Здравей Гост

helo- нейната тема и страница

• 114 Отговора
  • 19928 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:helo- нейната тема и страница
« Отговор #80 -: Август 18, 2009, 02:33:47 pm »

абе,мацки ,мама му стара ,що търсите труповете по плутон :o

Не, те го търсят от Скорпион. От Плутон са проучванията, както и от Скорпион, нали?

да ,ама не 8-ми е и раждането и смъртта!плутон също!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #81 -: Август 18, 2009, 02:37:43 pm »
Хехе, аз не водя война на Дева срещу Скорпион, макар че вярно не харесвам много Скорпионите. Това, което казвам, се базира на личните ми наблюдения.
Не всички с асц Скорпион си използват силата правилно, могат далеч по-смислени неща да свършат с нея, ама я хабят за глупости. И тази завист просто ги изяжда.

От която и зодия да е човек и с какъвто и хороскоп да е, при всеки е различно. Някои са се издигнали над някои неща, по-еволюирали са. Затова някои отрицателни характеристики на знаците и планетите по принцип не важат за тях.

*

Helo

« Отговор #82 -: Август 18, 2009, 02:39:08 pm »

Не, те го търсят от Скорпион. От Плутон са проучванията, както и от Скорпион, нали?

Става въпрос за това, че медицината и другите подобни неща са характерни за Скорпион. Та и труповете са там.

А при мен хем Слънце в 8-ми, хем Плутон в Скорпион на асцендента. Двойно подсилване. Че и повече от двойно, защото и други неща ме насочват натам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Август 18, 2009, 02:40:00 pm »
Ох, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм ..   ;D

Е, поне Стрелците са свободолюбиви и много весели. Аз мисля, че точно така усещам Луната ми в Стрелец. Теб избива ли те да си весела или поне безгрижна през повечето време и да не понасяш ограниченията, както и да си по-скоро непукистка?  ;D
И Везните са тъй, поне аз ;D
А асц Скорпион си има и отрицателни проявления. Познавам две момичета със силен Скорпион и при двете завистта им е движеща сила. Убедена съм, че точно от Скорпиона идва. Едната в очите ми е казвала, че ми завижда, ама всъщност тя на много други хора завижда за какво ли не. Ама тази завист ги изяжда тях и само тях. Мисля, че това заедно с ревността, която много прилича на завистта, е едно от проявленията на Скорпион, като ест, не е задължително.

;D ;D ;D , спортменската тръпка е качество ,което отличава именно от другите знака скорпион!у скорпионите няма злоба ,те винаги живеят на макс във всичко!емоцийте им са толкова силни ,че не търпят да бъдат лъгани и наред с това обсебвани.
да скорпиона обсебва,манипулира,но е толкова силен ,колкото една дева не би могла дори да си представи!
ревността е човешко качество.познавам толкова ревниви близнаци ,на които и скорпиона би завидял.
ЗЛОБА У СИЛНИТЕ НЯМА!ЗЛОБНИТЕ СА СЛАБИ ХОРА!
А СКОРПИОНИТЕ НЕ СЕ ПРИЧИСЛЯВАТ КЪМ ПОСЛЕДНИТЕ! ;)
Хехе, аз не водя война на Дева срещу Скорпион, макар че вярно не харесвам много Скорпионите. Това, което казвам, се базира на личните ми наблюдения.
Не всички с асц Скорпион си използват силата правилно, могат далеч по-смислени неща да свършат с нея, ама я хабят за глупости. И тази завист просто ги изяжда.

виж ,ДЕВАТА е родена да служи ,девата е масите ,народа ,обикновената работническа класа ;D,тя няма възможноста да прави анализи в дълбочина за разлика от един СКОРПИОН!
КАК ДА ХАРЕСВАШ СКОРПИОНА?!С НЕГО МОЖЕШ САМО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ ,ДАЛИ ГО ХАРЕСВАШ ИЛИ НЕ СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #84 -: Август 18, 2009, 02:41:49 pm »
виж ,ДЕВАТА е родена да служи ,девата е масите ,народа ,обикновената работническа класа ;D,тя няма възможноста да прави анализи в дълбочина за разлика от един СКОРПИОН!
КАК ДА ХАРЕСВАШ СКОРПИОНА?!С НЕГО МОЖЕШ САМО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ ,ДАЛИ ГО ХАРЕСВАШ ИЛИ НЕ СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ!

По принцип има нещо вярно в това, Марая.  ;) Но да не се обиждаме.  ;D

Но не знам дали Девата НЕ може да прави анализи в дълбочина! Може би трябва да се проследят Девите и Скорпионите в картите на популярни изследователи и хора с подобни професии.  ;)

*

Skarlet

« Отговор #85 -: Август 18, 2009, 02:43:42 pm »

А според теб къде са моргите,смъртта,труповете,ако не в 8 и Плутон?  ;)

« Отговор #86 -: Август 18, 2009, 02:46:35 pm »
   Марая, по отношение на Скорпионите съм абсолютно съгласна с теб. Отвсякъде съм заобиколена със Скорпиони, а най-близките ми приятелки са с асц.Скорпион...Мисля си че в картата ми е заложено да отработя нещо свързано със Скорпионите...На Скорпионите дай им да се тресат от силни емоции, а на девите да анализират тези емоции.. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Август 18, 2009, 02:46:58 pm »

А според теб къде са моргите,смъртта,труповете,ако не в 8 и Плутон?  ;)
смъртта е по плутон!раждането е също по плутон!

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Август 18, 2009, 02:49:37 pm »
гробищата , мъртвите са по САТУРН! ПЛУТО Е СМЪРТТА ,САТУРН Е ТРУПА!

*

Helo

« Отговор #89 -: Август 18, 2009, 02:52:07 pm »
 На Скорпионите дай им да се тресат от силни емоции, а на девите да анализират тези емоции.. ;D

А аз като не си падам по емоциите това от стелиума в Телец ли е? Като дете бях абсолютен темерут.  ;D  Като порастнах се промених и вече имам повече емоции.

А може тази сдържаност в емоциите да е от Сатурн в 1-ви.

*

veshti4ka

« Отговор #90 -: Август 18, 2009, 02:55:07 pm »

раждането, смъртта и безсмъртието   :P

*

Skarlet

« Отговор #91 -: Август 18, 2009, 02:57:19 pm »
гробищата , мъртвите са по САТУРН! ПЛУТО Е СМЪРТТА ,САТУРН Е ТРУПА!

Да,за гробището съм съгласна,но и те не уточниха къде ги търсят тия трупове.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #92 -: Август 18, 2009, 03:02:25 pm »
абе адаш, кво имаш в дева да го еба  ;D ;D ;D  голям си буквалист  ;D ;D ;D

нъл знаш, че имам силно асоциативно мислене и ти кат кажеш едно - аз са сещам друго  ;D ;D ;D  та тва имах в предвид като казах, че вече като чуя за скорпион и ще се сещам за Хело и нейните трупове и морги, а не че тва е ТОЧНО свързано с еди кво си  :P ;D :P ;D :P

*

Helo

« Отговор #93 -: Август 18, 2009, 03:04:49 pm »
Вещичке, на теб какъв ти беше асцендента? Знам, че си зодия Риби, нали? Мисля, че трябва да имаш много въздух в картата си, така ли е?

*

veshti4ka

« Отговор #94 -: Август 18, 2009, 03:07:03 pm »
Вещичке, на теб какъв ти беше асцендента? Знам, че си зодия Риби, нали? Мисля, че трябва да имаш много въздух в картата си, така ли е?

права си чадо  :P  

АС - водолей и 70% въздух, 20% вода и 10% огън  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   па и рибешкото Слънце е в 1 дом  :P  и малко от овнята също...

*

Helo

« Отговор #95 -: Август 18, 2009, 03:11:28 pm »

права си чадо  :P  

АС - водолей и 70% въздух, 20% вода и 10% огън  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   па и рибешкото Слънце е в 1 дом  :P  и малко от овнята също...

Да, забелязва се, че си отвсякъде въздух.  ;D  ;D  ;D

Да ни съ обидиш!  ;D ;D ;D

Ти си не само свободолюбива, но и май виждаш ограничения дори там, където няма.  ;)

Никаква земя в картата!  ???  Честно казано не разбирам много от елементите и не знам дали това не е повод да се замислиш.

А аз нямам много въздух.

*

Skarlet

« Отговор #96 -: Август 18, 2009, 03:13:34 pm »

Никаква земя в картата!  ???  Чстно казано не разбирам много от елементите и не знам дали това не е повод да се замислиш.

Не се притеснявай,аз и давам от мойта земя.Затуй се и обичаме.Тя ми дава пък на мен въздух.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #97 -: Август 18, 2009, 03:16:08 pm »
Хело бе, ти завиждаш ли сега  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

за липсата на земя в собствената ми карта ще ти кажа само едно - това заедно със още няколко фактора е индикация за последно прераждане на тази планета Земя  ;)  естествено ако си изпълня мисията де  ;D ;D ;D

но ти недей за другите такива подобни карти да съдиш по същия начин - всичко е строго индивидуално  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #98 -: Август 18, 2009, 03:17:42 pm »

Никаква земя в картата!  ???  Чстно казано не разбирам много от елементите и не знам дали това не е повод да се замислиш.

Не се притеснявай,аз и давам от мойта земя.Затуй се и обичаме.Тя ми дава пък на мен въздух.  ;D

нъл тъй  :P  ма да земеш вече да довтасаш насам, чи да му сеееееднееееем на инъ масаааа ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #99 -: Август 18, 2009, 03:18:15 pm »

пак повтарям анализите ги търси при тежките планети в аспект с меркурий.

Това означава ли, че моят Меркурий в Телец в опозиция на Плутон е способен на задълбочени анализи?