Здравей Гост

Аспекти на транзитни към прогресивни планети

• 91 Отговора
  • 17450 Прегледи
*

Nebesna

Re:Аспекти на транзитни към прогресивни планети
« Отговор #60 -: Октомври 09, 2009, 07:12:13 pm »
Включително и можем да обикнем някой изведнъж,защото в бъдещето вече сме се обичали  ;)

Ми може да стане, ако съм си намечтала такава любов с точно такъв човек и интуитивно бъда привлечена към него.

« Отговор #61 -: Октомври 09, 2009, 09:09:41 pm »
Колеги, как бихте изтълкували следната ситуация в прогресия? Просто нахвърлете предположения дори да ви се виждат абсурдни.  ::). Благодаря, за което.

Действието се развива в 3-ти 4-ти наталени домове.

Прогресивна Луна в Скорпион съвпад на нат. Меркурий и прогресивен Меркурий в Скорпион тригон към натална Луна?  :-[ Това се случва по едно и също време...в бъдещето. :-\ Луната упрявлява натален 12-ти, Меркурий управлява натални 2-ри и 11-ти. Транзит на ЮЛВ в съвпад на нат. Луна в Рак в 11-ти натален.

Изключете майката от евентуално тълкуване, защото е починала.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Октомври 10, 2009, 03:52:03 am »
Колеги, как бихте изтълкували следната ситуация в прогресия? Просто нахвърлете предположения дори да ви се виждат абсурдни.  ::). Благодаря, за което.

Прогресивна Луна в Скорпион съвпад на нат. Меркурий и прогресивен Меркурий в Скорпион тригон към натална Луна?  :-[ Това се случва по едно и също време...в бъдещето. :-\ Луната упрявлява натален 12-ти, Меркурий управлява натални 2-ри и 11-ти. Транзит на ЮЛВ в съвпад на нат. Луна в Рак в 11-ти натален.

Изключете майката от евентуално тълкуване, защото е починала.

мирише ми на бременност , на преместване от едно място на друго...промяна на ценностите и паи от проекти.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Октомври 10, 2009, 06:32:08 am »

Прогресивна Луна в Скорпион съвпад на нат. Меркурий и прогресивен Меркурий в Скорпион тригон към натална Луна?  :-[ Това се случва по едно и също време...в бъдещето. :-\ Луната упрявлява натален 12-ти, Меркурий управлява натални 2-ри и 11-ти. Транзит на ЮЛВ в съвпад на нат. Луна в Рак в 11-ти натален

загуба на близък приятел или колега, изчезва от ежедневието ти, дай да не го убиваме,с който си емоц .свързана,
или загуба на работа,доходи или перспективи за развитие на бизнес проект
или нещо, случващо се на близък приятел ,ще те засегне емоционално и ще  те промени  ::)
хайде пожелайте ми наслука- отивам по Искърското дефиле , на риболов :)
ша случвам бъдещето в настоящето
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 06:40:45 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #64 -: Октомври 10, 2009, 09:00:28 am »
[хайде пожелайте ми наслука- отивам по Искърското дефиле , на риболов :)

Eй, да донесеш снимки!  :)

Мерси за размислите. Много оплетена тая Луна, бре! Да, може асистентката ми /в работата/ да реши да напусне. Тъкмо искаше пак да й погледна хороскопа и аз все отклонявам. И тя везна. Винаги съм си мислила калко гот ще стане, ако и тя и аз напуснем едновременно  ;D .

Това за новите проекти, които казвате също изглежда вероятно. Аз все мисля от къде да изкарам допълнително пари  ;D Може тогава да ми дойде вдъхновението за нещо. Само, че това е чак през юли, така че тогава ще ви кажа развитието на въпроса. В солара ми за следващата година темата за работата е на преден план- - активирани натални 6-ти и 10-ти от соларните АС и МС. Айде малко меджик да се случи и да сменяме работатааааа!  :P /за по-хубава  ;)/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #65 -: Октомври 10, 2009, 12:45:24 pm »

Ще кажа и някои други различни от останалите тълкувания:

-започване на писмен проект в дома или нещо свързано с общуване
-възможно е да имаш по-дълго гостуване на роднина или приятел
-като нищо ще изкочи някой стар приятел и ще трябва да му помагаш с нещо
-може да е период в който да се изолираш и да учиш нещо ново
-възможни са покупки на предмети по Меркурий за дома

« Отговор #66 -: Октомври 10, 2009, 12:57:14 pm »
Мерси, Синухе! :)

Може най-накрая да направя един ремонт,който от години ми убягва. ;D Само да не стане така, че да не мога да позная къде живея  ;D /заради транзита на Сатурн в съвпад с нат. Плутон, който управлява 4-ти/

И да добавя едно лунно затъмнение на 31.12. в съвпад на наталната ми Луна. ???

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #67 -: Октомври 10, 2009, 01:21:04 pm »
Хм...
на мен прогресивната луна ми влиза във втори дом, ще възкачи Мерка, после слънчо и така нататък по реда си.
В същото време забелязвам, че върху родния ми слънчо се е възкачил транзитен Плутон, прогресивен асцендент, дирекционен Нептун (точност до 2 градуса)
Взе да му дтава много.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Януари 27, 2010, 05:25:10 pm »
да избутаме и  тази темата напред. така или иначе напоследък говориме за предактивна астрология.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Септември 13, 2010, 01:01:10 pm »
Прогресивна луна в съвпад с прогресивен Непун , просто ми се гади...
Тази техника работи. :(
Чудно ми е на Сатъра му предстой тригон към пр. куспида и към прогресивни планети.
Дайте да си проверим събития  и да споделим....
« Последна редакция: Септември 13, 2010, 01:27:16 pm от Марая »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #70 -: Септември 13, 2010, 01:20:11 pm »
Незнам какво да споделя в това отношение. В прогресивната карта в момента най-точни са ми два аспекта - Луна секстил с Венера, Марс тригон с Уран. Сами по себе си колко са показателни? Аз нещо не ги съзирам май сега. Може би, защото са от леките аспекти, знам ли. Иначе и Венера и Марс /прогресивни/ ще бъдат аспектирани от транзитен Сатурн след известно време.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #71 -: Септември 13, 2010, 01:31:53 pm »
на мен П Слънцето ми е на 0 градуса и 6 мин. Лъв....прави квадрат към натална Луна и Плутон..общо взето това е най-точния аспект...в същото време П Луна прави ....квадрат към Слънцето....double whammy ....
ама честно казано хич не мога да разбера или усетя ефект.... :-\
 :-[
оф много съм зле....Сатурн ми е върху прогресивната Луна...Уран и Юпитер тригон към П Марс...
ама пак не съм мн на ясно какво точно означава това... :-[
« Последна редакция: Септември 13, 2010, 01:37:10 pm от vanilla »

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Септември 13, 2010, 02:09:59 pm »
на мен П Слънцето ми е на 0 градуса и 6 мин. Лъв....прави квадрат към натална Луна и Плутон..общо взето това е най-точния аспект...в същото време П Луна прави ....квадрат към Слънцето....double whammy ....
ама честно казано хич не мога да разбера или усетя ефект.... :-\
 :-[
оф много съм зле....Сатурн ми е върху прогресивната Луна...Уран и Юпитер тригон към П Марс...
ама пак не съм мн на ясно какво точно означава това... :-[

Транзитен Сатурн е в/у нея така ли да разбирам? Или пр. луна е в/у сатурн... :-\

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #73 -: Септември 13, 2010, 02:29:52 pm »
Транзитен Сатурн е в/у нея така ли да разбирам?
да....депресарски аспект казват, че е....ама то май по някое време свикваш....или ако някой транзит те перна другаде по слабо място тогава и усещането от този аспект се засилва... :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Септември 13, 2010, 02:32:59 pm »
Транзитен Сатурн е в/у нея така ли да разбирам?
да....депресарски аспект казват, че е....ама то май по някое време свикваш....или ако някой транзит те перна другаде по слабо място тогава и усещането от този аспект се засилва... :-\

Сатурн се движи бързо в момента , така ,че този аспект би трябвало да отшуми.
Принципно Сатурн дава уникална възможност докосвайки или аспектирайки светилата да осъзнаем , да изхвърлим и /или/ приемем  и да продължим....

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #75 -: Септември 13, 2010, 02:38:11 pm »
Аз лично не съм изпадала в депресии, докато прогресивната Луна преминаваше през рождения Санурн в Козирог. Беше само страшно ограничаващ период.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Септември 13, 2010, 03:25:12 pm »
Прогресиите са много фини и при тях всъщност научаваме много неща и разгръщаме потенциала на картата.
Наскоро един много уважаван от мен астролог ми каза: [цитирам дословно//b]

* Значи гледаме първо прогресиите, като приемаме, че там може да има събития, по които почти нямаме думата, само евентуално малко подготовка- те, ако трябва да се случат, се случват.*

*

Santi

« Отговор #77 -: Септември 13, 2010, 03:50:18 pm »
Как бихте тълкували тр. Сатурн на пр. ДЦ ?

Сатурн е силно намесен докрая на годината при мен .

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Септември 13, 2010, 03:54:38 pm »

Като време на стабилизиране или прекъсване на лични отношения.

*

Santi

« Отговор #79 -: Септември 13, 2010, 04:12:39 pm »

Като време на стабилизиране или прекъсване на лични отношения.

Ако съдим и по тригона на тр. Сатурн с нат. Венера има логика .