Чувството за безпомощност идва от невъзмъжността да се справиш и противодействаш на връхлитащите те проблеми един след друг и всеки следващ е по-ужасен и за малко забравяш стария.Уран в натала управлява 9 дом а юпитер 7 дом.що се отнася до освобождаващото действие на плутон тои ме освободи от всичко-от хубава работа от доходи и всякакви материални придобивки,от дъщеря ми която избяга с неподходящ мъж сега иска да ме освободи от жилището ни ,а това което донесе е много дългове проблеми със закона бивши работодатели,държавни структури и т.н.Та питах и тригоните му ли ни носят само злини?
Megiver,
Плутон не освобождава, Уран я върши
Плутон отнема ненужното, Сатурн издава присъдата,Плутон я изпълнява,чисти
Лили беше писала за транзита на Плутон,аз го проследих при мен действа на 100%,като и затъмнение и лунация може да отключи накрая събитие
транзит на Плутон към важна радикална точка -> транзит на Сатурн и/или Лунните възли -> аспект на прогресивната Луна (или друг по вторична прогресия) -> бърз "отключващ" транзит (на Марс и др.). Сетих се сега за една карта с наскоро преминал плутонов транзит към две ключови планети в съвпад, като едната е и владетел на ъглов дом.
Верижката на отключващите фактори бе следната:
- опозиция на Плутон към Слънце/Венера;
- преминаване на Сатурн през ъглов дом;
- преминаване на Лунните възли през ъглов дом;
- квадрат на прогр. Венера към нат. Марс по вторична прогресия;
- преминаване на Уран в опозиция към нат. Марс в ъглов дом;
- прогресивно Новолуние в съвпад с планетата-доминанта в картата и в точен квадрат с Плутон;
предстои:
- завръщане на прогресивната Луна;
- преминаване на прогр. Луна през ъглов дом.
цитирам - Лили