Здравей Гост

helo- нейната тема и страница

• 114 Отговора
  • 19942 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:helo- нейната тема и страница
« Отговор #60 -: Август 17, 2009, 05:00:57 pm »

що ма лили,така правят индийците с ураня? :)

Явно висшата индивидуалност не им изнася-така е със повечето (ако не всички) много религиозни народи  ::)

Добре де, защо моят скорпионски Асцендент е по-везнишки от на Хело Асцендента?

Хайде пък сега-има си обяснение естествено.Упр на АСЦ във Везни-за какво повече да говорим?  ::) Отгоре на всичко в мажорен аспект към Слънцето.Че и СЛВ там,а то как дърпа съзнанието в посоката на знака не е истина. Отделно прочети на Джеф Грийн книгата за Плутон и тогава ще видим кое му е чудното- Плутон се свързва с еволюционният път и мястото му в даден знак означава много.Венерата на ЮЛВ дори няма да я споменаваме  ;D

*

Helo

« Отговор #61 -: Август 17, 2009, 05:04:12 pm »
Че и СЛВ там,а то как дърпа съзнанието в посоката на знака не е истина.

Мойт СЛВ е в 8-ми дом естествено.  ;)

Както и Хирон и Слънцето. Все към окултните и Скорпионски работи ме насочват.

Защо тогава да е чудно, че Скорпионски работи ми се въртят в съзнанието? А на асцендентът нищо не му пречи да си стои във Везни.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #62 -: Август 17, 2009, 05:07:43 pm »
Че и СЛВ там,а то как дърпа съзнанието в посоката на знака не е истина.

Мойт СЛВ е в 8-ми дом естествено.  ;)

Както и Хирон и Слънцето. Все към окултните и Скорпионски работи ме насочват.

Защо тогава да е чудно, че Скорпионски работи ми се въртят в съзнанието? А асцендентът нищо не му пречи да си е във Везни.

Хело ти вече се протърка с този Скорпион бре-само остава шило да ти изникне на дупето и ще си влезеш в образа изцяло!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Август 17, 2009, 05:09:28 pm »
Явно висшата индивидуалност не им изнася-така е със повечето (ако не всички) много религиозни народи  ::)

При тях Раху се свързва с енергията на Уран и Водолей.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #64 -: Август 17, 2009, 05:23:40 pm »

При тях Раху се свързва с енергията на Уран и Водолей.  ;)

При мен в съвпад със Сатурн  ??? в РАк  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #65 -: Август 17, 2009, 06:19:40 pm »
...Ами това е точно везнишко, аз съм Везни и много добре знам, пък и Линда Гудман беше казала нещо такова за нас  ;D
Освен финес, красота и още куп хубави качества, Везните обичат да спорят заради самия спор, нали винаги търсят истината и баланса. ...

...зависи от цялата карта.  ;) Като стане "манджата" всичко допринася за "вкуса й" .

*

karan

• 16
« Отговор #66 -: Август 17, 2009, 07:02:19 pm »
Благодаря на всички,които са отговорили на въпроса ми .Проверили сме хормоните и щитовидната жлеза-няма изменения.Тя е със силно изразена интуиция,много е борбена и упорита.Слънце в 12 дом-баща и е в чужбина,синът ми също и на нея и липсва много тази обич и подкрепа.
  По професия съм мед. сестра и разбира се знам за булимията,но се надявам да не се стига до там.

*

Helo

« Отговор #67 -: Август 17, 2009, 07:44:43 pm »
Човек с по-силни Везни и по-изявени не обича да спори, по-скоро обича да се измъква ...да мине между капките т.е избягва споровете, гледа всички да са доволни и обича да се изразява двузначно за да не го "бият" после  :P ;D  "Рогатите" са по-бойни. А Хело ми прилича на Сатурно-Плутонов тип, но не усещам да е "силна" водата при нея откъм рачета-осмокрачета и риби  :P , повече е застъпен земния елемент.

А би ли казала кое в мен показва Сатурновото и кое Плутоновото?  :)

« Отговор #68 -: Август 17, 2009, 08:47:20 pm »
    ;D И аз съм рогата, но в каузи пердути не влизам да споря...Обаче ако видя пробив в защитата на отсрещния нахлувам с едни въпроси, дето реалността не може да даде отговор и тогава глей как се променя целия светоглед на човека.... ;D ;D ;D. Няма да си забравя такъв случай през далечната 1990 година, ааа много се изкефихме с моя приятелка, бяхме млади девойчета и попаднахме на една маса с един военен, комуняга естествено, така възпитан и с такова съзнание. Та той беше върл атеист, а аз му казах че също съм била, че така са ни учили. Но я да ми каже защо тогава съществуваме....и тогава отляво, отдясно, удари словесни  ;D, накрая човечеца дълбоко се замисли и така го оставихме потънал в размисъл.... ;D ;D ;D....

*

ga3l

« Отговор #69 -: Август 18, 2009, 11:19:56 am »
Ох, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм ..   ;D

*

Helo

« Отговор #70 -: Август 18, 2009, 11:22:10 am »
Ох, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм ..   ;D

Е, поне Стрелците са свободолюбиви и много весели. Аз мисля, че точно така усещам Луната ми в Стрелец. Теб избива ли те да си весела или поне безгрижна през повечето време и да не понасяш ограниченията, както и да си по-скоро непукистка?  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #71 -: Август 18, 2009, 01:40:53 pm »
Ох, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм ..   ;D

що бе Гали, и теб ли те гони некрофилията  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #72 -: Август 18, 2009, 02:08:59 pm »

И Везните са тъй, поне аз ;D
А асц Скорпион си има и отрицателни проявления. Познавам две момичета със силен Скорпион и при двете завистта им е движеща сила. Убедена съм, че точно от Скорпиона идва. Едната в очите ми е казвала, че ми завижда, ама всъщност тя на много други хора завижда за какво ли не. Ама тази завист ги изяжда тях и само тях. Мисля, че това заедно с ревността, която много прилича на завистта, е едно от проявленията на Скорпион, като ест, не е задължително.

Аз не завиждам. Дори да харесам нещо на някого, то е за малко и минава като бегла мисъл през ума ми и не се задържа. Но не знам дали завистта идва от Скорпион.  ;)

Понеже ми стана любопитно, за какво ти е завидяла онази Скорпионка?  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #73 -: Август 18, 2009, 02:19:44 pm »
Ох, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм ..   ;D

Е, поне Стрелците са свободолюбиви и много весели. Аз мисля, че точно така усещам Луната ми в Стрелец. Теб избива ли те да си весела или поне безгрижна през повечето време и да не понасяш ограниченията, както и да си по-скоро непукистка?  ;D
И Везните са тъй, поне аз ;D
А асц Скорпион си има и отрицателни проявления. Познавам две момичета със силен Скорпион и при двете завистта им е движеща сила. Убедена съм, че точно от Скорпиона идва. Едната в очите ми е казвала, че ми завижда, ама всъщност тя на много други хора завижда за какво ли не. Ама тази завист ги изяжда тях и само тях. Мисля, че това заедно с ревността, която много прилича на завистта, е едно от проявленията на Скорпион, като ест, не е задължително.

;D ;D ;D , спортменската тръпка е качество ,което отличава именно от другите знака скорпион!у скорпионите няма злоба ,те винаги живеят на макс във всичко!емоцийте им са толкова силни ,че не търпят да бъдат лъгани и наред с това обсебвани.
да скорпиона обсебва,манипулира,но е толкова силен ,колкото една дева не би могла дори да си представи!
ревността е човешко качество.познавам толкова ревниви близнаци ,на които и скорпиона би завидял.
ЗЛОБА У СИЛНИТЕ НЯМА!ЗЛОБНИТЕ СА СЛАБИ ХОРА!
А СКОРПИОНИТЕ НЕ СЕ ПРИЧИСЛЯВАТ КЪМ ПОСЛЕДНИТЕ! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #74 -: Август 18, 2009, 02:22:07 pm »
адаш, винаги съм мислила, че познавам скорпиона - синът ми е с Ас скорпион, а татко беше със Слънце в скорпион....

но бога ми, от сега нататък като чуя скорпион и ще се сещам за трупове и за Хело  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #75 -: Август 18, 2009, 02:23:21 pm »

Нали ревността е много Скорпионско качество, а ревност и завист са почти едно и също. Мисля, че завистта е по-характерна за жените със скорпионско влияние.

Не! Ревността и завистта са две напълно различни чувства! Аз съм ревнива, защото имам стелиум и в Телец и в Скорпион, а и двата знака са ревниви. А Телците си държат на "своето" и не го дават на другите.

Завистта какво общо има с ревността? Аз не съм от завистливите, но съм ревнива.

*

Helo

« Отговор #76 -: Август 18, 2009, 02:25:14 pm »
адаш, винаги съм мислила, че познавам скорпиона - синът ми е с Ас скорпион, а татко беше със Слънце в скорпион....

но бога ми, от сега нататък като чуя скорпион и ще се сещам за трупове и за Хело  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Към трупове не проявавам интерес. Но медицината и в частност това, което показват аутопсиите ми е интересно.

Например, един от бившите ми преподаватели, който е психиатър и е правил и много аутопсии казва, че не е виждал по-чисти съдове от тези на алкохолиците. Интересно, нали! Алкохолът разгражда мазнините.
А това какво става смлякото, когато попадне в стомаха и факта, че се съсирва в стомаха се усвоява бавно и случая с умиране от задушаване със сирене, което не е било усвоено бързо от огранизма е интересен.  ;)
« Последна редакция: Август 18, 2009, 02:29:23 pm от Helo »

*

veshti4ka

« Отговор #77 -: Август 18, 2009, 02:27:46 pm »

но бога ми, от сега нататък като чуя скорпион и ще се сещам за трупове и за Хело  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Към трупове не проявавам интерес. Но медицината и в частност това, което показват аутопсиите ми е интересно.

все тая  ;D ;D ;D  мозъци, черва, карантия, кръв и други си е пълнежа трупа бре  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #78 -: Август 18, 2009, 02:28:37 pm »

но бога ми, от сега нататък като чуя скорпион и ще се сещам за трупове и за Хело  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Например, един от бившите ми преподаватели, който е психиатър и е правил и много аутопсии казва, че не е виждал по-чисти съдове от тези на алкохолиците. Интересно, нали!
А това какво става смлякото, когато попадне в стомаха и факта, че се усвоява бано и случая с умиране от задушаване със сирене е интересен.  ;)

абе,мацки ,мама му стара ,що търсите труповете по плутон :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #79 -: Август 18, 2009, 02:30:54 pm »

абе,мацки ,мама му стара ,що търсите труповете по плутон :o

Не, те го търсят от Скорпион. От Плутон са проучванията, както и от Скорпион, нали?