Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 83950 Прегледи
*

Nebesna

Re:КЕЧ
« Отговор #300 -: Март 28, 2010, 10:24:03 pm »
Абе, този човек е много елементарен, беее! Да не е бил сляп като се е женил, та ще натяква отпосле?

Елементарен е, да! Нищо, че минава за образован.
Небесна, той дори не иска да сключва брак с нея.
Не че осъждам тази нагласа при мъжете, просто уточнявам.

Лелееее, тя няма брак и още стои при него....и две минути не бих останала. Виж разводът е друго нещо - изисква да се виждат в съдебната зала....а така може просто да го напусне, когато реши.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #301 -: Март 28, 2010, 10:24:13 pm »
Това, което аз виждам от картата й, че е заложено да се сблъсква с проблеми във взаимоотношенията. Явно е избрала най-трудния път. Възможно е в живота й да се явяват повтарящи се ектстремни ситуации, от които незнам какъв е изхода, а може би просто са част от съдбата й. Тя неслучайно е избрала ролята, сега повече разбирам - чрез един вид служене и отдаване на семейството. Но незнам какъв съвет да дам. Може и да има още какво да правят заедно....  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #302 -: Март 28, 2010, 10:24:32 pm »
лили ,според мен това е пика на развръзката. тя има юпитер на 3гр и нещо в натала ,предстой съвпад на пр.луна с юпитер ,който упр.мц и е съуправител на интерсептиран 1-ви дом. това е до месец.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #303 -: Март 28, 2010, 10:24:49 pm »
Споменахте и за сексуална зависимост. Да, има такова нещо. Самата тя споделя, че единственото място, където нямат противоречия, е в леглото. Не знам какво харесва на неговите "две минути", но в крайна сметка това не е моя работа.  
Неговият Марс е в точен съвпад с Асцендента й. Но вероятно с това тя по някакъв начин провокира и агресията му.
Тази синастрична "свръзка" ми е до болка позната, във втория брак на майка ми имаше такъв акцент - Марс и Слънце на партньора върху нейния АС и нейния Марс върху неговия ДС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #304 -: Март 28, 2010, 10:29:03 pm »
Споменахте и за сексуална зависимост. Да, има такова нещо. Самата тя споделя, че единственото място, където нямат противоречия, е в леглото. Не знам какво харесва на неговите "две минути", но в крайна сметка това не е моя работа.  

то е очевадно! убедена съм обаче ,че тя е изключително сексуална!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #305 -: Март 28, 2010, 10:34:25 pm »
лили ,според мен това е пика на развръзката. тя има юпитер на 3гр и нещо в натала ,предстой съвпад на пр.луна с юпитер...

Ох, дано не се влоши ситуацията, че разни мисли ми минават през главата...
Казах й да се пази, докато тр. Марс преминава през наталната й Луна, особено когато беше стационарен. Също така й казах тогава да очаква особено силно изригване от страна на партньора. И така се случи, мухльото е толкова предвидим, картата му работи като по часовник. Особено де що има напрегнати транзити към светилата и съвпада Меркурий/Марс.
Не знам какво може да донесе преминаваето на прогр. Луна през нат. Юпитер, но дано всичко е наред с бременността, че навлиза вече в шестия. Надявам се със скандалите си да не я докара дотам, че да получи преждевременни контракции. Много се притеснявам за нея! Но моля бременността й да не се коментира, за да не навредим с мислите си на плода, който тя носи в утробата си.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #306 -: Март 28, 2010, 10:36:12 pm »
Доколко е сексуална не мога да кажа, не и като излъчване, но виж не знам как се държи при интимен контакт. И не държа да зная.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #307 -: Март 28, 2010, 10:39:38 pm »
лили ,според мен това е пика на развръзката. тя има юпитер на 3гр и нещо в натала ,предстой съвпад на пр.луна с юпитер ,който упр.мц и е съуправител на интерсептиран 1-ви дом. това е до месец.

Може да роди преждевременно то при този тормоз Луната все пак се явява като втори господар на 5 дом  е диспозатор на Меркурий
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #308 -: Март 28, 2010, 10:40:23 pm »
Терминът е в края на юни. Очакваме Раче, момченце.  :blink:

Няма да се учудя, ако Слънцето на бебето се окаже в съвпад с моята Луна, прекалено силно съм замесена в тази история, съвместно с майката на бебето изживявам цялата тази драма...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #309 -: Март 28, 2010, 10:40:35 pm »
лилитката в 8-ми дом и плутон тук носят свръх сексуалност и зависимост. още повече ,че плутон прави и тригон с венерата.
а него въобще не го мисля ,само ще вметна ,че не е от най-добрите креватни гимнастици. :blink: ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #310 -: Март 28, 2010, 10:43:11 pm »
Права си, Марайче, а и по-горе го казах, две минути.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #311 -: Март 28, 2010, 10:43:27 pm »
лилитката в 8-ми дом и плутон тук носят свръх сексуалност и зависимост. още повече ,че плутон прави и тригон с венерата.

Защо зависимост?

*

Divna

« Отговор #312 -: Март 28, 2010, 10:43:36 pm »
Аз все си мисля, че някой трябва да помогне на това момиче.
Ясно е, че семейството й няма да го направи, жалко е също, че няма братя и сестри (хирон в 3 дом, в натала). Все си мисля, че разковничето е или приятел или някоя организация която може да й даде рамо в този момент (Парс фортуна в 11 дом).

*

Марая

• 28287
« Отговор #313 -: Март 28, 2010, 10:45:19 pm »

Защо зависимост?

защото лилитката е зависимост ,8-ми дом също....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #314 -: Март 28, 2010, 10:48:33 pm »
Поради страх да загуби партньора си не мисля, че ще се обади в такава организация. Може пък и да се обади, но само за да я изслуша някой. Обикновено така прави и с мен. Обажда се, казва си болката, поплаква и накрая нищо не предприема, нищо не се променя. Озовала се е в затворен омагьосан кръг.
Иначе за тия организации знам, че осигуряват и временен приют за малтретирани жени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #315 -: Март 28, 2010, 10:48:40 pm »
Терминът е в края на юни. Очакваме Раче, момченце.  :blink:

Няма да се учудя, ако Слънцето на бебето се окаже в съвпад с моята Луна, прекалено силно съм замесена в тази история, съвместно с майката на бебето изживявам цялата тази драма...

нищо чудно ,но бебето ще бъде добре и ще расте щастливо.това от производните домове го вадя , а ти Лили знаеш ,че по тях съм "уцелвала-нали съм стрелец" много точно доста неща. притисненията не бива да са за бебето , а за нея. пр.луна в 6-ти дом си е в 6-ти.психоматични заболявания могат да бъдат отключени.

*

Nebesna

« Отговор #316 -: Март 28, 2010, 10:52:59 pm »
С тази неаспектирана Луна, дали пък на нея не и се пада да бъде самотна майка?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #317 -: Март 28, 2010, 10:58:10 pm »
Хм, не знам.
Но не е задължително да имаш мажорно неаспектирана Луна, за да си отглеждаш детето сама.
По-скоро при нея го виждам като липса на подкрепа от страна на партньора в някои ежедневни, рутинни занимания. А тази лъвска Луна най-много иска да блести на работното си място сред подчинени или колеги, а вкъщи приносът й в домакинството да бъде оценяван. А на нея постоянно й се натяква, че "за нищо не става", независимо от това какви усилия и старание полага.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #318 -: Март 28, 2010, 11:01:04 pm »
С тази неаспектирана Луна, дали пък на нея не и се пада да бъде самотна майка?

дори е препоръчително ,да бъде сама. чела съм ,че СЛВ в 7-ми дом освен ,че е предпоставка за много партньори ,освен ,че човека никога не е сам ,винаги трябва да не узаконява връзките си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #319 -: Март 28, 2010, 11:14:32 pm »
ЛИЛИ , потърси я ,виж я как е?