Ох, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм .. 
Е, поне Стрелците са свободолюбиви и много весели. Аз мисля, че точно така усещам Луната ми в Стрелец. Теб избива ли те да си весела или поне безгрижна през повечето време и да не понасяш ограниченията, както и да си по-скоро непукистка? 
И Везните са тъй, поне аз 
А асц Скорпион си има и отрицателни проявления. Познавам две момичета със силен Скорпион и при двете завистта им е движеща сила. Убедена съм, че точно от Скорпиона идва. Едната в очите ми е казвала, че ми завижда, ама всъщност тя на много други хора завижда за какво ли не. Ама тази завист ги изяжда тях и само тях. Мисля, че това заедно с ревността, която много прилича на завистта, е едно от проявленията на Скорпион, като ест, не е задължително.

, спортменската тръпка е качество ,което отличава именно от другите знака скорпион!у скорпионите няма злоба ,те винаги живеят на макс във всичко!емоцийте им са толкова силни ,че не търпят да бъдат лъгани и наред с това обсебвани.
да скорпиона обсебва,манипулира,но е толкова силен ,колкото една дева не би могла дори да си представи!
ревността е човешко качество.познавам толкова ревниви близнаци ,на които и скорпиона би завидял.
ЗЛОБА У СИЛНИТЕ НЯМА!ЗЛОБНИТЕ СА СЛАБИ ХОРА!
А СКОРПИОНИТЕ НЕ СЕ ПРИЧИСЛЯВАТ КЪМ ПОСЛЕДНИТЕ!