Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71572 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Плутон
« Отговор #360 -: Януари 03, 2011, 04:02:42 am »

А, за Плутоновата връзка - дай Боже да видя, какво е, но като знам, къде са ми Плутон и Сатурн - или ще е в късната младост, или ще е в ранната пенсионерска възраст, а пък защо не и в слеващия живот  ;D :mellow:

Ще се опитам да отгатна сценария на Плутоновата връзка. Жена ти ще те следи навсякъде със скрити камери вкъщи, с проследяващи устройства, зашити в дрехите ти и ще проверява всичко, което правиш в Интернет. Много ще те ревнува и ще ти прави сцени на ревност. Сигурно секса ще е почти садо-мазо, като ще си сменяте ролите. Обаче може да иска само тя да е отгоре. Може да те шиба с камшик.

Тя ще бъде силна и ще изкарва пари, обаче ще очаква същото от теб. Ще очаква от теб да се грижиш за децата.

Бракът ви ще е до гроб или докато един от двамата не издържи и не подаде документи за развод.

Горе-долу така е Хело. А ако тя има Марс и Венера в курваци (разбирай Близнаци), може и сама да ти изневерява, но да разиграва сценарий от типа "Крадеца вика дръжте крадеца"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #361 -: Януари 03, 2011, 04:03:34 am »
А аз харесвам мъж с АС Скорпион. Той е много силен характер - никога не се предава, бори се до последно. Но е хрисима душица, душко-добродушко. Всеки Скорпион е различен. Защото познавам и един от най-манипулативните интересчии от тези индивиди. Дърпа конците на много хора задкулисно.

*

tadj-all

« Отговор #362 -: Януари 03, 2011, 04:04:01 am »
Цитат на: Feia

Ще се опитам да отгатна сценария на Плутоновата връзка. Жена ти ще те следи навсякъде със скрити камери вкъщи, с проследяващи устройства, зашити в дрехите ти и ще проверява всичко, което правиш в Интернет. Много ще те ревнува и ще ти прави сцени на ревност. Сигурно секса ще е почти садо-мазо, като ще си сменяте ролите. Обаче може да иска само тя да е отгоре. Може да те шиба с камшик.

Тя ще бъде силна и ще изкарва пари, обаче ще очаква същото от теб. Ще очаква от теб да се грижиш за децата.

Бракът ви ще е до гроб или докато един от двамата не издържи и не подаде документи за развод.

Ауууу  ;D
Възбуждащо звучи ;D

п.п: Каква проекция направи на самата себе си върху моя "мил" хороскоп, просто не е истина ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #363 -: Януари 03, 2011, 04:05:41 am »
По мои скромни наблюйдения Плутон и по драмите и драматизациите. той иска да стигне до дъното на любовта...всичко останало е твърде повърхностно за плутоновата личност, докосваща в синастрия лични планети.  А особено в негативен аспект може да се превърне в черен учител, подобно Сатурн.
Така казва руската школа - за черния учител имам предвид, особено за негативен аспект Сатурн-Плутон. За любовта си също напълно права. При Плутон средно положение няма. Което не е лошо, според мен. Нещата са или бели, или черни. Другото е затваряне на очи и слагане на пердета.

Девизът на Плутон и Скорпион : "Всичко или нищо" никак не е преекспониран. Аз изпитвам много силен респект, а понякога и страхопочитание пред хората със силни Плутонови аспекти: Плутон в твърд аспект с лични планети, зодия Скорпион или асцендент Скорпион. Те са готови да умрат, но да отстояват докрай, онова в което вярват. Когато всички останали са се предали, Скорпионът само се изправя, изтупва въглените от себе си и продължава с опърлени крила напред и с гордо вдигната глава.

Да , това е точно така....За това тези хора са недолюбвани....Те никога не могат да бъдат в матрицата....

Не смятам, че са недолюбвани. Аз много се разбирам със Скорпиони - все пак имам голям воден тригон. Трудното идва, когато ги допуснеш до себе си. За масовия  индивид, мисля, не са толкова опасни.

Плутон трудно допуска , той е подозрителен , мнителен , ценител на истинността , той търси най-скритото..,не е по посредствените връзки и срещи.... :blink: Плутон допуска , него няма кой да го допусне...Сложен и противоречив е...,но си заслужава да го приемеш и опознаеш...,той е пътя към познанието.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #364 -: Януари 03, 2011, 04:06:03 am »

п.п: Каква проекция направи на самата себе си върху моя "мил" хороскоп, просто не е истина ;D

Аз не съм такава!

С изключение на това за следенето.

« Отговор #365 -: Януари 03, 2011, 04:10:34 am »
Дори и развода ще бъде един от най-кошмарните периоди ако изобщо някога се стигне до подобна стъпка.Аз лично като видя в синастрия тежък мажорен аспект на Плутон с лични планети казвам бягай докато не е късно макар да знам,че вече май е късно.
Докато дишаш...надявай се!

*

Stella

• 7765
« Отговор #366 -: Януари 03, 2011, 04:11:05 am »
А аз харесвам мъж с АС Скорпион. Той е много силен характер - никога не се предава, бори се до последно. Но е хрисима душица, душко-добродушко. Всеки Скорпион е различен. Защото познавам и един от най-манипулативните интересчии от тези индивиди.

Приятелят ми е с асц. Скорпион и светила в Овен, а Плутон е във Везни в опозе със светилата. Марс пък квадратира светилата откъм Рак (Тао-квадрат). Хрисимата Венера в Риби е само за външна заблуда. Подозирам, че е способен на много дълбоки трансформации. Транзитен Плутон в Козирог прави в момента КАРДИНАЛЕН ГОЛЯМ КРЪСТ със светилата му в Овен, с наталната си позиция във Везни и е опозе на господаря на светилата - Марс в Рак. Предстои и Уран да влезе в Овен. Двата тежкаря няма да го пощадят. Нищо няма да остане същото.

Плутон във Везни имат в момента Плутонови квадратури.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #367 -: Януари 03, 2011, 04:14:41 am »

Аз не съм такава!

С изключение на това за следенето.

Oткъде дойде тогава тоя сценарий точно за МЕН за плутоновата връзка? ;D

Що не ти мина през главата, че по-скоро аз ще я бия с камшика и ще я следя - поща, интернет, джобове, телефони? ;D

п.п: Понеже "членувам" в един форум за садо-мазо и имам вече интересни наблюдения на хора и хороскопи, мога да кажа, че точно Плутон е най-най-най-най-малко замесен при тоя род връзки ;)

*

Feia

« Отговор #368 -: Януари 03, 2011, 04:16:43 am »

п.п: Понеже "членувам" в един форум за садо-мазо и имам вече интересни наблюдения на хора и хороскопи, мога да кажа, че точно Плутон е най-най-най-най-малко замесен при тоя род връзки ;)

Какво те накара да членуваш в такъв форум?  :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #369 -: Януари 03, 2011, 04:44:11 am »

Що не направиш отделна тема и да поставиш няколко анонимни карти да ги разгледаме, че ми зачовърка любопитството. Никога не съм попадала на жив садо-мазохист....И слава Богу!

Ако искаш ще издирим темата, в която сме разглеждали картата на Маркиз дьо Сад и Мазох.

*

tadj-all

« Отговор #370 -: Януари 03, 2011, 04:48:59 am »

Що не нправиш жотделна тема и да поставиш няколко анонимни карти да ги разгледаме, че ми зачовърка любопитството. Никога не съм попадала на жив садо-мазохист....И слава Богу!

Нямам право.

Някои от картите са ми дадени с уговорката, че, НАИСТИНА няма да попадат по такива места - форуми.

П.п: С горното исках да уточня, че Плутон не е намесен толкова, колкото първоначално мислех, че трябва да е. Че има скорпионщини и 8-домни - има! Но не и при всички и не е като правило.

п.п.2: Едно правило "открих" - винаги става дума за "особена" Луна или Венера.

*

Марая

• 28287
« Отговор #371 -: Януари 03, 2011, 04:50:46 am »

Що не нправиш жотделна тема и да поставиш няколко анонимни карти да ги разгледаме, че ми зачовърка любопитството. Никога не съм попадала на жив садо-мазохист....И слава Богу!

Нямам право.

Някои от картите са ми дадени с уговорката, че, НАИСТИНА няма да попадат по такива места - форуми.

П.п: С горното исках да уточня, че Плутон не е намесен толкова, колкото първоначално мислех, че трябва да е. Че има скорпионщини и 8-домни - има! Но не и при всички и не е като правило.

С две думи.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

« Отговор #372 -: Януари 03, 2011, 04:52:09 am »
Цитат на: Марая

В сми?

*

Марая

• 28287
« Отговор #373 -: Януари 03, 2011, 04:53:19 am »
Цитат на: Марая

В сми?

*особени* луни и венери...
Кое им е особеното? :blink:

« Отговор #374 -: Януари 03, 2011, 04:53:29 am »
Какво имаш предвид под "особена" Луна или Венера?
В research data на Astro-Datenbank има само 3 карти на sex extremes. За две от тях не разбрах от описанието кое е екстремното при тези хора. Тази ми се стори най-екстремна - http://www.astro.com/astro-databank/Research:Sex_Extremes_9079.
По картата - Скорпионска Луна, Плутон на МС и "натоварен" 8-ми дом - нищо ново под Слънцето. Управителят на 8-ми дом е във Водолей (А. Подводний казва, че Водолеят бил знака на цитирам "сексуалните извращения" - не съм съгласна с него). Но в тази карта акцентът пада на Нептун в 11-ти дом, който е У5 и на съвпада Уран-Сатурн в 8-ми. Дали притежателката на картата не е търсила отчаяно любов и топлина чрез екстремните си изяви?
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 05:15:07 am от Mirabella »

*

tadj-all

« Отговор #375 -: Януари 03, 2011, 05:18:30 am »
Ми особени в смисъл - домова позиция или подпрени от малефиците. В някои от по-леките варианти - подпрени от Уран.

Ако трябва някаква статистика да уточнявам - масово е Венера/Сатурн напрегнат аспект.

Учудиха ме и няколко от картите на мъже в подчинена позиция - Луна и Венера в блестящи положения и домове. Или, както казват - много на хубаво, не е на хубаво и си търси много злото...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #376 -: Януари 03, 2011, 05:22:11 am »

Която има "качество" и е поставена някак под ударение в хороскопа, нали?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #377 -: Януари 03, 2011, 05:24:15 am »

Която има "качество" и е поставена някак под ударение в хороскопа, нали?  :blink:

като например?

*

Марая

• 28287
« Отговор #378 -: Януари 03, 2011, 05:24:46 am »
Ми особени в смисъл - домова позиция или подпрени от малефиците. В някои от по-леките варианти - подпрени от Уран.

Ако трябва някаква статистика да уточнявам - масово е Венера/Сатурн напрегнат аспект.

Учудиха ме и няколко от картите на мъже в подчинена позиция - Луна и Венера в блестящи положения и домове. Или, както казват - много на хубаво, не е на хубаво и си търси много злото...

А позите ;D на Меркурий какви са? :-\

*

tadj-all

« Отговор #379 -: Януари 03, 2011, 05:27:27 am »

А позите ;D на Меркурий какви са? :-\

Е, виж - това не съм поглеждал с интерес, заради това, че не го вписвам, като главен и значим фактор за подтик към такива взаимоотношения ;)