Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 84010 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:КЕЧ
« Отговор #160 -: Януари 31, 2010, 03:26:17 pm »
аа не
Зеленото човече е гневно-позеленяло е от яд
аз искам като в скайп-точно с лепенка
щото ще мълча като риба-само по същество ще пиша
поне ще се постарая

Той-панаира стана вече. Как да продължиш да пишеш по същество?!
Май ще изчезвам,че ми писна да чета само заяжданки...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #161 -: Януари 31, 2010, 03:29:08 pm »
Права си Елфидке,един Марс ни се опъва тука  :(

А аз твърдо мога да заява,че този Марс в Лъв-заради това че моят е отсреща във Водолей,ще има с какво да го запомня,проблема е че още не е приключил транзита си през този знак.Това ще е голям урок за фиксирани Марс/Слънце както каза Скарлет-мърдане няма!

Затвърждава се астрологичното правило-че когато една планета минава един знак по няколко пъти с ретро фази-там има сериозни задачи и силно фокусиране върху темите му.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #162 -: Януари 31, 2010, 03:31:18 pm »
аа не
Зеленото човече е гневно-позеленяло е от яд
аз искам като в скайп-точно с лепенка
щото ще мълча като риба-само по същество ще пиша
поне ще се постарая

Той-панаира стана вече. Как да продължиш да пишеш по същество?!
Май ще изчезвам,че ми писна да чета само заяжданки...

Аз не виждам никакво същество, ама сигурно щот съм кьорава астигматичка. Взе да ми става весело.  ;D За сетен път се убеждавам, че няма мърдане от съдбата. И няма проработване на планетните аспекти.  :P И що да няма панаир? Нека ни видят хората на к'во сме равнище.  :25: :85:

*

missKapriz

« Отговор #163 -: Януари 31, 2010, 03:38:19 pm »
Цитат
За сетен път се убеждавам, че няма мърдане от съдбата. И няма проработване на планетните аспекти. 
Скарлетка,няма ме отчайваш баш сега като си преработвам Марса ;D ;D ;DПреди да съм си строшила главата гледам да го култивирам и да го набутам в Рак примерно или чрез внушение да му набия в главата,че е рачешки

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #164 -: Януари 31, 2010, 03:38:46 pm »

Това ще е голям урок за фиксирани Марс/Слънце както каза Скарлет-мърдане няма!

Ама,Нухе,защо само фиксираните Слънце и Марс споменаваш,душко? Нима не ни правят показно и другите фиксирани квадратури и опозиции? Всичко де що е фиксиран знак, е засегнато. А мърдане има,ако си мръднем гъзовете от компютрите и се разведрим навън. Аз вече го направих и ми се отрази чудно.  ;) Но забелязвам,че хората стават все по-зависими от интернет,търсейки разтуха от проблемите в ежедневието си.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #165 -: Януари 31, 2010, 03:40:48 pm »
Цитат
За сетен път се убеждавам, че няма мърдане от съдбата. И няма проработване на планетните аспекти. 
Скарлетка,няма ме отчайваш баш сега като си преработвам Марса ;D ;D ;DПреди да съм си строшила главата гледам да го култивирам и да го набутам в Рак примерно или чрез внушение да му набия в главата,че е рачешки

Лъвски ли ти е Марса?  :unsure:

*

missKapriz

« Отговор #166 -: Януари 31, 2010, 03:42:51 pm »
Стрелец :-X 3 дом

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #167 -: Януари 31, 2010, 03:47:09 pm »
Стрелец :-X 3 дом

Ми,тогава що рИвеш? ЧЕкай да доди юни като отиде транзитния в Дева, тогава рИви. Сега рИват с фиксирани квадратури, съвпади и опозиции.  ;D 

*

Синухе

• 4978
« Отговор #168 -: Януари 31, 2010, 03:48:36 pm »
 Ама,Нухе,защо само фиксираните Слънце и Марс споменаваш,душко?

Наблягам на тях,защото са вътрешните Ян планети,а Марс е вътрешна Ян планета и резонира и възбужда най-лесно тях.Тук нещата са бързи и видими,реакцията е мигновена.

Разбира се и останалите квадрати/съвпади/опозиции си работят,но там няма такова избуяване на елемента Огън и Ян  ;)

*

missKapriz

« Отговор #169 -: Януари 31, 2010, 03:49:16 pm »
Той моя си действа целогодишно и целоживотно :mellow:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #170 -: Януари 31, 2010, 03:51:38 pm »
А мърдане има,ако си мръднем гъзовете от компютрите и се разведрим навън. Аз вече го направих и ми се отрази чудно.  ;)

Оф,заради това гадно време избуяват бая вътрешни конфликти,ума работи на макс.Ония дни като беше по-добре ходих до морето,насам-натам,друго си е човек да се раздвижи сред природата и още от сега си мечтая за пролетта,защото застоя не го усещам добре,нито пък мрачното време ,а то всичко ни влияе в една или друга степен.Абе цивилизацията е ясно,че в по-големи дози не се отразява добре на никой-в крайна сметка сме създадени за обмен с природата,но май явно най-добре се справяме с обмена с космическите влияния  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #171 -: Януари 31, 2010, 03:51:54 pm »

Синухе, сетих се за една реплика, казана от теб в друга тема и по друг повод, че Марс в Лъв "голям го вади". Точно в целта си беше, прав се оказа.  :72:

Нямам търпение вече да свърши това марсово ретроградие. Както казах, темата за "феър плей" става особено актуална през този период. Лъвът иска да се играе честно, по правилата, не търпи удари под кръста. Отделно си проработвам и друг, актуален в момента аспект, прогресивен -  :moo: :kva: :nep:. Темата за лъжите, недомлъвките, преднамереното създаване на погрешна представа при мен в момента е на дневен ред. Проработвам я чрез други хора, не визирам никой конкретно от форума.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #172 -: Януари 31, 2010, 03:58:44 pm »
Ха сега, разбрахте ли как се живее с Марс в Лъв?! От един транзит пропищяхме! Питате ли ни душиците как са, къде сме до живот с него! ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #173 -: Януари 31, 2010, 03:59:18 pm »
 Ама,Нухе,защо само фиксираните Слънце и Марс споменаваш,душко?

Наблягам на тях,защото са вътрешните Ян планети,а Марс е вътрешна Ян планета и резонира и възбужда най-лесно тях.Тук нещата са бързи и видими,реакцията е мигновена.

Разбира се и останалите квадрати/съвпади/опозиции си работят,но там няма такова избуяване на елемента Огън и Ян  ;)

Е, убуу,ама както рече Марая, те са в наще хороскопи,кво кат са външни и колективни? Сичко си действа кат бушон.  :sagittariuss:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #174 -: Януари 31, 2010, 04:03:59 pm »
За това няма спор,даже аз се дразня някой като ми го каже.

Имах предвид закона за енергийния резонанс-сходното привлича сходното и съответно по-лесно го задейства,има увеличаване,а не противоборство на силите.Вече всеки може да го използва да руши или гради,но с много ЯН-няма поглъщане и задържане (ИН),не се чака нещата да се натрупват един вид, там има бърза експресия,горене.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #175 -: Януари 31, 2010, 04:04:39 pm »
А мърдане има,ако си мръднем гъзовете от компютрите и се разведрим навън. Аз вече го направих и ми се отрази чудно.  ;)

Оф,заради това гадно време избуяват бая вътрешни конфликти,ума работи на макс.Ония дни като беше по-добре ходих до морето,насам-натам,друго си е човек да се раздвижи сред природата и още от сега си мечтая за пролетта,защото застоя не го усещам добре,нито пък мрачното време ,а то всичко ни влияе в една или друга степен.Абе цивилизацията е ясно,че в по-големи дози не се отразява добре на никой-в крайна сметка сме създадени за обмен с природата,но май явно най-добре се справяме с обмена с космическите влияния  ;D

Искам да ти кажа,че е въпрос на желание и навици. Няма лошо време. Преди около седмица даваха в новините една Варненка как се разхождаше по крайбрежието в най-кучешкия студ. И жената каза,че било прекрасно да слушаш шума на морето.Имате такова богатство там....Аз нямаше да се прибера в къщи,ако живеех на морето. Или поне щях да си имам къща на брега. Но сега се задоволявам с богатото въображение на Нептун в 1 дом. Като пиша този пост и вече съм там....и ми е гот.  ;D Но и Витоша ми се отразява прекрасно.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #176 -: Януари 31, 2010, 04:06:57 pm »
Вече всеки може да го използва да руши или гради,но с много ЯН-няма поглъщане и задържане (ИН),не се чака нещата да се натрупват един вид, там има бърза експресия,горене.

Затова ли така сме се вмирисли на изгорели гуми във форума?  :85: :85: :85: Изгори,за да светиш!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #177 -: Януари 31, 2010, 04:18:14 pm »
Искам да натвърдя, че аз моя Марс очевидно съм си го проработила.
Марс в 8 рак в опозиция на стелиума във втори ми е единствената кофти опозиция и бях неимоверно избухлива, да бях преди, да съм ви помляла сите тук, де се джафкате като паленца, марсова гневливост с Плутонова енергия - малееее....

Обаче пет пари не давам кой с кого и защо. Вече.
Мога да давам уроци по въпроса, хем отдавна си диря ученици, я вместо да си вадите очите, се наредете чинно в кръгче около мъдростта ми и ме зяпвайте в устата.  :lol:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Януари 31, 2010, 04:21:06 pm »
я вместо да си вадите очите, се наредете чинно в кръгче около мъдростта ми и ме зяпвайте в устата.  :lol:

;D ;D ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #179 -: Януари 31, 2010, 04:22:14 pm »
 ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.