Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71439 Прегледи
*

holanda

Re:Плутон
« Отговор #400 -: Януари 04, 2011, 04:58:37 am »
Чудесно е , но няма да имам време..... :blink: ;)
Ще се радвам , да чуя мнението ти... :wub:

Точно това е,че и на мен не ми се пише толкова,само за да изkaja mnenieto си за Любовта vs. страстта  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #401 -: Януари 04, 2011, 05:23:17 am »
Чудесно е , но няма да имам време..... :blink: ;)
Ще се радвам , да чуя мнението ти... :wub:

Точно това е,че и на мен не ми се пише толкова,само за да изkaja mnenieto си за Любовта vs. страстта  ;)

На мен ми се пише , ама си имам други причини... ;D ;D :P :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #402 -: Януари 05, 2011, 03:58:32 am »

аз също не казвам,че Плутон е някакъв си стрес.
Изказване като това : ''Когато изгубим контрола,можем да обичаме истински.''

В самата любов не трябва да има контрол,за да е любов.Контрола е нужда от внимание,идващо заради вътрешна самота,която на свои ред е крайния продукт от разтеглив,пластичен, променя6t консистенцията си,за да влезе във всяка една ситуация-комплекс за малоценност.Ако не обичаш себе си,не може да обичаш друго човешко същество.Ето това е по-добро клише  :P.

ако Козирозите могат да го схванат това ще си осмислят живота  ;)

тук не става въпрос, да махнем задръжките и да сме буйни като мустанги, смисъла е, че в контролирането се губи творчеството, връзката с естествените процеси, те сякаш закърняват в самия човек.

« Отговор #403 -: Януари 07, 2011, 03:02:16 am »
за мен Плутона в негативната си страна не е стрес, а фиксиране в нещо, както натрапчивост и подтисничество в някаква ситуция. Плутона е и чуждо влияние, както и чужди мнения, които сме усвоили. :wink2:

и когато плутон е в съвпад с уран, пак ли е фиксиране, щото уран не търпи фиксове и подтисничество :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #404 -: Януари 07, 2011, 03:19:22 am »
за мен Плутона в негативната си страна не е стрес, а фиксиране в нещо, както натрапчивост и подтисничество в някаква ситуция. Плутона е и чуждо влияние, както и чужди мнения, които сме усвоили. :wink2:

и когато плутон е в съвпад с уран, пак ли е фиксиране, щото уран не търпи фиксове и подтисничество :rolleyes:

Урана освобождава Плутона от мъките и го прави дързостен, както и мощен за създаване на новото с необичайна сила, радикална промяна, в този дом в който се намира съвпада. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #405 -: Януари 08, 2011, 02:34:05 am »
на Асц. те освобождава  лично, да не си като "фикс малки тайни"  :rolleyes:

*

Инти

• 2068
« Отговор #406 -: Януари 08, 2011, 03:38:13 am »
на Асц. те освобождава  лично, да не си като "фикс малки тайни"  :rolleyes:

:rolf: :

« Отговор #407 -: Февруари 06, 2011, 02:40:11 am »
Когато плутон влезе в козирог и моят девети дом направи квадротури с юпитер и уран/в натала са в съвпад в 6-ти дом/мислех че съм в ада исках да умра,за да не страдам.Това продължава вече две години.сега поредния разходящ квадрат с юпитер и секстили към марс/6-ти/ и венера/9 дом/Мислех си сега ще си взема глътка въздух,но нещата станаха по-зле.Пак старите проблеми,чувството за безизходица и безпомощност.Плутон само зъл ли може да бъде,споделете от личните си преживяваня.чувството е ужасно и сякаш няма край.

« Отговор #408 -: Февруари 06, 2011, 03:00:29 am »
с какво е свързано чувсвото ти за безпомощност- в работа,здравето или  :rolleyes:
какво управлават юпитер и уран в натала ти - кой планети и домове

*

Марая

• 28287
« Отговор #409 -: Февруари 06, 2011, 03:04:46 am »
Когато плутон влезе в козирог и моят девети дом направи квадротури с юпитер и уран/в натала са в съвпад в 6-ти дом/мислех че съм в ада исках да умра,за да не страдам.Това продължава вече две години.сега поредния разходящ квадрат с юпитер и секстили към марс/6-ти/ и венера/9 дом/Мислех си сега ще си взема глътка въздух,но нещата станаха по-зле.Пак старите проблеми,чувството за безизходица и безпомощност.Плутон само зъл ли може да бъде,споделете от личните си преживяваня.чувството е ужасно и сякаш няма край.

НЕ!Категорично НЕ! Плутон е хирург..., той чисти ненужното , трансформира , променя , пресъздава , преражда..., но всичко е мъчително и бавно при него , за това се помни...След него нищо не е същото...,но си струва...
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2969.0.html

Тук съм писала много....,за Плутон... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #410 -: Февруари 06, 2011, 03:13:56 am »
Чувството за безпомощност идва от невъзмъжността да се справиш и противодействаш на връхлитащите те проблеми един след друг  и всеки следващ е по-ужасен и за малко забравяш стария.Уран в натала управлява 9 дом а юпитер 7 дом.що се отнася до освобождаващото действие на плутон тои ме освободи от всичко-от хубава работа от доходи и всякакви материални придобивки,от дъщеря ми която избяга с неподходящ мъж сега иска да ме освободи от жилището ни ,а това което донесе е много дългове проблеми със закона бивши работодатели,държавни структури и т.н.Та питах и тригоните му ли ни носят само злини?

« Отговор #411 -: Февруари 06, 2011, 03:18:10 am »
Марая, не си изживяла транзит на Плутон през 4 дом, от 12 години все горчилка :(

« Отговор #412 -: Февруари 06, 2011, 03:20:26 am »
а с какви аспекти е Плутон в натала в кой дом е и на кой е управител

*

Марая

• 28287
« Отговор #413 -: Февруари 06, 2011, 03:23:23 am »
Марая, не си изживяла транзит на Плутон през 4 дом, от 12 години все горчилка :(

Това съм преживяла по Плутон....
Плутон съвпад АСЦ
Плутон съвпад ЮЛВ
Плутон съвпад Меркурий
Плутон съвпад Слънце

Плутон квадрат Сатурн
Плутон квадрат МЦ/ИЦ
Плутон квадрат Плутон
Плутон квадрат Уран
Плутон квадрат Хирон
Плутон опозиция Юпитер

Квадратурата към 4-ти дом от първи не е по-лесна.... :angry: :(

« Отговор #414 -: Февруари 06, 2011, 03:29:19 am »
Цитат
В натала плутон е в края на пети дом/дева/ и сключва тригон със слънце 9-ти/кози рог/Но слънцето е фокална точка от таоквадрат към сатурн/12 дом-овен/ и луна 7-ми дом/везни/

« Отговор #415 -: Февруари 06, 2011, 03:40:51 am »

Квадратурата към 4-ти дом от първи не е по-лесна.... :angry: :(

знам живея с нея цял живот

« Отговор #416 -: Февруари 06, 2011, 03:43:31 am »
Цитат
В натала плутон е в края на пети дом/дева/ и сключва тригон със слънце 9-ти/кози рог/Но слънцето е фокална точка от таоквадрат към сатурн/12 дом-овен/ и луна 7-ми дом/везни/
тр. Плутон минал ли е през Слънцето или предстой, по принцип при мен като влезе Плутон в Стрелец се усети хватката за гушата с това,което си изброила по горе

« Отговор #417 -: Февруари 06, 2011, 03:59:10 am »
Цитат
тр. Плутон минал ли е през Слънцето или предстой, по принцип при мен като влезе Плутон в Стрелец се усети хватката за гушата с това,което си изброила по горе
Още не слънцето ми е 21гр.кози рог.Тази последната квадратура вече е към края но лятото пак се връща назад и се почва отново.Ти отърва ли се и как се чувстваш след такава хватка .Аз незнам как ще изтърпя и последното завръщане и то ли е като предишните или вече си претръпнал и привикнал към ударите.А секстилите и тригоните  на плутона как се проявяват?Венера в натала ми управлява асд и съуправител на 6-ти и е в тригон с марс 6 дом

*

Divna

• 2478
« Отговор #418 -: Февруари 06, 2011, 05:36:32 am »
Има ли някой, който да е преживял дир. Плутон върху нат. Луна?

« Отговор #419 -: Февруари 06, 2011, 03:25:20 pm »
Чувството за безпомощност идва от невъзмъжността да се справиш и противодействаш на връхлитащите те проблеми един след друг  и всеки следващ е по-ужасен и за малко забравяш стария.Уран в натала управлява 9 дом а юпитер 7 дом.що се отнася до освобождаващото действие на плутон тои ме освободи от всичко-от хубава работа от доходи и всякакви материални придобивки,от дъщеря ми която избяга с неподходящ мъж сега иска да ме освободи от жилището ни ,а това което донесе е много дългове проблеми със закона бивши работодатели,държавни структури и т.н.Та питах и тригоните му ли ни носят само злини?

Megiver,

Плутон не освобождава, Уран я върши
Плутон отнема ненужното, Сатурн издава присъдата,Плутон я изпълнява,чисти

Лили беше писала за транзита на Плутон,аз го проследих при мен действа на 100%,като и затъмнение и лунация може да отключи накрая събитие

транзит на Плутон към важна радикална точка -> транзит на Сатурн и/или Лунните възли -> аспект на прогресивната Луна (или друг по вторична прогресия) -> бърз "отключващ" транзит (на Марс и др.).

Сетих се сега за една карта с наскоро преминал плутонов транзит към две ключови планети в съвпад, като едната е и владетел на ъглов дом.
Верижката на отключващите фактори бе следната:
- опозиция на Плутон към Слънце/Венера;
- преминаване на Сатурн през ъглов дом;
- преминаване на Лунните възли през ъглов дом;
- квадрат на прогр. Венера към нат. Марс по вторична прогресия;
- преминаване на Уран в опозиция към нат. Марс в ъглов дом;
- прогресивно Новолуние в съвпад с планетата-доминанта в картата и в точен квадрат с Плутон;
предстои:
- завръщане на прогресивната Луна;
- преминаване на прогр. Луна през ъглов дом.
цитирам - Лили ;)