Цитат на: Марая в Януари 16, 2011, 09:11:17 amТоя нЕма кокал...,Дянков.....сигурна съм! Кокала е мираж..... ха,на този като му слушам гласеца и като го гледам такъв един..шашав..бая МЕКичарник ми се вижда
Тоя нЕма кокал...,Дянков.....сигурна съм! Кокала е мираж.....
Цитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 10:33:49 pm И двамата родители не са привлекателни. Така че бебето ако е наследило техния ген, изгряващата Венера няма да промени нещатаИзвинявам се за спама. Това ми напомня един скеч с Мартина Вачкова: Кирето /мъжа й/ се провиква от улицата пред родилния дом: "На кого прилича дИтЙето?" Тя му отковаря от прозореца: "нИ го познаваш!"
И двамата родители не са привлекателни. Така че бебето ако е наследило техния ген, изгряващата Венера няма да промени нещата
Бе девойки вие не разбрахте ли, че в тая астрология действа законът за всеобщата гадост?ЗАКОН на астрологията: Откъдето и каквото да чакаш, никога не идва това и оттам, откъдето го чакаш.СЛЕДСТВИЕ 1: Ако злотворец прави лоши аспекти, спукана ти е работата.СЛЕДСТВИЕ 2: Ако злотворец прави добри аспекти, работата ти е спукана.СЛЕДСТВИЕ 3: Ако добротворец прави лоши аспекти, тая работа не е на добре.СЛЕДСТВИЕ 4: Ако добротворец прави добри аспекти, нищо добро не чакай.СЛЕДСТВИЕ 5: Ако все пак дочакаш добро, на носа ще ти излезе.
Съни, благодаря ти, че припомни тоя пост на Кайли. Мисля, че тези изводи са Нр 1 за всички времена!!!
Цитат на: strelicka в Януари 24, 2011, 12:35:03 amЦитат на: Вещичка в Януари 24, 2011, 12:32:41 am... ами просто чакам Вселената да ме оправи :rolf: :rolf: :rolf:ами тя Вселената женска бе да ама на моята водолейска Венера не и пречи :85:
Цитат на: Вещичка в Януари 24, 2011, 12:32:41 am... ами просто чакам Вселената да ме оправи :rolf: :rolf: :rolf:ами тя Вселената женска бе
... ами просто чакам Вселената да ме оправи :rolf: :rolf: :rolf:
Цитат на: Рая в Януари 25, 2011, 08:09:07 amосновният проблем между нас е ревността и недоверието.да не повярваш, как е възможно един водолей с акцент в стрелец да е ревнив, но е така.моята ревност поне е астрологично аргументирана. :blink: :rolf: Не съм чела по-сериозен аргумент..... :57:
основният проблем между нас е ревността и недоверието.да не повярваш, как е възможно един водолей с акцент в стрелец да е ревнив, но е така.моята ревност поне е астрологично аргументирана. :blink:
Цитат на: kaily в Април 04, 2010, 07:41:03 pmБе девойки вие не разбрахте ли, че в тая астрология действа законът за всеобщата гадост?ЗАКОН на астрологията: Откъдето и каквото да чакаш, никога не идва това и оттам, откъдето го чакаш.СЛЕДСТВИЕ 1: Ако злотворец прави лоши аспекти, спукана ти е работата.СЛЕДСТВИЕ 2: Ако злотворец прави добри аспекти, работата ти е спукана.СЛЕДСТВИЕ 3: Ако добротворец прави лоши аспекти, тая работа не е на добре.СЛЕДСТВИЕ 4: Ако добротворец прави добри аспекти, нищо добро не чакай.СЛЕДСТВИЕ 5: Ако все пак дочакаш добро, на носа ще ти излезе.
Цитат на: Asol в Февруари 04, 2011, 04:41:52 pmЦитат на: Stella в Февруари 04, 2011, 02:41:38 am"сходящ квадратур"? :72:...сигурно е от френската школа Не ще да е от там. Те казват "каре".
Цитат на: Stella в Февруари 04, 2011, 02:41:38 am"сходящ квадратур"? :72:...сигурно е от френската школа
"сходящ квадратур"? :72:
Цитат на: Stella в Февруари 15, 2011, 01:39:44 amПлюете Рибите, пък живеете с тях. Не знам това как се нарича? :57: :57: :57:Сигурно се нарича слабо интегриран Нептун
Плюете Рибите, пък живеете с тях. Не знам това как се нарича?
затривам се виртуално, за да не се залича реално :wub:
Цитат на: abroad в Февруари 16, 2011, 03:36:28 amзатривам се виртуално, за да не се залича реално :wub: Уникална мисъл, наистина
Цитат на: Lillie в Февруари 21, 2011, 07:39:23 pmМоето не е за хирургична манипулация, а естетична. Абе профилактично ще ида, сигурно за утре ще взема час, ако не размисля дотогава. Иначе ще трябва да чакам петък, да излезе Луната от Скорпион. :blink:Че какво общо има Луната в Скорпион? Тя ще ти бърка в устата, не в г...а :91:
Моето не е за хирургична манипулация, а естетична. Абе профилактично ще ида, сигурно за утре ще взема час, ако не размисля дотогава. Иначе ще трябва да чакам петък, да излезе Луната от Скорпион. :blink:
Брои ли се за групов секс, ако ти уж докато спиш на съседното легло правят "дискретен" секс? Студентски години..общежития...нямаше като сега почасови хотели...
Как пък композита да не е реална карта ... , то щото натала е много реална нали???
Ще ме уморите ... :rolf: :yahoo: :rakeattack:
може, ако преди това ти нас не умориш
Пълнолунието ще аспектира оста АСЦ/ДСЦ при мен с хармоничен тригон/секстил.Наред с това луната ще аспектира с тригон и наталната Венера ,а Слънцето ще хвърли един бърз секстил към нея....Има и каре към Юпитер.... Понякога имам усещането , че всички градуси в картата ми са заети....Няма лунация ,която да ме докосва с точни аспекти.... :rolleyes:...вече години наред....
Цитат на: Марая в Март 05, 2011, 07:13:22 pmПълнолунието ще аспектира оста АСЦ/ДСЦ при мен с хармоничен тригон/секстил.Наред с това луната ще аспектира с тригон и наталната Венера ,а Слънцето ще хвърли един бърз секстил към нея....Има и каре към Юпитер.... Понякога имам усещането , че всички градуси в картата ми са заети....Няма лунация ,която да ме докосва с точни аспекти.... :rolleyes:...вече години наред.... Къде ти е Слънчо и как е аспектиран може би ? :rolleyes: