Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71577 Прегледи
*

Helo

Re:Плутон
« Отговор #40 -: Август 21, 2009, 02:01:58 pm »
Тук има ли някой със Сатурн в опозиция на Плутон, за да сподели малко опит?  ;D

Четох, че давала проблеми в детството и човека се чувствал ощетен от нещо.

Вие какво ще кажете по въпроса?  :)
Ако не се лъжа ти имаше Сатурн на Асц.
Тва дава проблеми в детството и не само ....

Не! Плутон ми е на асцендента. Но Сатурн е в 1-ви дом.  ;)

Но то е почти същото.

Цитат
и не само ....

И какво още дава?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Август 21, 2009, 02:23:42 pm »

Ако не се лъжа ти имаше Сатурн на Асц.
Тва дава проблеми в детството и не само ....

това дава говорен дефект,дава детето-старец , в зрели години старецът-дете.като визия! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #42 -: Август 21, 2009, 05:46:18 pm »

Съпругът ми и синът ми имат Сатурн/Плутон -опозиция.( но Плутон е и в съвпад с Уран..така, че картинката се променя)
Съпругът ми е бил усмихнато дете и е имал щастливо детство (поне така твърди).
Запазил е любопитство към света и има все още момчешка усмивка. Купува си колички (играчки) с колекционерска стойност. :) :)
Синът ми е доста сериозен, но не се лишава от игри, забавления...
п.п.Какви точно проблеми визираш?

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #43 -: Август 21, 2009, 06:29:51 pm »

Съпругът ми и синът ми имат Сатурн/Плутон -опозиция.( но Плутон е и в съвпад с Уран..така, че картинката се променя)
Съпругът ми е бил усмихнато дете и е имал щастливо детство (поне така твърди).
Запазил е любопитство към света и има все още момчешка усмивка. Купува си колички (играчки) с колекционерска стойност. :) :)
Синът ми е доста сериозен, но не се лишава от игри, забавления...
Аз имам тази радост в натал, плутон и уран в 3-ти, почти на куспида на ИЦ, сатурн, 9-ти, съвпад с МС. И аз отказвам да порастна и съм убедена, че няма да остарея НИКОГА. Не ща и да мра разбира се. Разведени родители, бащата липсва в схемата. Обаче пък любящи дядо и баба. Голямо глезене - бях си принцеса, както следва...Хубаво детство. После, след 18 животът ми се озъби. Сега след доста повече - аз му се зъбя. Какво следва - не зная и това му е хубавото.  :)
Освен това прекрасната опозиция квадратира слънце. Мисля, че това ме прави устойчива и силна. А сега транзитите са плутон в/у слънце, сатурн в/у уран и плутон, уран в/у сатурн. Ще ставам добричка и смирена.  :-[
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #44 -: Август 21, 2009, 06:34:49 pm »

Ако разбираш английски прочети тази статия за проблемите на хората с тази опозиция:

http://www.astrologyweekly.com/astrological-aspects/saturn-opposition-pluto.php

*

Uran

• 6041
« Отговор #45 -: Август 22, 2009, 10:34:05 am »

Ако разбираш английски прочети тази статия за проблемите на хората с тази опозиция:

Такава констелация имат почти всички родени в определена година.
Toва означава, че ще има поколение с такива вътрешни фрустрации.

*

Helo

« Отговор #46 -: Август 22, 2009, 10:45:04 am »

Да! Може би не трябва да обръщаме такова внимание на тази позиция, защото тя е масова. Не може да влияе на всички по един и същ начин.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #47 -: Август 22, 2009, 11:46:43 am »

Да! Може би не трябва да обръщаме такова внимание на тази позиция, защото тя е масова. Не може да влияе на всички по един и същ начин.
Вероятно се изявява по различен начин начин според това кои домове управляват участниците в опозицията и къде попадат в радикса. Как аспектират останалите планети. За всекиго - различен кръст. И аз не се откривам в статията.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

« Отговор #48 -: Август 22, 2009, 01:17:41 pm »

това дава говорен дефект,дава детето-старец , в зрели години старецът-дете.като визия! ;D
[/quote]
Чела съм че деца със Сатурн в 1 дом  имат трудно раждане или умират при раждането.(ако някой иска да критикува написаното мога да цитирам източника)
В детството не само говорни дефекти.Моя е в Дева 1 дом аз имах проблеми свързани с развитието на мозъка и нервната система.
дава детето-старец , в зрели години старецът-дете.като визия! ;D това за мене важи с пълна сила.Имам позната със Сатурн на асц тя е на 60 год ама смята че е на 15 държи се като такава облича се като хлапе ,ходи по купони и кара мотори и т.н.и тепърва е започнала да учи право.Сега било вемето......Потвърждава теорията стареца дете...
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Helo

« Отговор #49 -: Август 22, 2009, 01:39:40 pm »
Цитат

Чела съм че деца със Сатурн в 1 дом  имат трудно раждане или умират при раждането.(ако някой иска да критикува написаното мога да цитирам източника)
В детството не само говорни дефекти.Моя е в Дева 1 дом аз имах проблеми свързани с развитието на мозъка и нервната система.

Аз проблеми с развитието не съм имала. Научила съм се да чета на 3 години. Като дете не съм пълзяла, а дълго време не съм прохождала и после изведнъж съм станала и съм започнала направо да си ходя права.

Цитат
дава детето-старец , в зрели години старецът-дете.като визия! ;D това за мене важи с пълна сила.Имам позната със Сатурн на асц тя е на 60 год ама смята че е на 15 държи се като такава облича се като хлапе ,ходи по купони и кара мотори и т.н.и тепърва е започнала да учи право.Сега било вемето......Потвърждава теорията стареца дете...

Браво на бабата!  :P Ей това се казва дух и желание за живот. Вместо да се натъжава и да чака пенсия, тя се забавлява и живее на пълни обороти. Мога да я поздравя!  ;D

И аз бях детето-старец, защото макар да си играех с другите деца, все пак бях умствено винаги много зряла за годините си и разсъждавах като възрастен и вземах предвид всички последствия от действията, които планирам да извърша още откакто се помня. Не съм действала емоционално или по детски.

Това продължи докато станах на 15 години. Тогава започнах да се променям и да се вдетинявам. Като че ли, когато бях на 15 се чувствах по-зряла, отколкото сега - 10 години по-късно.  :( В момента се опитвам да преодолея това. А това, че младея доста на външен вид определено в момента не ми харесва.

Дано като стана на 60 и аз да имам такъв дух и желание за живот като бабата.  ;D Макар че преди два дни сънувах, че една моя роднина, която има малко пророчески способности ми казва, че ще умра на 60 години.  :o

« Отговор #50 -: Август 22, 2009, 01:51:34 pm »
Цитат

Чела съм че деца със Сатурн в 1 дом  имат трудно раждане или умират при раждането.(ако някой иска да критикува написаното мога да цитирам източника)

Аз проблеми с развитието не съм имала. Научила съм се да чета на 3 години. Като дете не съм пълзяла, а дълго време не съм прохождала и после изведнъж съм станала и съм започнала направо да си ходя права.

Цитат

Браво на бабата!  :P Ей това се казва дух и желание за живот. Вместо да се натъжава и да чака пенсия, тя се забавлява и живее на пълни обороти. Мога да я поздравя!  ;D

И аз бях детето-старец, защото макар да си играех с другите деца, все пак бях умствено винаги много зряла за годините си и разсъждавах като възрастен и вземах предвид всички последствия от действията, които планирам да извърша още откакто се помня. Не съм действала емоционално или по детски.

Това продължи докато станах на 15 години. Тогава започнах да се променям и да се вдетинявам. Като че ли, когато бях на 15 се чувствах по-зряла, отколкото сега - 10 години по-късно.  :( В момента се опитвам да преодолея това. А това, че младея доста на външен вид определено в момента не ми харесва.

Дано като стана на 60 и аз да имам такъв дух и желание за живот като бабата.  ;D Макар че преди два дни сънувах, че една моя роднина, която има малко пророчески способности ми казва, че ще умра на 60 години.  :o
За остаряването да пише че за такива времето в един момент спира да тече и в повечето случаи доживяват дълбока старост.другото което не споменах е че понекога животът до 30-35 е доста тежък или труден научават се много уроци и успехите идват след тази възраст багодарение на научените уроци.
Относно вдетеняването аз съм на 31 имам дете на 4 и като сме навън играя с него и останалите хлапета та повечето родители ми се чудят на акъла.......ама нали на мене ми е добре .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #51 -: Август 22, 2009, 01:59:16 pm »

За остаряването да пише че за такива времето в един момент спира да тече и в повечето случаи доживяват дълбока старост.другото което не споменах е че понекога животът до 30-35 е доста тежък или труден научават се много уроци и успехите идват след тази възраст багодарение на научените уроци.
Относно вдетеняването аз съм на 31 имам дете на 4 и като сме навън играя с него и останалите хлапета та повечето родители ми се чудят на акъла.......ама нали на мене ми е добре .

Важното е ние да се забавляваме, а какво мислят другите няма значение.  ;D Но все пак, макар и леко вдетинени, винаги сме отговорни и когато е нужно сериозни, защото това е характерно за Сатурн.

И аз май имам чувството, че времето за мен не тече както би трябвало. Някои години направо не ги отчитам, просто се сливат в съзнанието ми.

А за Сатурн сигурно ли е, че след около 30-ина годишна възраст дава награда?  ;D  Знам, че няма нищо сигурно на този свят, ама все пак пишещите тук имате ли някакви лични наблюдения?
« Последна редакция: Август 22, 2009, 02:03:47 pm от Helo »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #52 -: Август 22, 2009, 02:06:45 pm »
А за Сатурн сигурно ли е, че след около 30-ина годишна възраст дава награда?  ;D  Знам, че няма нищо сигурно на този свят, ама все пак пишещите тук имате ли някакви лични наблюдения?

Дааа,дава...Да не ти казвам какво!Знаеш ли колко по-добре си живурках преди 30-така.А с това за инфантилността,относно Сатурн не съм съгласна!И аз го имам като твоя Хело,в съвпад с Марс,на ас-то.При мен обаче Марс е в Лъв,а Сатурн в Рак.

« Отговор #53 -: Август 22, 2009, 02:11:37 pm »

Дааа,дава...Да не ти казвам какво!Знаеш ли колко по-добре си живурках преди 30-така.А с това за инфантилността,относно Сатурн не съм съгласна!И аз го имам като твоя Хело,в съвпад с Марс,на ас-то.При мен обаче Марс е в Лъв,а Сатурн в Рак.
След 5 -10 год ще кажа при мене как е . ;D
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

veshti4ka

« Отговор #54 -: Август 22, 2009, 02:12:31 pm »

зависи какво разбираш под награда  ;)  ако твоята представа за награда не се препокрива с тази на Сатурн... мноо ще ти е трудно  :P

« Отговор #55 -: Август 22, 2009, 02:16:12 pm »

зависи какво разбираш под награда  ;)  ако твоята представа за награда не се препокрива с тази на Сатурн... мноо ще ти е трудно  :P
Скоро ще навърша 31 при мене нещата започнаха да се получават казах започнаха но Сатурн иска много труд и отговорности......Не успях да лудна от проблеми и неудачи сигурно ще получа някой ден Сатурновата награда....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #56 -: Август 22, 2009, 02:18:59 pm »

А с това за инфантилността,относно Сатурн не съм съгласна!

Е, Сатурн в 1-ви дом прави човека сериозен, консервативен, отговорен. Обаче като остане насаме с приятели или както при някои с детето си и въобще като се отпусне, показва по-веселата си и не толкова сериозна страна, която може да бъде по-детска. И той не се чувства много зрял, въпреки сериозността си.

Цитат
Дааа,дава...Да не ти казвам какво!Знаеш ли колко по-добре си живурках преди 30-така.

Да се забавляваме независимо от възрастта и да не чакаме на планетите да ни оправят, щото не се знае утре какво ще стане и въобще какво са намислили да направят планетите.  ;D ;)

Може до 30-ина години родителите или партньорът ти да са се грижили за теб, защото нали Сатурн в по-зряла възраст компенсира повечето отговорности, с които човека е бил натоварен като малък. Компенсацията е, че после другите може да се грижат за него, но това не продължава вечно.  ;)

*

veshti4ka

« Отговор #57 -: Август 22, 2009, 02:23:20 pm »

Скоро ще навърша 31 при мене нещата започнаха да се получават казах започнаха но Сатурн иска много труд и отговорности......Не успях да лудна от проблеми и неудачи сигурно ще получа някой ден Сатурновата награда....

proserpine, виждаш ли подписа ми? това изречение получих насън точно от Сатурн /имам напълно съзнателно сънуване/. срещнахме се. той изглеждаше около 50-55 годишен мъж, бяла кожа, черна чуплива коса, накуцващ с единия крак и подпиращ се на бастунче, пронизващ поглед. той одобри това което правя и ми даде това изречение като дар...
прочети го и ако желаеш думата "твориш" я замести с думата "живееш"  ;)  надявам се да ти даде отговори на много въпроси...

« Отговор #58 -: Август 22, 2009, 02:31:07 pm »

proserpine, виждаш ли подписа ми? това изречение получих насън точно от Сатурн /имам напълно съзнателно сънуване/. срещнахме се. той изглеждаше около 50-55 годишен мъж, бяла кожа, черна чуплива коса, накуцващ с единия крак и подпиращ се на бастунче, пронизващ поглед. той одобри това което правя и ми даде това изречение като дар...
прочети го и ако желаеш думата "твориш" я замести с думата "живееш"  ;)  надявам се да ти даде отговори на много въпроси...
Честно казано не бях обръщала внимание на подписа ти щото все ми е малко времето за нета и въобще за удоволствия.Невероятно но факт до с тези няколко думи ми е описан целия живот до тук...Започнах с творчеяшуд въпреки всичко и всички (имах много спъкнки)не знаех какво и дали нещо ще се поучи но работех упорито.И......резултатаите без да съм ги мислела и изчислявала започнаха да идват...... ама така точно записано......ако нямаш против подписа ти ще си го пейстна за лично ползване
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

veshti4ka

« Отговор #59 -: Август 22, 2009, 02:35:49 pm »
Честно казано не бях обръщала внимание на подписа ти щото все ми е малко времето за нета и въобще за удоволствия.Невероятно но факт до с тези няколко думи ми е описан целия живот до тук...Започнах с творчеяшуд въпреки всичко и всички (имах много спъкнки)не знаех какво и дали нещо ще се поучи но работех упорито.И......резултатаите без да съм ги мислела и изчислявала започнаха да идват...... ама така точно записано......ако нямаш против подписа ти ще си го пейстна за лично ползване

едно изречение е, но е събрало адски много мъдрост. не нямам нищо против, защото дори и да е отправено лично към мен, в съня ми около мен имаше и други хора и затова смятам за редно да се ползва и от другите... стига да им импонира вътрешно  ;)

ДА ТВОРИШ ОЗНАЧАВА ДА ЖИВЕЕШ! защото човешкият живот е творчество на емоции, красоти, па и проблеми - кой квото си натвори  ;)  живота си ние лично си го програмираме и после си живеем в собствената си програма и негодуваме срещу другите сякаш те са виновни ...