Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71534 Прегледи
Re:Плутон
« Отговор #420 -: Февруари 06, 2011, 03:40:15 pm »
Ти отърва ли се и как се чувстваш след такава хватка .

загубих мечтите си, бориш се да отцелееш, защото транзита на Плутон през Слънцето съвпадна с прехода в България, с едно безкрайно потъване и абсурд
обстоятелствата ме поставиха пред  избор да емигрирам или да остана, избрах второто
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #421 -: Февруари 06, 2011, 06:34:41 pm »
Цитат
загубих мечтите си, бориш се да отцелееш, защото транзита на Плутон през Слънцето съвпадна с прехода в България, с едно безкрайно потъване и абсурд
стоятелствата ме поставиха пред  избор да емигрирам или да остана, избрах второто
Твоето слънце има ли натални аспекти.Моето прави натален тригон с плутон от 5-ти дом, но и тауквадрат.Не ми се мисли какво още ме чака.От прогресии и дирекции не разбирам много но в момента сатурн е ретро в6-ти без аспекти.Юпитер от 12-ти съвпад СЛВ и опозиция на натален уран,след което опозиция натален юпитер.също в 6-ти.Натоварена натална ос 6-12.Проблеми финансови,с банка,със съдя изпълнител,с неплатени сметки,с работа и т.н

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #422 -: Февруари 06, 2011, 07:00:57 pm »
Цитат
стоятелствата ме поставиха пред  избор да емигрирам или да остана, избрах второто
Твоето слънце има ли натални аспекти.Моето прави натален тригон с плутон от 5-ти дом, но и тауквадрат.Не ми се мисли какво още ме чака.От прогресии и дирекции не разбирам много но в момента сатурн е ретро в6-ти без аспекти.Юпитер от 12-ти съвпад СЛВ и опозиция на натален уран,след което опозиция натален юпитер.също в 6-ти.Натоварена натална ос 6-12.Проблеми финансови,с банка,със съдя изпълнител,с неплатени сметки,с работа и т.н

Би било добре , за да не се гадае на парче , да си качиш наталната карта и да се разгледа...Темата е тук...
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.0.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #423 -: Април 18, 2011, 01:32:19 am »
Марая, не си изживяла транзит на Плутон през 4 дом, от 12 години все горчилка :(
Аз съм  скоро навлезе в 5 а на върха на 4 дом също ми е Скорп ,там се намира раенна Венера и няколко лични Планети.Та за горчилката относно 4 дом може да претендирам за челните места
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

abroad

• 2187
« Отговор #424 -: Април 18, 2011, 01:42:37 am »
Марая, не си изживяла транзит на Плутон през 4 дом, от 12 години все горчилка :(
Аз съм  скоро навлезе в 5

и отчете ли нещо като събитие на К5

« Отговор #425 -: Април 18, 2011, 01:45:02 am »
Аз съм  скоро навлезе в 5

и отчете ли нещо като събитие на К5
Родих дете и някак си поприключи семейната драма не съвсем де посветих се на работа която е свързана с творчество в общи линии тва е .Относно детето не съм го планирала не съм искала деца случи се и аз не знам как но е факт
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #426 -: Май 10, 2011, 08:34:53 am »
не окачествявам видовете страсти,казвам че Плутон не е любов и всяка форма на любов със Плутонова страст е нищо повече от комплекси и страхове,създали свръх его,заради което човек става ревнив,обсебващ,даващ любов в големи количества и на свои ред изискващ такава. И всичко това под зоркото око на Манunyлацията,която в крайна сметка надцаква и собственика и консуматора си. ;)

Тая тема ако я продължим,ще си счупя пръстите,за да изложа цялата си позиция по въпроса.

такива хора според мен не обичат.. мислят си, че са щастливи и "обичани", но това е фалш,
 няма как това да стане,
 може да стане само, ако фалшиво,
а то проблема идва именно оттам,
 че това е по изначало е фалшиво,
 няма как в нещо относително да слагаш граници, да контролираш любовта..
щастие, хармония.. "ооh man" ;D

вярно.. "обикни себе си", но някои хора "обичат само себе си", но именно това показва,
 че те не се обичат(изключение от правилото :Д ), щото реално тяхната любов към тях самите е фалшива, оттам няма как да дадат нещо, което да е по-различно от първичния продукт ;Д
а изключенията всъщност потвърждават правилото :)

ех, че шарен и весел свят ;D
« Последна редакция: Май 10, 2011, 08:42:44 am от kris »

*

holanda

« Отговор #427 -: Май 10, 2011, 08:58:21 pm »
ако погледнем директно в слънцето ще си изгорим очите ;D
:D

ще рискувам в ''карма мейкин' '' период  :)

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #428 -: Май 11, 2011, 07:20:47 am »
рискуването е въпрос на избор,
както мислите и чувствата, :D
а избора е илюзия

ха-ха-ха

« Последна редакция: Декември 27, 2013, 08:54:37 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #429 -: Май 11, 2011, 07:52:20 am »
хах,браво,
съгласна съм ,и нека има ексцентризъм :D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #430 -: Май 11, 2011, 08:33:20 am »
рискуването е въпрос на избор,
както мислите и чувствата, :D
а избора е илюзия
 всички сме преебани
 ха-ха-ха

ПЛУТОН НЕ МИСЛИ И НЕ рискува... ;D Той изпълнява....понякога присъди.... :wub: ;D ;)
« Последна редакция: Май 11, 2011, 08:47:30 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #431 -: Юни 15, 2011, 03:23:43 am »
не окачествявам видовете страсти,казвам че Плутон не е любов и всяка форма на любов със Плутонова страст е нищо повече от комплекси и страхове,създали свръх его,заради което човек става ревнив,обсебващ,даващ любов в големи количества и на свои ред изискващ такава. И всичко това под зоркото око на Манunyлацията,която в крайна сметка надцаква и собственика и консуматора си. ;)

Тая тема ако я продължим,ще си счупя пръстите,за да изложа цялата си позиция по въпроса.

Хора с лични Планети в Скорпион са доста антисоциялни не е задължително да им личи,това не означава че не могат да обичт дори напротив един Скорпион може да бъде много лоялен и предан но може да мрази и за цял живот.Скорпионите искат всичко или нищо което пак не означава че не могат да обичат.

такива хора според мен не обичат.. мислят си, че са щастливи и "обичани", но това е фалш,
 няма как това да стане,
 може да стане само, ако фалшиво,
а то проблема идва именно оттам,
 че това е по изначало е фалшиво,
 няма как в нещо относително да слагаш граници, да контролираш любовта..
щастие, хармония.. "ооh man" ;D

вярно.. "обикни себе си", но някои хора "обичат само себе си", но именно това показва,
 че те не се обичат(изключение от правилото :Д ), щото реално тяхната любов към тях самите е фалшива, оттам няма как да дадат нещо, което да е по-различно от първичния продукт ;Д
а изключенията всъщност потвърждават правилото :)

ех, че шарен и весел свят ;D

Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Divna

• 2478
« Отговор #432 -: Юни 21, 2011, 04:11:06 am »
В момента съвпадът на дир. Слънце и дир. Плутон е над нат. Луна. Транзитен Плутон е в квадратура с нат. Венера, а скоро ще направи секстил и с нат. Луна. По същото време тр. Юпитер ще е в опозиция на нат. Луна.
Наталната ми Луна ще е доста акцентирана. Някакви идеи за събитийност да имате?
Ако някой е "преживял" секстила на тр. Плутон с нат. Луна нека да "свирка".  :blink:

Благодаря ви предварително!