Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71767 Прегледи
Re:Плутон
« Отговор #200 -: Септември 15, 2009, 07:32:40 pm »
   Във всяко едно отношение. Първо трябва да оцелее, пък после ще има време да мисли за добрини...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Септември 22, 2009, 10:27:22 pm »
еволюционните нива на плутон са толкова финно поле ,че едва ли могат да се разпознаят! ;) :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #202 -: Септември 22, 2009, 11:09:47 pm »
От кого?

*

Марая

• 28287
« Отговор #203 -: Септември 23, 2009, 12:00:11 am »
 :)от нас самите!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #204 -: Септември 24, 2009, 05:02:11 pm »
В друга тема със Сънрейн се закачихме за Плутона пак. Аз в момента имам все още тр. Плутон в/у Слънце. Не ми е лесно, но жива съм. Човек трябва да приеме, че всичко, което има начало, има и край... А на празното идва ново. Понякога по-добро. Само смъртта приемаме за край, но пак не е сигурно. Има различни възгледи и тук...  ;D

от: АСТРОЛОГИЯ, КАРМА И ТРАНСФОРМАЦИЯ
от Стивън Аройо

Транзити на Плутон:
     Тези транзити могат да бъдат удивително мощни, дори и когато аспектът може да на 5^ и нещо от точния. В някои отношения аз предполагам, че на Плутон, независимо от малките му физически размери, трябва да се дава по-голяма “орбиса на влияние”, отколкото на всяка друга транзитираща планета, с изключение на Юпитер и Сатурн. Тъй като точните аспекти на транзитиращия Плутон към радикални планети обикновено съответствуват на важни промени, които се забелязват от повечето индивиди с изключително мощните си ефекти, изглежда в много случаи са очевидни някъде около една година преди да се образува точният аспект, когато Плутон може да е отдалечен на 5^ от точния аспект. Като че ли Плутон подготвя личността за едромащабни, дълбоки промени, които ще станат по-късно, като разрушат някои от основите на жизнения стил на личността преди времето, когато ще станат очевидни основните потенциали на възраждането. Хората са склонни да бъдат по-открити към новото, когато са в състояние на дезориентация; и точните транзити на Плутон често са предшествувани от умора, скука, търсене и емоционална болка, които засягат човек достатъчно дълбоко, за да предизвикат общо състояние на психична дезориентация. Въпреки че понякога е болезнено и объркващо, това може, разбира се, да бъде много плодотворно изпитание. Въпреки, че голяма част от нашето образование и културни предубеждения ни правят склонни да преживяваме абсолютен ужас от мисълта за хаоса, ценни уроци могат да бъдат усвоени, когато се приспособяваме към ситуациите, възникващи по време на тези периоди. Както пише Карл Пейн Тоби в своята книга “Астрология на вътрешния космос”:

Никога не се страхувайте от хаоса, защото от хаоса винаги се ражда нещо. Вмес-
      то да се безпокоя от хаотичната ситуация, аз очаквам раждане. Когато вашият или 
      моят разум става хаотичен, това е заради невъзможността да се види цялото.
от: АСТРОЛОГИЯ, КАРМА И ТРАНСФОРМАЦИЯ
от Стивън Аройо

Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

sunrain

• 6710
« Отговор #205 -: Септември 24, 2009, 05:04:40 pm »
Местя го тук, че да не смесваме нещата.  :)

Аз сега запазвам позиция само "подозрителен", но то това си е от Плутон-а, там няма проработка.  ;D

Ох, моля те, нИдей тъй!  :( Аз все се надявам, че всичко има проработка, дори и Плутон.  :-\
Всичко е в главите и душите ни!

Сигурно, сигурно .. и аз така се надявам.   ::)
Плутон стъпва тихо и те въвлича в болка, криза .. и си отива, не ти остава нищо. Едва след време разбираш, че не си бил напразно опустошен, не случайно света ти се е сринал, че в това му е силата, че това е неговата мощ, че без него не може. Но..загубеното не се връща и страданието е завинаги, а може би спасение?! Знам ли.   :-\  По Плутонови въпроси продължавам да търся отговори. Извинявам се за отклонението.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

veshti4ka

« Отговор #206 -: Септември 24, 2009, 05:44:22 pm »
ей ся се зачетох за Плутона и реших да проверя транзитите за 22 посред нощ, когато сънувах, че посещавам оня свят  и придружавах починала жена до там, и какво да видяяяяя  :o

транзитен Плутон в абсолютно точна опозиция на Луната ми - до секундата точна  ;D ;D ;D  е то бива, бива буквализъм ама чак пък толкоз хахахахааааааааа Плутон - света на мъртвите и Луната - жената... малеееееее луда работа  ;D ;D ;D 

« Отговор #207 -: Септември 25, 2009, 12:38:55 pm »
Плутон-Вертекс/Антивертекс: встреча с человеком или местом, с которым вы ощущаете глубокую кармическую связь.

Преди 20 години, малко преди транзитен Плутон да направи точен съвпад с Вертекса ми - за първи път излезнах зад граница. Отидох на екскурзия до тогавашната ДДР, а в момента в който е бил абсолютно точен - заминахме за Турция /голямата екскурзия/. Впоследствие след години, наистина се оказа че и двете страни имат дълбока кармична връзка в моя живот. И двете си големи любови срещнах в Турция, макар че са от България, а единия ми е и комшия. Както и краткия ми престой в Германия през 2002-2004 - оказа изключително благотворно влияние върху мен.

*

missKapriz

« Отговор #208 -: Ноември 21, 2009, 05:23:17 pm »
Цитат
И аз могя да работя в тайните служби, защото Слънцето ми е в 8-ми дом и управлява 10-ти. Пък и Плутон ми е в 1-ви на асценднета.
Ето какво пише Хайди Трайер в Кармата в хороскопа[/i ]

Плутон в Асцендент
Плутон в АЦ означава промяна на Егото и на действията му и то като го видоизменя или разрушава.Прилича на индуисткия бог Шива....творец и разрушител.Човек с такова положение не само има чувството,но е и твърдо убеден,че е специален.Такива хора преживяват негоевата енергия спонтанно и с дълбокото убеждение,че реакциите и поведението им са напълно правилни......силна почти принудителна жажда за независимост и свобода,за налагане на собствените си виждания,сили и нстинкти,с което те исакт да контролират всичко,до което се докоснат.......
Обикновено хора с Плутон на АЦ попадат в отношения свързани с постоянни кризи.Привличат хора,които постоянно ги предизвикват

със съкращения

*

Helo

« Отговор #209 -: Ноември 21, 2009, 05:41:31 pm »

Плутон в Асцендент
Плутон в АЦ означава промяна на Егото и на действията му и то като го видоизменя или разрушава.Прилича на индуисткия бог Шива....творец и разрушител.

По-скоро е като богинята Кали, която убива егото и мъжа си Шива.

Пък и Плутон е Богинята-Майка - не случайно управлява утробата, както и смъртта и прераждането, поздемното царство е утробата.

« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 05:51:54 pm от . »

*

Марая

• 28287
« Отговор #210 -: Ноември 24, 2009, 04:54:42 pm »
плутон на мц-на никой не му пожелавам да се ражда с такава позиця в натала....,и на най-големия си враг!

« Отговор #211 -: Ноември 24, 2009, 04:56:53 pm »
плутон на мц-на никой не му пожелавам да се ражда с такава позиця в натала....,и на най-големия си враг!
Стига де,сестра ми е с подобно положение,дъщеря и също.Какво имаш предвид?

*

Марая

• 28287
« Отговор #212 -: Ноември 24, 2009, 05:00:52 pm »

цял живот борба....,цял живот доказване и хората ,които привличаш ,особенно враговете .....плутонианци!
сили нямам!сииииииииииииииллллллллллллллллллииииииииииииииииииииии! :'( :'( :'(

*

Helo

« Отговор #213 -: Ноември 24, 2009, 05:26:02 pm »

цял живот борба....,цял живот доказване и хората ,които привличаш ,особенно враговете .....плутонианци!
сили нямам!сииииииииииииииллллллллллллллллллиииииииииииииииии! :'( :'( :'(

Затова ли ми писа, че кармата ми не била от най-леките? Заради Плутон в 1-ви дом на асценднета?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #214 -: Ноември 24, 2009, 05:34:05 pm »
Марая,вкарай Плутона в себе си в действие-засили всичко Плутоново сега,дръж се като него,бъди крайна и манипулираща (магията като манипулация на реалността)-и ще видиш как Плутона отвън като принцип ще се кротне  ;)

А че не е леко ,не е -нали и двамата имаме Слънце квадрат Плутон,знам какво е,но добре че моя не е в 10ти наистина,че сигурно щях да изпотребя народа около себе си  ;D

Този месец когато Слънцето мина през Скорпион-всичко стана много тежко;смърт около себе си виждам и чувам често,както и за крайни промени при много хора.Явно Плутон сега е в силата си през този месец по принцип,но вече е Слънце в Стрелец,така че Юпитер следва да компенсира-а и той закриля Стрелците,просто трябва да се кажат всички истини и да се търси светлината след мрака,да се обърнем към закрилата на Божественото  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #215 -: Ноември 24, 2009, 05:37:39 pm »

сили нямам!сииииииииииииииллллллллллллллллллиииииииииииииииии! :'( :'( :'(

Затова ли ми писа, че кармата ми не била от най-леките? Заради Плутон в 1-ви дом на асценднета?

един от факторите....от мен запомни , видиш ли плутон на осите ,става дума за по-специлни хора! :'( те привличат като магнит трудни и заплетни ситуаций ,хора.....те са учители -без значение дали се учим от тях или те самите ни преподават уроците си.няма по-голяма сила от това ?джудже" , то те прави още по-силен ,още по-смел ,още по-голям боец на базата на хиляди скъсани неврони....

*

Марая

• 28287
« Отговор #216 -: Ноември 24, 2009, 05:52:13 pm »
Марая,вкарай Плутона в себе си в действие-засили всичко Плутоново сега,дръж се като него,бъди крайна и манипулираща (магията като манипулация на реалността)-и ще видиш как Плутона отвън като принцип ще се кротне  ;)

много ти благодаря! :-*и си много прав! трябва да мръдне мъничко още от к2 и съм сигурна ,че нещата ,който"сътвори" ,фекалийте ,които донесе опозицията му с юпитер ,ще изтекат като черна река,бързо и изведнъж.

Този месец когато Слънцето мина през Скорпион-всичко стана много тежко;смърт около себе си виждам и чувам често,както и за крайни промени при много хора.Явно Плутон сега е в силата си през този месец по принцип,но вече е Слънце в Стрелец,така че Юпитер следва да компенсира-а и той закриля Стрелците,просто трябва да се кажат всички истини и да се търси светлината след мрака,да се обърнем към закрилата на Божественото  :)

нали плутон не е само смърт?!!!!! нали е и раждането?!!!!
а за светлината и божественото :) :-[ ,ние хората със силен стрелец го носиме и винаги го търсиме....,дори и в мръсните канали на плутон виждаме светлината и вярата.....
може би затова и раждането става сред фекалий...... ???

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #217 -: Ноември 24, 2009, 05:57:12 pm »
може би затова и раждането става сред фекалий...... ???

Точно,дори в природата съществува-колко организми се хранят с акано,че дори и с разлагащи се организми,хумус и т.н.-това е кръговрата на живота,преобразуването и метаморфозата на Плутон -аз пък си мисля,дали именно заради това,нещата такива каквито са сега,няма да се видоизменят във съвсем други?  ::) Пожелавам ти го,а и Плутон го МОЖЕ !  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #218 -: Ноември 24, 2009, 06:11:40 pm »
Точно,дори в природата съществува-колко организми се хранят с акано,че дори и с разлагащи се организми,хумус и т.н.-това е кръговрата на живота,преобразуването и метаморфозата на Плутон -аз пък си мисля,дали именно заради това,нещата такива каквито са сега,няма да се видоизменят във съвсем други?  ::) Пожелавам ти го,а и Плутон го МОЖЕ !  ;)

астрологията е най-добрата форма на психотерапия.... :),защото има символи,които могат да бъдат разчетени....ти винаги си ме карал да мисля ,провокирал си да дълбая още по-надълбоко и винаги да стигам до истината :) :-*.благодаря ти!
мога,знам и правя! виждам-аз виждам!-девиза на стрелеца! :) :-*

« Отговор #219 -: Ноември 24, 2009, 06:15:13 pm »
   Марая, някъде беше постната един интересен линк, ще ти бъде от полза предполагам. Май имаш Юпитер - анарета, а транзитния Плутон е в началните критични градуси. http://www.astrohoroscope.info/ru/astrology.gradusi.htm...Прочети ако искаш - отгоре отгоре и можеш да схванеш предполагам картинката...