Цитат на: Марая в Август 18, 2009, 02:28:37 pmабе,мацки ,мама му стара ,що търсите труповете по плутон Не, те го търсят от Скорпион. От Плутон са проучванията, както и от Скорпион, нали?
абе,мацки ,мама му стара ,що търсите труповете по плутон
Хехе, аз не водя война на Дева срещу Скорпион, макар че вярно не харесвам много Скорпионите. Това, което казвам, се базира на личните ми наблюдения. Не всички с асц Скорпион си използват силата правилно, могат далеч по-смислени неща да свършат с нея, ама я хабят за глупости. И тази завист просто ги изяжда.
Цитат на: Helo в Август 18, 2009, 02:30:54 pmЦитат на: Марая в Август 18, 2009, 02:28:37 pmабе,мацки ,мама му стара ,що търсите труповете по плутон Не, те го търсят от Скорпион. От Плутон са проучванията, както и от Скорпион, нали?да ,ама не 8-ми е и раждането и смъртта!плутон също!
Цитат на: Марая в Август 18, 2009, 02:19:44 pmЦитат на: pokahontas в Август 18, 2009, 02:00:04 pmЦитат на: Helo в Август 18, 2009, 11:22:10 amЦитат на: ga3l в Август 18, 2009, 11:19:56 amОх, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм .. Е, поне Стрелците са свободолюбиви и много весели. Аз мисля, че точно така усещам Луната ми в Стрелец. Теб избива ли те да си весела или поне безгрижна през повечето време и да не понасяш ограниченията, както и да си по-скоро непукистка? И Везните са тъй, поне аз А асц Скорпион си има и отрицателни проявления. Познавам две момичета със силен Скорпион и при двете завистта им е движеща сила. Убедена съм, че точно от Скорпиона идва. Едната в очите ми е казвала, че ми завижда, ама всъщност тя на много други хора завижда за какво ли не. Ама тази завист ги изяжда тях и само тях. Мисля, че това заедно с ревността, която много прилича на завистта, е едно от проявленията на Скорпион, като ест, не е задължително. , спортменската тръпка е качество ,което отличава именно от другите знака скорпион!у скорпионите няма злоба ,те винаги живеят на макс във всичко!емоцийте им са толкова силни ,че не търпят да бъдат лъгани и наред с това обсебвани.да скорпиона обсебва,манипулира,но е толкова силен ,колкото една дева не би могла дори да си представи!ревността е човешко качество.познавам толкова ревниви близнаци ,на които и скорпиона би завидял.ЗЛОБА У СИЛНИТЕ НЯМА!ЗЛОБНИТЕ СА СЛАБИ ХОРА!А СКОРПИОНИТЕ НЕ СЕ ПРИЧИСЛЯВАТ КЪМ ПОСЛЕДНИТЕ! Хехе, аз не водя война на Дева срещу Скорпион, макар че вярно не харесвам много Скорпионите. Това, което казвам, се базира на личните ми наблюдения. Не всички с асц Скорпион си използват силата правилно, могат далеч по-смислени неща да свършат с нея, ама я хабят за глупости. И тази завист просто ги изяжда.
Цитат на: pokahontas в Август 18, 2009, 02:00:04 pmЦитат на: Helo в Август 18, 2009, 11:22:10 amЦитат на: ga3l в Август 18, 2009, 11:19:56 amОх, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм .. Е, поне Стрелците са свободолюбиви и много весели. Аз мисля, че точно така усещам Луната ми в Стрелец. Теб избива ли те да си весела или поне безгрижна през повечето време и да не понасяш ограниченията, както и да си по-скоро непукистка? И Везните са тъй, поне аз А асц Скорпион си има и отрицателни проявления. Познавам две момичета със силен Скорпион и при двете завистта им е движеща сила. Убедена съм, че точно от Скорпиона идва. Едната в очите ми е казвала, че ми завижда, ама всъщност тя на много други хора завижда за какво ли не. Ама тази завист ги изяжда тях и само тях. Мисля, че това заедно с ревността, която много прилича на завистта, е едно от проявленията на Скорпион, като ест, не е задължително. , спортменската тръпка е качество ,което отличава именно от другите знака скорпион!у скорпионите няма злоба ,те винаги живеят на макс във всичко!емоцийте им са толкова силни ,че не търпят да бъдат лъгани и наред с това обсебвани.да скорпиона обсебва,манипулира,но е толкова силен ,колкото една дева не би могла дори да си представи!ревността е човешко качество.познавам толкова ревниви близнаци ,на които и скорпиона би завидял.ЗЛОБА У СИЛНИТЕ НЯМА!ЗЛОБНИТЕ СА СЛАБИ ХОРА!А СКОРПИОНИТЕ НЕ СЕ ПРИЧИСЛЯВАТ КЪМ ПОСЛЕДНИТЕ!
Цитат на: Helo в Август 18, 2009, 11:22:10 amЦитат на: ga3l в Август 18, 2009, 11:19:56 amОх, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм .. Е, поне Стрелците са свободолюбиви и много весели. Аз мисля, че точно така усещам Луната ми в Стрелец. Теб избива ли те да си весела или поне безгрижна през повечето време и да не понасяш ограниченията, както и да си по-скоро непукистка? И Везните са тъй, поне аз А асц Скорпион си има и отрицателни проявления. Познавам две момичета със силен Скорпион и при двете завистта им е движеща сила. Убедена съм, че точно от Скорпиона идва. Едната в очите ми е казвала, че ми завижда, ама всъщност тя на много други хора завижда за какво ли не. Ама тази завист ги изяжда тях и само тях. Мисля, че това заедно с ревността, която много прилича на завистта, е едно от проявленията на Скорпион, като ест, не е задължително.
Цитат на: ga3l в Август 18, 2009, 11:19:56 amОх, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм .. Е, поне Стрелците са свободолюбиви и много весели. Аз мисля, че точно така усещам Луната ми в Стрелец. Теб избива ли те да си весела или поне безгрижна през повечето време и да не понасяш ограниченията, както и да си по-скоро непукистка?
Ох, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм ..
виж ,ДЕВАТА е родена да служи ,девата е масите ,народа ,обикновената работническа класа ,тя няма възможноста да прави анализи в дълбочина за разлика от един СКОРПИОН!КАК ДА ХАРЕСВАШ СКОРПИОНА?!С НЕГО МОЖЕШ САМО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ ,ДАЛИ ГО ХАРЕСВАШ ИЛИ НЕ СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ!
Цитат на: Марая в Август 18, 2009, 02:28:37 pmабе,мацки ,мама му стара ,що търсите труповете по плутон А според теб къде са моргите,смъртта,труповете,ако не в 8 и Плутон?
На Скорпионите дай им да се тресат от силни емоции, а на девите да анализират тези емоции..
гробищата , мъртвите са по САТУРН! ПЛУТО Е СМЪРТТА ,САТУРН Е ТРУПА!
Вещичке, на теб какъв ти беше асцендента? Знам, че си зодия Риби, нали? Мисля, че трябва да имаш много въздух в картата си, така ли е?
Цитат на: Helo в Август 18, 2009, 03:04:49 pmВещичке, на теб какъв ти беше асцендента? Знам, че си зодия Риби, нали? Мисля, че трябва да имаш много въздух в картата си, така ли е?права си чадо АС - водолей и 70% въздух, 20% вода и 10% огън па и рибешкото Слънце е в 1 дом и малко от овнята също...
Никаква земя в картата! Чстно казано не разбирам много от елементите и не знам дали това не е повод да се замислиш.
Цитат на: Helo в Август 18, 2009, 03:11:28 pmНикаква земя в картата! Чстно казано не разбирам много от елементите и не знам дали това не е повод да се замислиш. Не се притеснявай,аз и давам от мойта земя.Затуй се и обичаме.Тя ми дава пък на мен въздух.
пак повтарям анализите ги търси при тежките планети в аспект с меркурий.