Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71637 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Плутон
« Отговор #20 -: Август 20, 2009, 11:20:14 pm »
Аз

*

Helo

« Отговор #21 -: Август 20, 2009, 11:23:32 pm »
Аз

А такааааа!!!  ;D Я кажи сега как ти влияе на теб Плутон. Признавай всичко, пък после ще коментираме и питаме. Ти имаш ли интереси, подобни на моите? .. освен астрологията и мистериите. Добър психолог ли си?

« Отговор #22 -: Август 20, 2009, 11:28:25 pm »

Ама виж, трудно ми е да си представя мощ в някое 5-годишно ;D

Някои хлапета как командорят родителите си и става тяхната.  ;)

Но това е тема за Плутон. Да не се отклоняваме.

Аз мога да напиша ферман за влиянието на Плутон между мен и родителите ми. Ето:

• Моят Пултон съвпад на Слънцето на баща ми
  • Плутонът на баща ми съвпад на моята Луна
  • Моят Плутон съвпад на ЮЛВ на майка ми

Цял живот се манипулирахме едни други  ;D, ама аз не се давах. Баба ми им е казала още като съм била малка - е тая ще ви сложи на място, а пък тя не беше астроложка!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #23 -: Август 20, 2009, 11:43:48 pm »
Миа,това,което съм писала,съм го чела някъде ,набило ми се е в главата и затова го пиша..
Стоте години са шега,достатъчни  ми са и половината им,стига да са изживяни както тези до сега.. :)
Колкото до вечната младост,откак се помня, съм казвала ,че съм се родила старица(бая козирожко си имам),та тя не ми е никакъв проблем.. :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #24 -: Август 21, 2009, 01:44:47 am »

Цял живот се манипулирахме едни други  ;D, ама аз не се давах.

Ми то това им идва отръки на Везните,а какво остава ако са няколко в семейството ?

« Отговор #25 -: Август 21, 2009, 07:39:34 am »
Да поговорим за Плутон. Място в рожденния хороскоп, как влияят  транзитите, какви са плутоновите личности и техните особености.

И аз да се вметна тук ..... Маика ми има Плутон на асц баща ми също само че ретро.Различни зодии са но и двамата са много тежки и авторитарни характери .Майка ми Лъв ....а баща ми Водолей.
приятеля ми пък има съвпад на Мас и Плутон във Везни.Интересна комбинация.Бих могла да кажа че  този съвпад дава доста голяма доза агесия .

Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Helo

« Отговор #26 -: Август 21, 2009, 10:49:33 am »
Сега да споделя за книгата на Дона Кънингам "Холистично лечение на плутоновите кризи" за тези, които не са я чели. Интересна е!

Оказва се, че аз съм една истинска Плутонианска личност, но от добрите.  ;D Плутонианци са тези, които имат Плутон на видно място, силен Скорпион, както и тези със силен 8-ми дом.

Аз отговарям и на трите условия.  ;D Слънце в 8-ми. Плутон в Скорпион на асценднета в квадратура с МС. И съвпада на Марс и Сатрун в Скорпион в 1-ви.

В книгата пише, че Плутонианците често се самоизолират.

- Добри психолози и лечители на тялото, душата и духа. Анализират себе си и другите, вероятно постоянно.

- В любовта може да са обсебващи и на принципа "Докато смъртта ни раздели". Но са магнетични и това привлича другите.

- Имат добра интуиция за хората и за техните мотиви.

- За тях е характрено изследването. Пише, че често решават да посветят живота си на някаква велика цел, заради която се самоизолират и която изисква много труд.

- Темите за властта и контрола са основни при тях, като това става не директно, а завоалирано - често подсъзнателно, не осъзнават, че го правят.

- Потайни са, но знаят всичко за другите, защото изкопчват информация от тях, под предлог, че им помагат - отново завоалиран опит за контрол, който може да не се осъзнава.

- Мрачни на външен вид, с угрижена или сериозна физиономия. Не показват чувствата си.

Сред известните Плутонианци са Зигмунд Фройд с асценднет Скорпион и Плутон в опозиция на асцендента; както и Ганди.

« Последна редакция: Август 21, 2009, 10:54:25 am от Helo »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Август 21, 2009, 12:11:08 pm »
предизвикателно поведение е характерно за плуто в четвърти. необичайни ситуаций в семейната среда.
изолаций.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #28 -: Август 21, 2009, 12:16:48 pm »
предизвикателно поведение е характерно за плуто в четвърти. необичайни ситуаций в семейната среда.
изолаций.

А когато е ретро как се тълкува?

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Август 21, 2009, 12:27:42 pm »
по-скоро ретроградието на плутон в четвърти действа на психологическо ниво!плутон особенно при транзит се връща точно в този фокус ,където не е изхвърлил старото ,или не го е унищожил докрай. ;D
докато не си свърши работата не тръгва! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #30 -: Август 21, 2009, 12:30:59 pm »
Не знам дали съм "Плутонианка",може би някой от вас ще ми каже.Наталния ми Плутон е ретро,в 1дом в Дева,на 8 гр.
от Асц(Лъв) и прави аспекти с всички останали планети (без Уран,който е ретро и е също на 8 гр.от Асц в12дом в Лъв).Куиконкс със Слънцето ми,квадрат с Луната,биквинтил с Меркурий,тридецил с  Венера и Юпитер(в съвпад са),
тригон с Марс и Сатурн(в съвпад са),секстил с Нептун,на 20гр. е от СЛВ,на 170гр.е от Хирон(не знам дали се счита за опозиция,май по-скоро не),биквинтил с 6дом,децил с 12 дом(отчитам само точни аспекти с върхове на домове  - орбис
до 30 мин).Управлява 4-я ми дом.Най-силно се проявява квадратът с Луната.Майка ми проявяваше строгост и неостъпчивост в детството ми,аз проявявам същите черти спрямо сина си, но в по-мек вариант,освен това имах и не особено приветлива свекърва(лека и пръст),която дори ме е удряла.Когато се захвана с нещо го извеждам докрай,сти
га обаче да реша,че е важно за мен или за някой друг.Може би секстила с Нептун смекчава суровата природа на Плу-
тона ми.Иначе като транзит най-осезателно го усетих,когато влезе в 4дом(той е управител тук),просто ме "заби" в се-
мейството и делата му.Сега е в 5дом и прави полусекстили с Нат.Слънце и Меркурий(в съвпад са) и нат.Луна.Ще очаквам с нетърпение да направи тригон с нат. ми Плутон.

*

Helo

« Отговор #31 -: Август 21, 2009, 12:38:32 pm »
Може би ретроградния Плутон не вреди толкова във физически план - като лоши случки в живота, а понеже енергията му е обърната навътре човек си преживява неща в себе си и без да има кой знае какви травмиращи случки.

Какво мислите за това?

И чели ли сте книгата "Ретроградните планети"? Изглежда интересна. Кажете дали е хубава.  ::)

http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=14884

Между другото, отдолу под описанието на книгата един е оставил следния коментар:  ;D ;D ;D

homo sapiens <> -
Аман от антични суеверия и психясалите им последователи!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Август 21, 2009, 12:39:46 pm »
Ще очаквам с нетърпение да направи тригон с нат. ми Плутон.

този аспект на тран.плутон към натален ,става по време на възврата на хирон :). и винаги носи добри резултати в рамките на няколко години.

*

Helo

« Отговор #33 -: Август 21, 2009, 12:44:07 pm »
Марая, нали и ти си Плутонианка? Разкажи за влиянието на Плутон върху теб.  :) Имаш ли изследователски устрем?  ;D Манипулативна ли си?  ;) И други подобни, характрени за Плутонинанците неща.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Август 21, 2009, 12:51:20 pm »
Марая, нали и ти си Плутонианка? Разкажи за влиянието на Плутон върху теб.  :) Имаш ли изследователски устрем?  ;D Манипулативна ли си?  ;) И други подобни, характрени за Плутонинанците неща.  ;D

на мен плутон ми е в съвпад с мц.управлява ми асц. ;D
пратила съм линк към темата "плутон в козирог-да почерпим опит от стрелците"!
там ще прочетеш! ;D

« Отговор #35 -: Август 21, 2009, 01:24:22 pm »
Марая,
И аз имам вътрешно усещане,че вече е време за добри неща и тъй като този тригон ще бъде между 1 и 5 дом,трябва да "ударя" джакпота:) :) :) :).А сега- сериозно:очаквам някаква добра трансформация по 5дом и изчистване на част от
кармата ми там.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Август 21, 2009, 01:34:31 pm »
Марая,
И аз имам вътрешно усещане,че вече е време за добри неща и тъй като този тригон ще бъде между 1 и 5 дом,трябва да "ударя" джакпота:) :) :) :).А сега- сериозно:очаквам някаква добра трансформация по 5дом и изчистване на част от
кармата ми там.

а какво имаш в 5-ти дом? :)

*

veshti4ka

« Отговор #37 -: Август 21, 2009, 01:40:32 pm »
И чели ли сте книгата "Ретроградните планети"? Изглежда интересна. Кажете дали е хубава.  ::)

http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=14884

Между другото, отдолу под описанието на книгата един е оставил следния коментар:  ;D ;D ;D

homo sapiens <> -
Аман от антични суеверия и психясалите им последователи!!!

имам я книгата, но е многоооо психологично написана и то на съвсем хоризонтално ниво и нещо не ми импонира вътрешно изобщо. да верно е, че има доста истина в нея, но от погледа ми върху собствената ми философия и това, което пише - като изречения се препокрива, но при мен мисленето е на съвсем друго ниво от описаното в книгата....  бе странна птица е тая книга  ???

*

Helo

« Отговор #38 -: Август 21, 2009, 01:58:33 pm »
Тук има ли някой със Сатурн в опозиция на Плутон, за да сподели малко опит?  ;D

Четох, че давала проблеми в детството и човека се чувствал ощетен от нещо.

Вие какво ще кажете по въпроса?  :)

« Отговор #39 -: Август 21, 2009, 02:00:25 pm »
Тук има ли някой със Сатурн в опозиция на Плутон, за да сподели малко опит?  ;D

Четох, че давала проблеми в детството и човека се чувствал ощетен от нещо.

Вие какво ще кажете по въпроса?  :)
Ако не се лъжа ти имаше Сатурн на Асц.
Тва дава проблеми в детството и не само ....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent