Сега да споделя за книгата на Дона Кънингам "Холистично лечение на плутоновите кризи" за тези, които не са я чели. Интересна е!
Оказва се, че аз съм една истинска Плутонианска личност, но от добрите.
Плутонианци са тези, които имат Плутон на видно място, силен Скорпион, както и тези със силен 8-ми дом.Аз отговарям и на трите условия.

Слънце в 8-ми. Плутон в Скорпион на асценднета в квадратура с МС. И съвпада на Марс и Сатрун в Скорпион в 1-ви.
В книгата пише, че Плутонианците често се самоизолират.
-
Добри психолози и лечители на тялото, душата и духа. Анализират себе си и другите, вероятно постоянно.
- В любовта може да са обсебващи и на принципа "Докато смъртта ни раздели". Но са магнетични и това привлича другите.
- Имат добра интуиция за хората и за техните мотиви.
- За тях е характрено
изследването. Пише, че често решават да посветят живота си на някаква велика цел, заради която се самоизолират и която изисква много труд.
- Темите за властта и контрола са основни при тях, като това става не директно, а завоалирано - често подсъзнателно, не осъзнават, че го правят.
- Потайни са, но знаят всичко за другите, защото изкопчват информация от тях, под предлог, че им помагат - отново завоалиран опит за контрол, който може да не се осъзнава.
- Мрачни на външен вид, с угрижена или сериозна физиономия. Не показват чувствата си.
Сред известните Плутонианци са Зигмунд Фройд с асценднет Скорпион и Плутон в опозиция на асцендента; както и Ганди.