Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 83902 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:КЕЧ
« Отговор #260 -: Март 28, 2010, 08:57:37 pm »
ситуацията е повече от сложна :'(. жалко за плода! в шестия месец той е развит и получава целия негатив чрез пъпната връв на майката!
лили ,жената има нужда от психолог или психоаналитик. тя е виновна! не е той!
след като търпи всичко това ,значи нещо куца , зависимост може да има само по няколко причини ,една от които е емоционалната! а тук нишката е много тънка!обади и се! накарай я да диша много дълбоко , помоли я да се отпусне и да продължи дишането.....
възможно е да изникнат страхотни проблеми при бременността. а децата са над всичко и всякога! отиди ,ако трябва ти при нея и поговори ,намери начин да й въздействаш ,ако наистина ти е приятелка е възможно да те разбере.
енергийни вампири винаги има , те се хранят с емоцийте и по този начин изсмукват отсрещния ,важно е обаче да се намери подход ,така ,че да се спре това. вероятно и той има слаби места ,щом прибягва до агресия...тя ги знае ,нека се цели там ,но не директно!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #261 -: Март 28, 2010, 09:03:14 pm »
Лили спомням си че наскоро ти наистина публикува картата му но тя трябва да се махне от там помогни и тя причинява лошо на детето си не обича ли повече детето си тази жена и ако остане с него какво той ще причини на детето!Да търси съдебна заповед и да не я доближава той та това не е любов а мъчение!
Докато дишаш...надявай се!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #262 -: Март 28, 2010, 09:06:05 pm »
Лили,как така няма къде да отиде? Нали има родители, с които се е скарала заради въпросния мъж. Да отиде при тях. Едва ли ще я оставят вън, на улицата в това положение.

*

Марая

• 28287
« Отговор #263 -: Март 28, 2010, 09:07:42 pm »
лили ,качи нейната карта ,предполагам ,че няма да има нищо против момичето!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #264 -: Март 28, 2010, 09:13:48 pm »
Според мен в този момент най-много могат да й помогнат родителите и приятелите (ако са и останали такива), защото много вероятно е щом да е с такъв мъж да е изоставила и приятелите си.
Тя е слабо казано мазохистка, щом търпи такова унижение. В сегашното и положение най-малкото от което се нуждае е психически тормоз. Тази жена трябва да бъде спокойна. За Бога, та тя е бъдеща майка.

« Отговор #265 -: Март 28, 2010, 09:15:05 pm »
лили ,качи нейната карта ,предполагам ,че няма да има нищо против момичето!
Тя още тогава спомена че не може да я качи а и ние ще си кажем мнението но решението си е в самата нея-нали знаеш че дори да има тежки транзити раздялата си е избор на самия човек!

« Отговор #266 -: Март 28, 2010, 09:15:08 pm »
Лили,

жената е бременна, постоянно малтретирана и в постоянен стрес и
в напрежение,шок, не може да мисли и действа разумно, трябва
човек близък до нея да се намеси и да се вземат мерки преди да е станала фатално късно,  :-X
физическото насилие или психическият тормоз са възможни,защото
често жертвата си трае от срам , или е зависима и си мисли,че няма изход освен да търпи и докато ставащото помежду им остане в анонимност,насилникът няма да спре, дали пък няма той самият психичен проблем, просто не е нормално неговото поведение  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #267 -: Март 28, 2010, 09:23:29 pm »
Лили,

жената е бременна, постоянно малтретирана и в постоянен стрес и
в напрежение,шок, не може да мисли и действа разумно, трябва
човек близък до нея да се намеси и да се вземат мерки преди да е станала фатално късно,  :-X
физическото насилие или психическият тормоз са възможни,защото
често жертвата си трае от срам , или е зависима и си мисли,че няма изход освен да търпи и докато ставащото помежду им остане в анонимност,насилникът няма да спре, дали пък няма той самият психичен проблем, просто не е нормално неговото поведение  :rolleyes:

Напълно съм съгласна със Стреличка!
Тази жена има нужда от помощ - някой да и подаде в тоя момент ръка. Тя се страхува и за това не е способна в този момент да се справи сама. Представям си кошмара, който изживява.
Лили, ако познаваш родителите й защо не им се обадиш (щом тя не смее да го направи). Не вярвам, че те ще останат безразлични към всичко това.

*

Марая

• 28287
« Отговор #268 -: Март 28, 2010, 09:23:38 pm »
първата ми бременност беше такава! :'(
като свекър ми беше един от най-големите хора в държавата! 1987г. ,сещайте се за какво става дума.
живота беше ад ,скандали , изсмукване на енергия ,насилие ,стигало се е до физическо. :'( :'( той играеше хазарт в къщи ,жени и мърсотий....,абе ад.
това продължи до 15.09.1987г. наште не ме искаха ,защото моя дядо по бащина линия е имал проблем с комунистите , а аз се намърдах в леговището....
една седмица след раждането на голямата ми дъщеря си грабнах всичко и напуснах огромните правителствени жилища....и казах баста!
скандали ,заплахи ,побойща и опити останаха в миналото. разведох се много бързо.
той се ожени и замина за канада. разведе се и се върна обратно тук. пълен прошляк.
баща му ,горкичкия остана вдовец. и до днес живее с някаква нова женица.
вилите и апартаментите е казал ,че са за двете му внучета ,щото моя некадърник и неговия брат /който също се разведе/ ,изпиха един апартамент на бул.българия в софия за 2 месеца има няма.
но..., бащата сиреч дядото на дъщеря ми ,наскоро каза ,че неговите деца не били стока , а снахите били отлични.
така или иначе никой повече не се върза на двама братя ,сами са , единаци и нещастници.....
аз обаче бях тази ,която скъса оковите и се освободи от тежкото емоционално бреме .....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #269 -: Март 28, 2010, 09:28:15 pm »
жената има нужда от психолог или психоаналитик. тя е виновна! не е той!

Преди няколко месеца майка й я накара да отиде на психоаналитик. В резултат психоаналитикът казва на момичето, че всъщност партньорът й има нужда от терапия, не тя. Но той въобще не го осъзнава и мисли, че винаги и единствено той е прав.
През м. май миналата година момичето абортира първото си дете от него. Причина за това бяха постоянни скандали и напрежение. Няколко пъти се разделяха, после се събираха. Но тормозът продължава, всъщност той никога не е спирал. Няколко месеца след аборта момичето пак забременя, просто му позволи това да се случи, не бе взела никакви мерки. Скандалите продължаваха... Чудеше се дали да абортира и второто, но лекарите я посъветваха да не прави два аборта един след друт в такъв кратък интервал, освен това по някаква "случайност" тя не беше си сметнала правилно гестационните седмици (така ли се казваше?) и изтърва срока за аборт... Но второто бебе наистина го искаше и сега го иска, желано е. Жалко, че бащата руши не само своята съдба и на майката, а и съдбата на бъдещото си дете.

Марайче, когато е до него, тя не смее да ми се обади, нито ми отговаря на обажданията, ако реша да се обадя. Затова и не й звъня вече, когато знам, че е до него, т.е. след работно време и през уикендите. Забранил й е да се обажда на мен и да се среща с мен, защото й отварям очите за реалната ситуация в отношенията им, забранява й да поддържа връзка и с родителите си.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #270 -: Март 28, 2010, 09:37:28 pm »
Според мен в този момент най-много могат да й помогнат родителите и приятелите (ако са и останали такива), защото много вероятно е щом да е с такъв мъж да е изоставила и приятелите си.

За съжаление е така. И преди не е имала много близки приятелки, а сега вече почти не са й останали вече. И с родителите си спря да контактува заради него, както споменах. Много сложна ситуация, обаче сама се е набутала в нея. За нея имаше изход, след първия аборт се разделиха, но нещо като че ли я накара да се върне при него и кръгът се затвори. Вероятно просто трябва да си научи урока, да изпие горчивата чаша докрай.

Цитат
Тя е слабо казано мазохистка, щом търпи такова унижение.

Преди няколко месеца говорих с майка й, не се сдържах и й се обадих (момичето все още не знае). Майка й обаче е на същото мнение, т.е. че е мазохистка, че иска да бъде зависима и манипулирана, и не я подкрепя.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #271 -: Март 28, 2010, 09:39:16 pm »
Лили, извинявай, че ще го кажа, но изглежда на нея така й харесва и никой не може да й помогне. За пример ще дам отново моята приятелка, която се е прибрала вече при родителите си и каза, че е поне малко по-спокойна. Като се има предвид, че до боища и други извращения не се е стигало.
Тук в тази ситуация, според мен нищо не може да се направи. :(

« Отговор #272 -: Март 28, 2010, 09:40:10 pm »
Лили напоследък много се говори за домашното насилие и тук сме обсъждали в темите за агресията и на кого е нужна....истината е че каквото човек сам направи и Господ не може и лошото е че децата страдат а те са невинни.Какво я задържа при този мъж?Спомням си че ти беше споменала секс а нима той е най-важния и нима друг мъж няма да и даде и обич и уважение и секс!Марая според мен е ярък пример затова как една жена се справя сама с децата си и не позволява да бъде унижавана!

*

Марая

• 28287
« Отговор #273 -: Март 28, 2010, 09:41:15 pm »
Марайче, когато е до него, тя не смее да ми се обади, нито ми отговаря на обажданията, ако реша да се обадя. Затова и не й звъня вече, когато знам, че е до него, т.е. след работно време и през уикендите. Забранил й е да се обажда на мен и да се среща с мен, защото й отварям очите за реалната ситуация в отношенията им, забранява й да поддържа връзка и с родителите си.

да Лили ,позната история!
тя е виновна ,пак го казвам ,макар и с болка от чисто психологическа гледна точка. в нея има вменено чувство за вина и страх от загуба. това е доста сериозен комплекс ,които се отключва при наличието на много субективни фактори.
ако ти пука за нея ,намери начин да говориш ,това е единственния шанс-говорене! това е хапчето ,защото следващите ще бъдат химични :angry: , жалко е!
насилника е повече от СЛАБ! в това съм убедена! никой няма право да притиснява бременна жена ,защото тя носи живот!

от астрологическа гледна точка ,вероятно тежките транзити са отключили проблеми в наталната и карта.
не се знае дали катарзиса ,които преживява няма да я доведе до пътя ,който е забравила.
обикновенно катастрофите са изключително положително нещо в живота ни ,защото дават възможността да излезем от ситуаций и да погледнем от друга старна на нещата ,които се случват. това могат да бъдат периоди в старт на градивни етапи в живота ни!
от езотерическа гледна точка , закона за привличането явно работи на пълни оболоти при нея...
помогни и лили! помогни й! намери начин да говориш с нея! не случайно в екстремни ситуаций тя звъни на теб! замисли се и намери начин! ти знаеш и можеш!

*

Nebesna

« Отговор #274 -: Март 28, 2010, 09:41:34 pm »
Този човек е опасен за нея и за бебето. Тя трябва да знае, че има хора които я подкрепят, независимо че сега се колебае. Когато види бебето, ще разсъждава другояче. Ако може сега да се махне, ще бъде добре. Само не трябва да се връща при него след раждането.

*

Divna

« Отговор #275 -: Март 28, 2010, 09:43:52 pm »
първата ми бременност беше такава! :'(
като свекър ми беше един от най-големите хора в държавата! 1987г. ,сещайте се за какво става дума.
живота беше ад ,скандали , изсмукване на енергия ,насилие ,стигало се е до физическо. :'( :'( той играеше хазарт в къщи ,жени и мърсотий....,абе ад.
това продължи до 15.09.1987г. наште не ме искаха ,защото моя дядо по бащина линия е имал проблем с комунистите , а аз се намърдах в леговището....
една седмица след раждането на голямата ми дъщеря си грабнах всичко и напуснах огромните правителствени жилища....и казах баста!
скандали ,заплахи ,побойща и опити останаха в миналото. разведох се много бързо.
той се ожени и замина за канада. разведе се и се върна обратно тук. пълен прошляк.
баща му ,горкичкия остана вдовец. и до днес живее с някаква нова женица.
вилите и апартаментите е казал ,че са за двете му внучета ,щото моя некадърник и неговия брат /който също се разведе/ ,изпиха един апартамент на бул.българия в софия за 2 месеца има няма.
но..., бащата сиреч дядото на дъщеря ми ,наскоро каза ,че неговите деца не били стока , а снахите били отлични.
така или иначе никой повече не се върза на двама братя ,сами са , единаци и нещастници.....
аз обаче бях тази ,която скъса оковите и се освободи от тежкото емоционално бреме .....

Моите поздравления Марая!
За всичко това се изисква много кураж  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #276 -: Март 28, 2010, 09:47:15 pm »
*
« Последна редакция: Април 03, 2012, 08:44:35 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #277 -: Март 28, 2010, 09:48:33 pm »
Намерих само стационарния. 609 677 и 613 830. Живка Тишева се казва председателя, ако все още е тя. "SOS Семейства в риск." Ще потърся и мобилен, имам и на психолога там, тя е една много мила дама.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #278 -: Март 28, 2010, 09:52:33 pm »
Марая според мен е ярък пример затова как една жена се справя сама с децата си и не позволява да бъде унижавана!

пътя ,пътя мила ми приятелко трябва да бъде извървян! всичко е заложено на небето и колкото и неразбираемо и отричано да е , то е проекция на вчера ,днес и утре.
мъдрият е мъдър ,защото сам е стигнал до изводите от болките и тръните по пътя....
все по-често се замислям ,дали да не направя някаква асоциация с няколко жени именно в тази посока.
защитата не е в анимус и анима , не е във фондацийте ,които понякога работят на парче.
затова се иска инициатива на гражданско общество с предложени закони и гласуване в парламента.
няма как ,трябва да се помага на хората ,на майките -те носят бъдещето!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #279 -: Март 28, 2010, 09:52:38 pm »
 явно  сатурновото завръщане трябва да си свръши работата-  от около гоидн анещата трябва да са се влошили
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.