Здравей Гост

СТРАХЪТ

• 140 Отговора
  • 28077 Прегледи
*

Nebesna

Re:СТРАХЪТ
« Отговор #40 -: Август 16, 2009, 09:17:51 pm »
Миме, струва ми се, че си се уплашила мила от нещо и си го стеснила в подсъзнанието си. Много ми приличаш на мен като малка. Имах един такъв период като се стъмни и изпадах в ужас. Страхувах се от тъмното и не можех да заспя, щото всеки път сънувах един и същи сън - как съм умряла, как са ме заровили дълбоко под земята, а животът отгоре продължава да си тече, но аз вече не участвам в него. Накрая отказвах да заспивам изобщо и споделих с баща ми плачейки, а той се изстреля веднага при баба ми, с която живеехме заедно в един двор. Баба ми баеше за уроки, но не и за уплаха. Водиха ме при една жена от Нови пазар - копанарка, която ми лееше куршум (2-3 пъти). Жената беше много възрастна и вече не е жива. Много ми помогна. Тази жена позна, че съм се уплашила от змия....и така си беше. Като малки си играехме на вилата ни край морето, там имаше много змии, дотолкова че бяхме свикнали с тях. Но един ден, улисана в играта бях забравила за змиите и един смок пропълзя между краката ми (тогава ми се стори дълъг 2-3 метра). Потиснала съм страха и съм продължила напред, но той е действал подсъзнателно. Чак, когато жената каза "змия" си спомних случката.

Може да ви изглужда примитивно, но тези баячки много помагат, защото умеят да пречистват енергиите на хората. Това си е дарба от Бога. Моята баба на много деца е помогнала. Едно комшийско семейство имаше бебенце, което като се стъмни започваше да плаче без прекъсване. И така дълго време. Правиха му пълни изследванията. Баба ми викаше: "Доведете го да му побая, бе! Сигурно е урочасано детето". А те: "Лельо, Джено, ние не вярваме". Накрая лекарката казала, че изследванията са добри и нищо му няма на детенцето и ги посъветвала (срам не срам) да го заведат при някоя баячка. На следната вечер детето пак започнало да реве, бащата не издържа и го доведе при баба ми. Още като започна с вълшебните думички, видях как детето се зачерви и прозя се няколко пъти и заспа.....На другия ден бащата каза, че спало като къпано и повече не го чухме да реве.

*

Nebesna

« Отговор #41 -: Август 16, 2009, 09:28:16 pm »
Helo,какво чакаш още-най-щастлива ще си ако си отвориш собствена морга и си пиеш сутрешното кафенце там на тишина и спокойствие сред вечно застиналите с лек аромат на органични процеси  ;D ;D ;D

Хе-ехехехехеееее! Лелееее! Е тва ме хвърли в оркестъра!
Абе, Синухе, отде ти дойде това образно сравнение!
Майчице ще пукна от смях! ;D ;D ;D ;D ;D

Само едно леееко уточненийце - миризмата е на формалин!

*

Nebesna

« Отговор #42 -: Август 16, 2009, 11:16:51 pm »
Слънцето и вътрешните планети ,разположени в последните знаци-Стрелец,Козирог,Водолей и Риби ,също показват стари и напреднали души.И утре сигурно ще има коментари от рода на-''Абе кой си ти бе Тъжньо,че да ни разпределяш кой е млада и кой стара душа''.А аз просто искам да споделя това което съм чел и да го обсъдим тук във форума.

Има тема за старите и младите души във форума, ако те интересува. Ама темата нещо забуксува, ако искаш може да я изтеглиш по-напред и там да споделиш прочетеното. Аз те поздравявам, че се "престраши" да пишеш, щото никът ти ми прозвуча някак "тъжно" и ми провокира рибешките Венера и Меркурий.

« Отговор #43 -: Август 16, 2009, 11:25:20 pm »
щото никът ти ми прозвуча някак "тъжно" и ми провокира рибешките Венера и Меркурий.
Да бе, много депресивно  ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

veshti4ka

« Отговор #44 -: Август 17, 2009, 06:42:19 am »
Helo,какво чакаш още-най-щастлива ще си ако си отвориш собствена морга и си пиеш сутрешното кафенце там на тишина и спокойствие сред вечно застиналите с лек аромат на органични процеси  ;D ;D ;D

Хе-ехехехехеееее! Лелееее! Е тва ме хвърли в оркестъра!
Абе, Синухе, отде ти дойде това образно сравнение!
Майчице ще пукна от смях! ;D ;D ;D ;D ;D

Само едно леееко уточненийце - миризмата е на формалин!

кво си говориш снощи ревах и се смях сума ти и време  ;D ;D ;D

представих си го толкоз образно, че не е истина - Хело седнала в люлеещ стол с една ръка си държи чашката с кафето, а от дясната и страна един труп на масата за аутопсия и държи пепелника с димяща цигара вътре. и всичко това на фона на класическа музика и подсвиркващи врабци навън  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #45 -: Август 17, 2009, 06:51:12 am »
Миме, струва ми се, че си се уплашила мила от нещо и си го стеснила в подсъзнанието си.

не е това Небесна, хич не е това. просто няма от какво да се изплаша - научила съм се да контактувам с подсъзнанието си и си оправям бакиите в движение...

но снощи спах като пън - на ментално ниво се оградих с кръгове от четирите елемента, а с петият елемент напълних вътрешният кръг - нямаше ексцесии... е будих се на няколко пъти, но прогресивната ми Луна дето е върху Урана ми от месеци ме трови с безсъние и това си е нормално за този период  :P  да видим - смятам, че това ще помогне, че иначе се заемам с тежката артилерия  ::)

« Отговор #46 -: Август 17, 2009, 09:50:06 am »
Тъжньо, ако не ти се измисля нов ник...поради ред причини  :P, аз ти предлагам един, който не съм срещала, а е много подходящ за мъж - Van Helsing Пък и носи очарованието на Хю Джакман  :-[

« Отговор #47 -: Август 17, 2009, 11:01:30 am »
Честито!  :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #48 -: Август 17, 2009, 11:37:23 am »

представих си го толкоз образно, че не е истина - Хело седнала в люлеещ стол с една ръка си държи чашката с кафето, а от дясната и страна един труп на масата за аутопсия и държи пепелника с димяща цигара вътре. и всичко това на фона на класическа музика и подсвиркващи врабци навън  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Хахаха и аз вчера си го представих много образно,в допълнение-някъде в центъра на моргата има голяма статуя на Инана ,а Хело и принася в сивмолична жертва мъртвите за асимилиране от зейналата и фитка,за да е в по-голяма връзка с кръговрата на живота  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #49 -: Август 17, 2009, 12:07:30 pm »
Е какви отзиви-само положителни като ще си ловец на вампири,е да можеше и анунаки да ловуваш  ;D ;)

Имаш добър тайминг-сега видях кога си дошъл във форума  :)

на прогр Луна съвпад натален Уран
транзитен Уран куинконс Меркурий ; Юпитер/Хирон/Нептун опозе Меркурий
ЮЛВ съвпад Венера ; Плутон куинконс Венера-чак и кармични срещи може да имаш тук

И хайде имаш вече вето с подценяванията и съмненията-вече не приемаме такива от теб!   8)

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #50 -: Август 17, 2009, 12:16:34 pm »

И хайде имаш вече вето с подценяванията и съмненията-вече не приемаме такива от теб!   8)
[/quot
 Вето и на тези човечета  :'( :(

« Отговор #51 -: Август 17, 2009, 12:26:16 pm »
Отзиви? Аз си мислех да ти предложа Lian King, но реших, че ще е много крещящо  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #52 -: Август 17, 2009, 12:31:45 pm »
О този ник по ми харесва- Кралят Лъв ,ако ще и Кралят Слънце да се кръсти !-пак ще е по-добре.А и така ще се изправя пред собствената си задача-да стане такъв,ако още някъде му куца това превъплъщение  ;D
Не върви на Марс във Везни да е Ван Хелзинг просто,а и името е леко шаблонно. Само че аз предпочитам да е на български ника,но само ако на Лъвът му хареса  ;)

« Отговор #53 -: Август 17, 2009, 01:43:22 pm »
Не, предложението ми беше свързано с това, че е асоциация с човек, а другото с анимационен герой. Виж по форумите всички с никове, които асоциират хора някак си си изграждаш физическа представа за тях.  :)

« Отговор #54 -: Август 17, 2009, 04:25:52 pm »
Ох, това много фронтално ми дойде.  ??? ;D

Мииии, хубавото на нета е, че не се познаваме, всъщност. Веднъж си качихме снимките, разтълкувахме ги. Личните снимки като аватар някак си не стоят добре - няма достатъчно добра резолюция например, бледи са /това в същността си е везнишка лъжа  ;)/. Аз лично не се снимам често, защото не се харесвам на снимки и даже онзи път, когато ги качвахме се затрудних да си кача моята. А и повечето хора тук са от ВАрна и си се познават от този или други форуми. Малко е нарцистично да сложиш себе си на аватара  :-[

Имам колежка, която е сложила себе си на десктопа, мобифона, снимка на бюрото. От мъжа й и детето няма и следа. /така разгонора отива в друга посока  :P/

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #55 -: Август 18, 2009, 08:11:16 pm »
Не съм прочела цялата тема и незнам на къде е полетяла, но във връзка в първата страница ми се ще да споделя, че днес в ранни зори /всъщност още беше тъмно/ се събудих с подобно усещане - усещане за нечие присъствие, ужасяващ страх и студ. Мислех, че нещо съм сънувала при все че нямах такъв спомен, докато не споделих с майка ми, която се оказа, че се е събудила също призори с подобно усещане. Аз не вярвам в съвпаденията и това ми се стори доста странно. Някой някаква идея?
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

« Отговор #56 -: Август 18, 2009, 08:12:50 pm »
Виж си транзитите към хирон, към 12-ти дом, управителя му, а може и 8-ми  :(

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #57 -: Август 18, 2009, 08:26:32 pm »
Хм, нищо съществено не виждам. Което разбира се може да се дължи на особената ми склонност към завеяност  ;D. Троицата крета към управителя ми на 12ти, ама още не успява да го гепа. СЛВ е на върха на 8ми, хм...знам ли и аз  :D Благодаря все пак :)
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

veshti4ka

« Отговор #58 -: Август 18, 2009, 08:27:44 pm »
Не съм прочела цялата тема и незнам на къде е полетяла, но във връзка в първата страница ми се ще да споделя, че днес в ранни зори /всъщност още беше тъмно/ се събудих с подобно усещане - усещане за нечие присъствие, ужасяващ страх и студ. Мислех, че нещо съм сънувала при все че нямах такъв спомен, докато не споделих с майка ми, която се оказа, че се е събудила също призори с подобно усещане. Аз не вярвам в съвпаденията и това ми се стори доста странно. Някой някаква идея?

гадни и гнусни твари нахълтали от астрала при нас - това засега е моето обяснение. явно по-фините натури усещат черните вибрации  :(

*

Nebesna

« Отговор #59 -: Август 18, 2009, 10:09:44 pm »

гадни и гнусни твари нахълтали от астрала при нас - това засега е моето обяснение. явно по-фините натури усещат черните вибрации  :(

Ааа-ма-ха! Хакери такива, мизерни!