Ама този потребител говори за себе си в женски род, така че не знаем със сигурност чий му е пола.
Цитат на: Diyana в Февруари 19, 2010, 10:50:13 pmАма този потребител говори за себе си в женски род, така че не знаем със сигурност чий му е пола.Не знам защо, но аз си мисля, че е мъж. Такова ми е впечатлението.
на грешниците,грешките излизат слез девет месеца на бял свят и питат защо
Хело-то: "Аз като тийнейджърка по едно време усещах празнина в главата, ама вече ми мина."
за радост установих, че с мъжко внимание дупката се затваря.
Такава форма на обич по правило е болестно състояние, от която в момента са заразени милиони, а останалата част, която не е заразена въздиша, кърши ръце и души въздуха наоколо в очакване да прихване смъртоносния вирус.
Ето затуй нашичкия кмет не успява да запуши дупките у Варна, щото не е мъж.
За този, който си има представа от анатомия е ясно, че някои детайли липсват. Но то и без това повечето мъже не знаят къде му е мястото на въпросния детайл...само са чували за него.
Цитат на: Вещичка в Февруари 25, 2010, 09:48:31 amда ама лично за мен "навлизаме" си е направо в 1я градус и туй то... ама че неориентиран свят - бъдеще незапочнало отминаващо време - филолозите могат да си оскубят главите от кеф не бе, Вещее..то е като Оная работа, ако не я усещаш още преди да ти влезе, най- вероятно няма да я усетиш и след това
да ама лично за мен "навлизаме" си е направо в 1я градус и туй то... ама че неориентиран свят - бъдеще незапочнало отминаващо време - филолозите могат да си оскубят главите от кеф
Цитат на: sunrain в Февруари 25, 2010, 07:14:26 pmЦитат на: Veselin в Февруари 25, 2010, 06:51:23 pm май скорпионите много не обичат да бъдат разкрити от други. Едва ли за това те гледа накриво, ако въобще те гледа така. Даже има вероятност да те е харесал, ако си проницателен. Не си разкрил нищо, освен истината, няма драма просто, търси другаде ключа. :blink: Успех!Освен ако не е от онези "просветени" и практични бизнесмени, които се отнасят пренебрежително към астрологичните занимания по принцип и всеки млад, разумен, съвестен, хетеросексуален мъж, който си признае този грях, следва да събуди подозрението им. Най-много да си е помислил, че го сваляш. И да те е отписал от списъка с бонусите. Или обратното
Цитат на: Veselin в Февруари 25, 2010, 06:51:23 pm май скорпионите много не обичат да бъдат разкрити от други. Едва ли за това те гледа накриво, ако въобще те гледа така. Даже има вероятност да те е харесал, ако си проницателен. Не си разкрил нищо, освен истината, няма драма просто, търси другаде ключа. :blink: Успех!
май скорпионите много не обичат да бъдат разкрити от други.