Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 83888 Прегледи
*

Nebesna

Re:КЕЧ
« Отговор #320 -: Март 28, 2010, 11:17:21 pm »
С тази неаспектирана Луна, дали пък на нея не и се пада да бъде самотна майка?

дори е препоръчително ,да бъде сама. чела съм ,че СЛВ в 7-ми дом освен ,че е предпоставка за много партньори ,освен ,че човека никога не е сам ,винаги трябва да не узаконява връзките си.

Аз съм чела това за СЛВ в Овен или в 1-ви дом - препоръчва се да не узаконява връзките си, да си извоюва автономност.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #321 -: Март 28, 2010, 11:17:41 pm »
Късно е, сигурно вече е си е легнала до него. Що да им развалям "идилията"?
Шегата настрана, утре ще я чуя как е.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #322 -: Март 28, 2010, 11:23:11 pm »
С тази неаспектирана Луна, дали пък на нея не и се пада да бъде самотна майка?

дори е препоръчително ,да бъде сама. чела съм ,че СЛВ в 7-ми дом освен ,че е предпоставка за много партньори ,освен ,че човека никога не е сам ,винаги трябва да не узаконява връзките си.

Аз съм чела това за СЛВ в Овен или в 1-ви дом - препоръчва се да не узаконява връзките си, да си извоюва автономност.

в седми е същата беля, :( нали и моя е там почти на дсц-то. все партньори дето не те заслужават. все им даваш и колкото повече даваш ,те искат да ти вземат всичко....
наскоро научих ,че трябва да се взема , а не да се дава с тази позиция на Раху....
питам се ,дали не е твърде късно.
но..,на порището жизнено в средата ,както е казал поета ,никога не е късно. ;)
небесна ,помолих те за нещо в темата за ингрес на прогресивните слънце и луна ,дай насока ,моля те. нали знаеш ,че обичам сверките и пищовите не ги отричам... ;D абе като на изпит съм с тоя предстоящ ингрес.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #323 -: Март 28, 2010, 11:23:44 pm »
Аз съм чела това за СЛВ в Овен или в 1-ви дом.

Родените с Раху в първи дом са индивидуалисти, затова позицията на Кету в 7 дом дава по-трудни отношения, често има някакво отделяне от партньора, дистанцираност. Роденият с Раху около АС търси себеизява, той не е склонен чак толкова да се идентифицира с партньора, да бъде негова сянка.
Докато в картата на Близначката по сидерал Луна и Раху попадат в един знак, в 7 дом, т.е. тук имаме силна идентификация с партньора и връзките. А Луната е управител на 7 дом /Рак/ в джйотиш картата.
От гледна точка на индийската астрология се преценява доколко е силен диспозиторът на знака, в който е Раху, също така се обръща внимание на това кой от двата възела е по-акцентиран, т.е. накъде са накланя везната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #324 -: Март 28, 2010, 11:29:20 pm »
каквото и да си приказваме РАХУ И КЕТУ са си важни фактори в картата. може би от там трябва да почваме.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #325 -: Март 28, 2010, 11:33:07 pm »
И много е важно дали нодалната ос е в съвпад с някоя планета, както е писано в статията на Леон.
От гледна точка на индийската астрология също интерпретацията се променя, както е в случая и с твоята карта, Марая.
Не може да се сравни присъствието на човек с Кету в първи дом с това на човек с Кету/Слънце в същия дом. Първият може да мине като сянка, незабелязан, но това изобщо не важи за втория.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #326 -: Март 28, 2010, 11:37:32 pm »
И много е важно дали нодалната ос е в съвпад с някоя планета, както е писано в статията на Леон.
От гледна точка на индийската астрология също интерпретацията се променя, както е в случая и с твоята карта, Марая.
Не може да се сравни присъствието на човек с Кету в първи дом с това на човек с Кету/Слънце в същия дом. Първият може да мине като сянка, незабелязан, но това изобщо не важи за втория.  :blink:

така и не съм я чела тая статия на леон. дай линк.
а ,как се променя мойта карта не знам ,щото знаеш ,че не разбирам Джойтиш. онзи ден взех зелената книжка ,може би ,ако има програма ще ми бъде по-лесно ,но ми направи впечатление философията , в която не се цели гадание и предсказание , а разбиране. и тъй като покрай моя ВУТЕ ,един друг своенравен агресор се наложи да дълбая в дебрите на психологията вече близо 3 години,си мисля ,че бих могла и да започна да изучавам Джойтиш един ден... :-\ :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #327 -: Март 28, 2010, 11:39:36 pm »
Стреличка постна линк в някоя от съседните теми, там я видях. Сега не знам къде да търся из темите...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #328 -: Март 28, 2010, 11:39:55 pm »
каквото и да си приказваме РАХУ И КЕТУ са си важни фактори в картата. може би от там трябва да почваме.... :-\

Виж сега, при тебе е по-особено, понеже господарят на Раху е в знака на Кету и обратно- миш-маша е пълен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #329 -: Март 28, 2010, 11:40:18 pm »
Стреличка постна линк в някоя от съседните теми, там я видях. Сега не знам къде да търся из темите...  :-\

моля те ,помогни! в коя тема?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #330 -: Март 28, 2010, 11:41:20 pm »
И при мен е така - ретрограден управител на СЛВ в съвпад с ЮЛВ.
45-градусов аспект между управителите на възлите, т.е. Венера и Марс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #331 -: Март 28, 2010, 11:42:53 pm »

Виж сега, при тебе е по-особено, понеже господарят на Раху е в знака на Кету и обратно- миш-маша е пълен.

синухето го описа оня ден! къФ миш-маш те гони ?! това е турлю гювеч!!!! ад под небето!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #332 -: Март 28, 2010, 11:43:35 pm »
моля те ,помогни! в коя тема?

Забравих, да му се не види! Днес го видях, но не помня в коя от темите. Ако не го намеря аз, питай Стреличка в Говорилнята.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #333 -: Март 28, 2010, 11:45:25 pm »
В гугъла всичко се намира  ;D
http://astrogalaxy.info/ARHIV/18_05.htm
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #334 -: Март 28, 2010, 11:45:40 pm »
ако ти попадне направо ми го прати на лични плс....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #335 -: Март 29, 2010, 12:21:25 am »
*
« Последна редакция: Април 03, 2012, 08:47:15 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #336 -: Март 29, 2010, 09:14:26 am »
   Всеки сам си избира пътеката, която ще извърви. Няма виновни. И всеки си има праг на търпение. А нейния праг е явно много висок. Преди години, когато бях изоставена на връх Алпите, реших че трябва да се прибера. Но бях в дилема. Защото бях избягала от къщи и сега как ще се върна, с надут корем, без мъж, без пари - без нищо, като цяла година съм скитала някъде из чужбините. Реших че ще рискувам, ако нашите не ме приемат, ще ида при приятелката си. Въпреки че там имаше хора, които искаха да ми помогнат. Рискувах...върнах се - естествено че родителите ми ме приеха. Не знам какво загубих, какво спечелих. Някои неща тепърва ми просветват. Съдба...
   Приятелката ми, също младините й бяха кошмарни в семейно отношение. Омъжи се преди да завършим, роди в чужбина, а мъжа й също я изостави и се прибра с неговите си родители. В последствие и тя се прибира, мъжа - съответно профукал всичко на комар се върна при нея в една - мъничка квартира...В последствие всеки тръгва да бяга от действителността по свой си начин. Естествено - боища, взаимни, тя  не понася някой да упражнява насилие над нея. Та взаимно са се били. Предупреждавала ме е, че ако нещо се случи /демек ако се заколят/ да знам защо е. Имаше моменти, в които я беше страх за живота си - потърси помощ, но се оказа че нищо не могат да направят - в смисъл, че ще го освидетелствуват за психар, а после при друго по-жестоко насилие, няма да си понесе наказанието. Искаше да се отърве от него, но така и не можа. Отвреме на време съм й казвала, че някой ден той сигурно  много ще се промени и тя ще получи, това което заслужава. Историята е доста дълга, но в крайна сметка - след извървян дълъг път, най-накрая тя се чувства добре с мъжа-агресора /"Врагът в моето легло"/. Години наред тя е издържала семейството си, а той готованин, сега вече нещата се промениха и той вече полага грижи за домакинството...А че е психар, си е ....Между впрочем, все още нямат брак и двете й деца от него не са признати....
     Та, в такъв случай ако жената има нужда от помощ - просто трябва да й се подаде ръка. Да се успокои, че няма да е сама при отглеждането на детето. В такива тежки ситуация - човек усеща Божията ръка. Въпросът е да рискуваш и да скочиш в нищото.
     В другия случай - изборът е неин. По всяка вероятност изкупува карма - просто трябва да потърси отговор, защо се случва това - какъв е корективът...и да си изпие чашата до дъно....

*

Марая

• 28287
« Отговор #337 -: Март 29, 2010, 01:43:25 pm »
Лили , как е момичето?! звъня ли й?!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #338 -: Март 29, 2010, 01:47:29 pm »
Тя се обади, нали днес е на работа и той не може да контролира всичките й обаждания.
Звучи ми по-добре сякаш, но изглежда, че се е примирила с положението си.
Оня снощи й казал "Не ми пука за тебе, драга, или оставаш тук и се съобразяваш с моите правила, или се изнасяш". Той я манипулира, защото много добре знае, че тя няма къде да иде с тоя корем. За да я манипулира сега, той предварително си е изпипал нещата - направил е всичко възможно да я отдели от родителите й, за да не може сега да бъде приета от тях! И това й го казах, защото той се опитва да й промие мозъка и й вменява непрекъснато вина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #339 -: Март 29, 2010, 01:52:27 pm »
"Ти си тъпа, тъпа, тъпа... Ще слушаш само мен!" - това й го повтаря непрекъснато.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.