Здравей Гост

helo- нейната тема и страница

• 114 Отговора
  • 20043 Прегледи
Re:helo- нейната тема и страница
« Отговор #20 -: Август 16, 2009, 09:47:39 pm »
Мия, ти може и да си изключение, но аз познавам Телец с АС рак и Марс+САтурн в съвпад в Рак в 1-ви...леле майко какво инатливо, темерутесто създание.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #21 -: Август 16, 2009, 09:56:14 pm »
Марая,извинявай,но с това за съвпада на Марс със Сатурн в 1-ви не съм съгласна."

Разбира се,има значение и знака-твоите май бяха в Лъв,който е къде по-сърдечен знак,дори и въпреки нуждата от автономно действие и прилагане на лична сила,планетите в Лъв рядко са жестоки-просто това не е в природата на знака.Виж Скорпиона е по-инстинктивен знак,а и все пак е с упр Марс...не че искам да засягам някой  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Август 16, 2009, 09:58:16 pm »
Това е наталната карта на дъщеря ми .Притеснявам се ,че в момента прогресивно пълнее,а спазва същата диета както и преди.

Според мен може да има връзка с обмяната на веществата и мастната обмяна. Проверете хормоните и щитовидната жлеза.
В картата на дъщеря Ви Венера се намира на трон, в един знак със Слънцето и в точна (партилна) опозиция с Плутон. Венера има връзка с 5-ти и 12-ти домове, а Плутон управлява 6-ти, което ме навежда на мисълта за соматизиране на някакво психологическо (душевно) състояние. Може да има връзка с функцията даване/получаване на любов, т.е. доколко човек се чувства обичан. Имам предвид присъщото на всеки човек вътрешно усещане, което не винаги зависи от любовта и вниманието, които получава отвън.
Щом прогресивната Луна в момента се намира в 6-ти дом, значи е активирала наталната опозиция по оста на Телец/Скорпион.
Съвсем скоро транзитната нодална ос ще премине през Луната в картата на девойчето, внимавайте да не се вманиачи прекалено на тема диети и отслабване, защото Раху (Северният лунен възел) се свързва и с "обсебеност" - от някаква идея, мисълформа, силно желание, начин на живот... А Луната в картата на момичето управлява 2-ри дом. За булимия и анорексия предполагам, че сте чували... Да не се стига до там.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Август 16, 2009, 10:01:36 pm »
Аз имам чувството,че полудявам.Каква е тази карта пък сега в темата на Хело?

И Helo,хич не ми се измъквай! Или си слагай картата тук или спри да занимаваш във всяка тема форума със себе си.Та да видим колко желаещи реално ще искат да се занимават с теб,след като спреш като мирудия да се ръсиш на всяка манджа,шъ мъ извиняваш  >:(

И Аурора е права-проблема ти е в мярката,а вярвай ми една изгряваща Везна това ще и е първата вродена способност  ;D

Хора, днес ще ме убиете, не мога спра да се смея! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Август 16, 2009, 10:19:23 pm »
съвпада на марс и сатурн в първи не ми харесва-лоши и инатливи хора,от оня тип:"Я , ЧЕ СИ ЗАПАЛИМ КЪЩАТА ,ТА ДА ИЗГОРИ НА ВУТЕ ПЛЕВНЯТА"-ЧУДОМИР.

Ох, днес много ме развеселихте! За действието на този аспект потвърждавам!  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Август 16, 2009, 10:21:11 pm »
Марая,извинявай,но с това за съвпада на Марс със Сатурн в 1-ви не съм съгласна."Лоши и инатливи хора"-нито едното,нито другото ми пасва и аз го имам същото.Сърдя се точно 5 минути и ми минава.Освен това никога на никого не съм направила лошо,дори и на най-големия си враг.Така,че....не знам ама... :-\

Нали знаеш, че си има нива на проработка - ти може да си просто "упорита и целенасочена".

*

Helo

« Отговор #26 -: Август 16, 2009, 10:22:14 pm »
Марая,извинявай,но с това за съвпада на Марс със Сатурн в 1-ви не съм съгласна."Лоши и инатливи хора"-нито едното,нито другото ми пасва и аз го имам същото.Сърдя се точно 5 минути и ми минава.Освен това никога на никого не съм направила лошо,дори и на най-големия си враг.Така,че....не знам ама... :-\

Нали знаеш, че си има нива на проработка - ти може да си просто "упорита и целенасочена".

Е да, ама аз нито съм толкова проклета, нито кой знае колко упорита.  ;) Явно на мен не ми действа този съвпад.

Като гледам другите около мен ми се струва, че те са много по-упорити от мен и се чудя защо те са толкова упорити, а аз не толова. Аз съм упорита предимно в следването на хобито си - проучване на някои въпроси, които ме вълнуват в даден момент. В момента съм на вълна митология.  Но съм мързелива и не мога да се меря с тези около мен.
Не знам!
« Последна редакция: Август 16, 2009, 10:28:59 pm от Helo »

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Август 16, 2009, 10:49:57 pm »

Е да, ама аз нито съм толкова проклета, нито кой знае колко упорита.  ;) Явно на мен не ми действа този съвпад.

Като гледам другите около мен ми се струва, че те са много по-упорити от мен и се чудя защо те са толкова упорити, а аз не толова. Аз съм упорита предимно в следването на хобито си - проучване на някои въпроси, които ме вълнуват в даден момент. В момента съм на вълна митология.  Но съм мързелива и не мога да се меря с тези около мен.
Не знам!

Хело, стилизирай си мислите, преди да говориш нещо. Какво значи "не ми действа този съвпад"? Разбира се, че ти действа. Тука само чувам "мързелива", "мързелива", "мързелива". Описваш се постоянно с една и съща дума. Вземи се поопознай малко!

Казваш "митология" те интересува и нищо друго в момента. Ами това си е типично за този съвпад да ти стеснява хоризонтите и да зацикляш на едно и също нещо - все пак това е Сатурн не Юпитер. За Сатурн е също присъщо и чувството за себеподценяване: "Не мога да се меря с тези около мен".

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Август 16, 2009, 11:30:03 pm »

Не знам!

helo,ти просто си проклитичко инатче и това е факт!!! >:(въобще не се прави на абортирала гугутка ,щото не ти вярвам ,ама хич!уважавам интересите ти,мнението ти и всичко останало , но не мога да не реагирам на отношението ,което усещам с/у хора от форума готови да ти помогнат!в излишък е безпрецедентното поведение към тези,които вместо да си ровят в нета и се занимават с далеч по интересни неща,ОБСЛУЖВАТ,ТВОИТЕ бих казала налудничави въпроси!
нищо лично мила,просто знанията са ценно нещо и ,ако ти все още си млада и неопитна , поне уважи тези,които ги имат!
и да си доидем на думата за съвпада на марс/активност,енергия,страст,действие/+сатурн/ограничения,структура,форма,инкасация,флустрация/,при което марс е и на трон!ти си и агресивна и можеш дори да нараниш себе си от яд и жлъч!овладай енергията!това е приятелски съвет!или съвет на човек ,с много житейски опит и много астрологични познания.вярвай ми!

нямам нищо против онова ти поведение , което ми напомня тайничко за едни специални люде от средновековието :),напротив дори ме кара да се смея от време на време,пожелавам ти всичко хубаво , питай , споделяй,обсъждай , НО МОЛЯ ТЕ,НЕ БЪДИ БЕЗПЪРДОННА ,КЪМ ТЕЗИ,КОИТО ВЪВ ВСЕКИ МИГ СА БИЛИ ГОТОВИ ДА СЪДЕЙСТВАТ. и от мен да знаеш,асц ти е везна-колеблива си , но имаш силен плутон,работи по него!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #29 -: Август 16, 2009, 11:49:52 pm »
Да си изясним нещо относно АС-то на HElo и по-скоро нейното желание да бъде Везни. То е продиктувано то факта, че тя няма обективна преценка за себе си. Чела е, че АС-то във Везни и знакът изобщо раздавал физическа красота наляво и надясно. И на нея много й се иска то по този повод да е Везни. Затова в не една тема пита "ако АС-то ти  е Везни, а ти не си ослепително карсив, това на какво се дължи?" Това е просто липса на самоувереност и любов към себе си. 

Helo, физическата красота е само в очите на този, който иска да я види. Бъди сигурна, че хората,които те обичат те намират за хубава, тези,които не те обичат не те намират за хубава. Погледни знменитеостите - много от тях са перфектни, а обществото продължава да има намира недостатъци. За нас простосмъртните е достатъчно да сме здрави, да стоим на краката си и да имаме по 10 пръста на ръцете и краката.

Рядко пиша толкова дълго, но се налага, защото това, Helo, което правиш по очудващо последователен начин е да манипулираш всички. Ясно е, че трудно ще изпъкне АС Везни притиснати от Плутон, Слънце в 8-ми, Мрек в опозиция на Плутон. За Везните има нещо много характерно относно външността им - суетност. Ти сама каза, че нямаш намерение да подобряваш нищо във външния си вид. И последно - дори математически да попада на 29,59 градуса на знака, 90% от 1-ви дом ти е зает от Скорпион и дава целия ти облик заедно с планетите в него.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #30 -: Август 17, 2009, 12:50:36 am »

helo,ти просто си проклитичко инатче и това е факт!!! >:(въобще не се прави на абортирала гугутка

Лелееее,Марая това беше пирона на вечерта ! ;D ;D ;D Ще го запомня,такъв лаф не бях чувал.

За Helo-имам приятелка с АСЦ Везни на 29,50 във Везни и тя с Плутон и Сатурн в Скорпион,но честно Везните и личат от всякъде- физически красива,грациозна,дипломатична,харизматична,уравновесена и общителна.При това е Козирочка с Луна в Телец,а въздушния и Венерин чар се хваща още от 5тия километър  :) Поддържаща се дама от всякъде и независимо от целия 1 дом в Скорпион не слага тежък грим,даже почти никакъв,нито червило и т.н.-обича естественият вид,пък и тя си има естествена красота няма за какво да си я прикрива,като начина и на обличане и на държане е женствен,но не и сладникав и си има и трапчинките.

Значи това което се вижда от последните ти снимки-липсва симетрия в лицето,а Везните ако не красота поне това дават (както и много хубава кожа).Въздух на АСЦ-ясни очи,а твоите са блатисто замъглени,леко влажен и неясен поглед, водица просто.За останалото съди по себе си,едно е ограничена снимка.Везните (било АСЦ) често са дарени с прекрасни зъби-бели и наредени като бисери,с равна форма.

И друго изследвай си УПР на АСЦ-ако е Венера в 7 дом ще търсиш взаимодействие,съдружие или подкрепа за личната си изява,връзките ще сформират характера ти;ако е Марс/Плутон то в 1 дом напълно обратно-самосформиращ се характер неподдаващ се на влияние,силна нужда от независимост и самостоятелна дейност-хващай си ключа и си отключвай бараката!

Ти постоянно казваш мързел ,та мързел-кардинален въздух едва ли ще е толкова мързелив,докато една фиксирана вода така може да застои,че чак да замирише  ;D (освен ако няма компенсации в картата за силна подвижност/кардиналност и силни ЯН елементи)
Имаш липсваща стихия въздух-ще има да развиваш обективност не до второ,ами до трето пришествие!

« Отговор #31 -: Август 17, 2009, 12:55:19 am »
 ;D ;D ;D ;D ;D
Цитат
Ти постоянно казваш мързел ,та мързел-кардинален въздух едва ли ще е толкова мързелив,докато една фиксирана вода така може да застои,че чак да замирише  

поревах си от смях

« Отговор #32 -: Август 17, 2009, 01:02:31 am »
хело -хелоин  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Август 17, 2009, 01:03:17 am »

helo,ти просто си проклитичко инатче и това е факт!!! >:(въобще не се прави на абортирала гугутка

Лелееее,Марая това беше пирона на вечерта ! ;D ;D ;D Ще го запомня,такъв лаф не бях чувал.

За Helo-

Ти постоянно казваш мързел ,та мързел-кардинален въздух едва ли ще е толкова мързелив,докато една фиксирана вода така може да застои,че чак да замирише  ;D (освен ако няма компенсации в картата за силна подвижност/кардиналност и силни ЯН елементи)
Имаш липсваща стихия въздух-ще има да развиваш обективност не до второ,ами до трето пришествие!

;D ;D ;D ;D моя изказ ,ако е пирон на вечерта ,ти си с чука братче!!просто се попиках от смях.е ,не това ще го запомня завинаги! ;D ;D ,до трето прешествие ще го помня1

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Август 17, 2009, 01:07:30 am »
Ха, кажете сега на кои мунданни конфигурации се дължи днес смеха във форума! Почти от всяка тема струи смях и настроение. ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #35 -: Август 17, 2009, 01:19:45 am »
Като сме тръгнали,няма се спираме   :
хело -хелоин -хероин  ;D

Предавам щафетата да видим дали някой ще измисли още нещо по веригата   :P

Абе не знам какво мунданно има,но аз тези два дни така се праносах (зареждане с прана от природата и Слънцето),че не ми се спи и все ми е весело и имам енергия в излишък (транзитния Марс ми тригонира Плутона и опозира Нептуна)  :)

Но като се замисля мунданно може да е пак Марса в Близнаци виновника-в орбиса на точен аспект с Уран и Нептун ,а тия двамата последните не берат кахъри за това какво става по земята,единия се рее в облаците,другия в алкохолните пари мантросва  ;D

И нещо мнооооого чудничко-съвпада Меркурий/Сатурн в Дева -явно се презастраховаме несъзнателно и го избиваме на луд смях и бъзици,за да не му дадем възможност да ни приклещи-куинконс към Юпитер ни е спасителното въженце  :)

И майтап няма това е свойствено за човешкото съзнание-аз примерно съм се смял по време на погребение ( и то на близък),не защото ми е било смешно ,а за да не изпадна в дълбока депресия-автоматично е ставало това без да го искам,тогава съм бил на 15г.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Август 17, 2009, 01:21:16 am »
Мен ме интересува поведението на абортиралите гугудки, защото не съм чувала за особености в този случай :)

;D ;D ;D ;D ;D
проследи постовете на коментара и ще разбереш особенностите при абортиралите пернати! ;D

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Август 17, 2009, 01:44:54 am »
Но като се замисля мунданно може да е пак Марса в Близнаци виновника-в орбиса на точен аспект с Уран и Нептун ,а тия двамата последните не берат кахъри за това какво става по земята,единия се рее в облаците,другия в алкохолните пари мантросва  ;D

И нещо мнооооого чудничко-съвпада Меркурий/Сатурн в Дева -явно се презастраховаме несъзнателно и го избиваме на луд смях и бъзици,за да не му дадем възможност да ни приклещи-куинконс към Юпитер ни е спасителното въженце  :)

Учудващо за мен, но Меркурий в Козирог има страхотно чувство за хумор, забелязал ли си? Мои познати с тази позиция умеят да се шегуват, дори и да вали червен сняг навън и проявяват завидна самоирония. Мисля, че същата работа върши и съвпадът на Меркурий със Сатурн. Още повече Меркурий е в своя знак и съвпадайки със Сатурн ни позволява да си "изкопаем" задръжките, да ги извадим на бял свят. Квадратът на Марс в Близнаци с Меркурий (негов управител) само ни дава енергията да вербализираме, тао-квадратът с Уран прибавя оригиналност, а забавата е по Слънцето в Лъв. Точният секстил на Марс със Слънцето в Лъв (мъжки, съзидателен аспект) ни зарежда с настроение. А Слънце в опозиция с Юпитер ни кара да прекаляваме.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #38 -: Август 17, 2009, 01:52:44 am »
Учудващо за мен, но Меркурий в Козирог има страхотно чувство за хумор, забелязал ли си?

Да,определено го имат това чувство за хумор,както и повечето Козирози хехе  :P
Обаче и като повечето Козирози,понякога доста могат да ограничат мисловните си рамки,съвсем дребен проблем да ги фиксира до степен да ограничи много съзнанието им докато не го разрешат и тогава ни чуват,ни виждат  :-\ Но това си е съвсем друга тема.

В крайна сметка такъв тип хумор естествено изисква първо разпознаване на процесите и явленията от ума-Меркурий, както и разширяване на картинката-Юпитер.За мен чистия хумор е по Юпитер,изразяващ жизнерадостното и философско възприемане на живота.

*

Nebesna

« Отговор #39 -: Август 17, 2009, 02:05:08 am »
Знам, Козирозите са по принцип песимисти, но моята приятелка е с Асцендент в последните градуси на Стрелеца и цял първи дом в Козирог, Слънце и Меркурий в Козирог. Понякога е с ниско самочувствие, а понякога ме изненадва със самоиронията си. Познавам и други с меркурий в Козирог, които са ме попикавали от смях. Умеят да се шегуват с едно такова подвеждащо сериозно изражение. Мисля, че те стигат един предел, в който хуморът ги измъква от депресията като един вид защита.