Цитат на: jinom в Септември 11, 2010, 09:11:46 pmНедейте така с тия фотоси, че едвам удържам оня, онанения и смирения, да не пробие защитите на форума и да ви се лепне. :mellow:И пак да има акини изпълнения? Не, мерси! :rolf:
Недейте така с тия фотоси, че едвам удържам оня, онанения и смирения, да не пробие защитите на форума и да ви се лепне. :mellow:
Цитат на: Vision в Септември 11, 2010, 04:01:22 pmслед месец някъде, като я удари ментално мензиса и това ще се повтаря още няколко години, после я чака тежък климактериум и ще се проточат нещата доста..Стига злобя по християнски.
след месец някъде, като я удари ментално мензиса и това ще се повтаря още няколко години, после я чака тежък климактериум и ще се проточат нещата доста..
Цитат на: Divna в Септември 11, 2010, 09:33:33 pmНося блузки по мен с широко отворено диколте, или прозрачни. Оооо, то затова ти предлагат помощ с носенето на покупките
Нося блузки по мен с широко отворено диколте, или прозрачни.
Цитат на: jinom в Септември 11, 2010, 09:05:34 pmЦитат на: Vision в Септември 11, 2010, 04:01:22 pmслед месец някъде, като я удари ментално мензиса и това ще се повтаря още няколко години, после я чака тежък климактериум и ще се проточат нещата доста..Стига злобя по християнски.
Цитат на: Марая в Септември 11, 2010, 09:42:13 pmЦитат на: jinom в Септември 11, 2010, 09:05:34 pmЦитат на: Vision в Септември 11, 2010, 04:01:22 pmслед месец някъде, като я удари ментално мензиса и това ще се повтаря още няколко години, после я чака тежък климактериум и ще се проточат нещата доста..Стига злобя по християнски. А те мразят оногова, който изобличава при портите, и се гнусят от оногова, който говори правда. [/b][/size][/color]
Друг е въпроса, че за прости неща като Хелото не се изисква дори интуиция.
истината е, че грамотността в астрологията не решава въпросаамного важно кой транзит какво прави...ти проверявай ( затова се настрой на сатурнова вълна- око да види ръка да пипне има мунданно съответствие, така че... освен това, ако има друг човек съм установила, че "четенето на мисли" е тъпо начинание и четем предимно собствените си патологии- дръж мерк за рогите и ГОВОРИ на глас каквото те мъчи
Крис за интуицията:Цитат на: kris в Септември 12, 2010, 08:53:23 pmДруг е въпроса, че за прости неща като Хелото не се изисква дори интуиция.
просто ..ше ме убиеш ако ти отговоря.. не знам.. * после аз съм бил буквален
Равносметка: При Сатурново завръщане започна трудна, но за сметка на това продължителна и изтощителна връзка, която точно след 7 годишния цикъл окончателно приключи. Усещането е освобождаващоооо п.п. натален Сатурн в 7ми, в критичен градусдано не сбърках като се похвалих :lol:
Цитат на: Марая в Септември 17, 2010, 09:11:11 pmЦитат на: Diyana в Септември 17, 2010, 09:07:09 pmОооо, това си е тазманийски дявол в миша кожа. :mellow:. На това няма котка дето да може да му вземе акъла. И куче също, пък за стопанин да не говорим. Направо си раздигай мебелите.Какво искаш да кажеш Диана :unsure:? Всичко ли гризка? :rolleyes: "Преди известно време реших да си купя чинчила и започнах да събирам информация относно това животно. Изчетох доста саитове, както и изписаното по форумите. Трябва да ви кажа, че се отказах с такава сила с каквато съм се отказвал от малко неща. Струва ми се че това животно не е съвсем с всичкия си.Стигнах до заключението, че взаимоотношенията с това животно се свеждат до следното: Чинчила се опитва непрекъснато да се самоубие, а аз трябва всячески да го предотвратявам Защо мисля така:1. Чинчила може да умре от топлинен удар, но чинчила непрекъснато се завира до парното, завива се с юргани и се препича на слънце, за да може да се загрее достатъчно и да умре. Чинчила не се мести на сянка или на хладно, трябва аз да я спасявам.2. Аз мога да се храня от кофите за боклук 2 седмици и нищо няма да ми стане, но чинчила изяжда парче лакирано дърво отхапано от някой шкаф и веднага умира. Чинчила изобщо не знае какво става за ядене и какво не.3. Чинчила обича да гризе кабели по които тече 220 волта….тук е ясно какво следва.4. Чинчила яде в продължение на 5 месеца една храна, но тази вечер неясно защо се отравя от храната и умира.5. Чинчила може да умре от стрес. Като стресогенен фактор може да бъде рязко отваряне на врата, рязко затваряне на врата, вик, загасяне на лампа, включване на монитор, тежък поглед, щракане с пръсти, пръдня, звън на телефон…6. Чинчила може да умре просто ей така.Изобщо няма да споменавам трудностите по отглеждането, тук само изразявам нейният безумен стремеж към смъртта.Струва ми се че това животно просто не става за домашен любимец и отглеждането му е истински тормоз както за стопаните, така и за него. Със сигурност това няма да е моето животно."
Цитат на: Diyana в Септември 17, 2010, 09:07:09 pmОооо, това си е тазманийски дявол в миша кожа. :mellow:. На това няма котка дето да може да му вземе акъла. И куче също, пък за стопанин да не говорим. Направо си раздигай мебелите.Какво искаш да кажеш Диана :unsure:? Всичко ли гризка? :rolleyes:
Оооо, това си е тазманийски дявол в миша кожа. :mellow:. На това няма котка дето да може да му вземе акъла. И куче също, пък за стопанин да не говорим. Направо си раздигай мебелите.
Цитат на: Kaya в Септември 18, 2010, 03:42:28 pmVision, малко съм склероза и не от неуважение, но да питам- уран къде ти е и водолей?и сега какво /като разбра от услужливите другарчета/??
Vision, малко съм склероза и не от неуважение, но да питам- уран къде ти е и водолей?
Цитат на: Kaya в Септември 18, 2010, 04:45:23 pmнищо, само питах :blink:и аз съм така..само питам и нищо не разбирам.. :blink:
нищо, само питах :blink:
лол
Цитат на: Вещичка в Септември 25, 2010, 09:55:39 pmхехееееееееее представих си нежните пУетеси как точат лиги пред ефирният словоредец и аз си ги представих вече, след твоето описание..разлигавени отвсякъде..а той с някакви ефирни рими им говори за душата на цветята или красотата на капчицата вода върху есенното листо..а на пуетесите им се е*е та две не виждат, ама няма как, марса е в риби..
хехееееееееее представих си нежните пУетеси как точат лиги пред ефирният словоредец
Цитат на: kris в Септември 24, 2010, 09:36:39 pmЗащото си мнгоо заблудена. Сега очаквам да ме просветиш та да не си ходя така заблудена и кучетата да ми се смеят.п.п.Статистиката е много полезна наука и съществува от векове в западното общество. Полезна- за тези, които могат да интерпретират правилно числа.
Защото си мнгоо заблудена.