши такава, а както се очертава това ще е след 10-11 години, ще получи % от пенсията му, ако дотогава не се промени законодателството.
Та въпросният роднина ежемесечно е харизвал на бИджета и държавната сволоч над 600 български лева само във вид на осигуровки, а понастоящем вдовицата му едвам свърза двата края. Та гарантира ли високата осигурителна база сносен живот- НЕ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #503 -: Септември 27, 2009, 05:36:34 pm »
това го наричам държавна пирамида!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #504 -: Септември 27, 2009, 08:39:40 pm »
Аз имам добър стандарт и не защото някой ми дава или чакам на някой или съм се лепнала за няква си държавна службица а работя понякога и спя на работното си място  .Дори по време на бременност и след това и 1 ден не съм почивала и не знам кво означава някой за нещо си да ми е виновен.

Занчи имаш 1 наемен работник да ти гледа детето  
( дори това да е собствената му баба ) ;D

Да си жива и здрава с това темпо да издържиш до
65 год. , защото сега ще вдигнат възрастта за пенсиониране
до 63 г. а после до 65 г.
Това трябва да е групата на средната класа, която може да си осигури
поне няколко източника на доходи до 50-55 год. възраст,
а тя е за сега нищожна като процент
Принципно с такова темпо не може цял живот,но не съм имала и намерение да го правя.Инвестирам по мъничко (не кеш в банка)и очаквам подходящ момент да организирам по друг начин нещата .Ако е рекъл Господ разбира се .С детето по друг начин съм решила въпроса.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #505 -: Септември 27, 2009, 10:38:09 pm »
всичко зависи от човека! :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #506 -: Септември 27, 2009, 10:46:42 pm »
Марая,направо ти се чудя и искрено ти съчувствам за Рибите!Абе то нема такива хора!Не мога да ги износвам-въобще.То мрънкала,то все жертви,все замечтани,все отнесени-вятър ги вее на бял кон!Да ме прощават хората с тази зодия,ама страшна работа сте бре...Не мога да ви опиша в какъв потрес изпадам... :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #507 -: Септември 27, 2009, 10:49:48 pm »
Марая,направо ти се чудя и искрено ти съчувствам за Рибите!Абе то нема такива хора!Не мога да ги износвам-въобще.То мрънкала,то все жертви,все замечтани,все отнесени-вятър ги вее на бял кон!Да ме прощават хората с тази зодия,ама страшна работа сте бре...Не мога да ви опиша в какъв потрес изпадам... :-[

абе ад ти казвам!риби да има на мен ще се лепнат! ;D ;D ;Dама вече ще слагам тигана......риба плакия,риба яхния,риба на скара,риба на фурна,риба във фритюрник,риба на тиган , та даже и суши ;D ;D ;D ;D

*

mamma_mia

« Отговор #508 -: Септември 27, 2009, 10:54:33 pm »
Говорете,говорете ;D
Приятно е :P

*

Skarlet

« Отговор #509 -: Септември 27, 2009, 10:55:15 pm »
Сложи в тигана и твоя Сатурн.Нещо си дължите взаимно от минал живот.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #510 -: Септември 27, 2009, 11:04:40 pm »
Сложи в тигана и твоя Сатурн.Нещо си дължите взаимно от минал живот.  ;D

та тоя ли мизерабъл ги предизвиква? :o
оня шантиклер-риби ЛЮМИЕР казава,че САТУРН В РИБИ БИЛ В РАДОСТ! >:( >:( >:(
Няма що...от него ще да идва това привличане , а скарлето? :( :o

*

Skarlet

« Отговор #511 -: Септември 27, 2009, 11:07:49 pm »
Ми,отде другаде да идва? Сатурн е учителя.Явно имате недовършени дела,минали противоречия-Сатурн ти е в опозе и на Уран,и на Плутон. То,хората плащат все за "твърдо",ама твоето на нищо не прилича.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #512 -: Септември 27, 2009, 11:21:07 pm »
Ми,отде другаде да идва? Сатурн е учителя.Явно имате недовършени дела,минали противоречия-Сатурн ти е в опозе и на Уран,и на Плутон. То,хората плащат все за "твърдо",ама твоето на нищо не прилича.  ;D

е,тая опозиция хич не си я слагам.много е широка , а аз съм дълбока ;D ;D ;D,ама майтапа на страна тея иби мира нямат!все на мене .я любов , я нещо друго....аман! :) ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #513 -: Септември 27, 2009, 11:23:05 pm »
Аз пък туй не мога си обЯсня,ЗАЩО при условие,че имам Луна в Риби,ми се получава така.Уж Слънце-Луна,уж не знам си какво,абе ток ме бие от тези хора,бре?!За жена-да,ама за мъж....не мога да ги възприема въобще,нищо мъжествено не намирам.
А сега,Марая!Нищо,че съм със Слънце в Близнаци! :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #514 -: Септември 27, 2009, 11:26:12 pm »
Аз пък туй не мога си обЯсня,ЗАЩО при условие,че имам Луна в Риби,ми се получава така.Уж Слънце-Луна,уж не знам си какво,абе ток ме бие от тези хора,бре?!За жена-да,ама за мъж....не мога да ги възприема въобще,нищо мъжествено не намирам.
А сега,Марая!Нищо,че съм със Слънце в Близнаци! :P ;D

ми твоя въздух трудно може да разбере тая толкова емоционална ибка ,при това с три крака! ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #515 -: Септември 27, 2009, 11:26:31 pm »
Аз пък нямам никакъв проблем с Рибите. Много си ги обичам.Е,сигурно прави изключение някоя хлъзгава скумрия.....ама си я слагам,нъл знаеш къде.  ;D  Айде,вече разбрахме и отговора на загадката кой кво работи и е време за нанкане. Лека ви нощ на всички и сладки сънища!  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #516 -: Септември 27, 2009, 11:29:11 pm »
Аз пък нямам никакъв проблем с Рибите. Много си ги обичам.Е,сигурно прави изключение някоя хлъзгава скумрия.....ама си я слагам,нъл знаеш къде.  ;D  Айде,вече разбрахме и отговора на загадката кой кво работи и е време за нанкане. Лека ви нощ на всички и сладки сънища!  ::)
лека,мека и розова! :P :P :P

« Отговор #517 -: Септември 27, 2009, 11:31:28 pm »
Лека и от мен,приятни сънища
  успешна нова седмица ви желая!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #518 -: Септември 27, 2009, 11:35:12 pm »
Лека и спокойна нощ! :-*
Ние с Марая ще разцъкаме Рибите... ;D Каква чувствителност и емоционалност?!Едно мислят,второ говорят,трето вършат...Ако знаят въобще на земята ли са или на небето...
Ей за туй ще взема Док,щото не е Риба! :P
Оспамихме му цялата тема... :-[ ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #519 -: Септември 27, 2009, 11:38:41 pm »
Лека и спокойна нощ! :-*
Ние с Марая ще разцъкаме Рибите... ;D Каква чувствителност и емоционалност?!Едно мислят,второ говорят,трето вършат...Ако знаят въобще на земята ли са или на небето...
Ей за туй ще взема Док,щото не е Риба! :P
Оспамихме му цялата тема... :-[ ;D

ха-ха-ха , наскоро разбрах ,че асц на док е риба ;D ;D ;D