първата ми бременност беше такава!

като свекър ми беше един от най-големите хора в държавата! 1987г. ,сещайте се за какво става дума.
живота беше ад ,скандали , изсмукване на енергия ,насилие ,стигало се е до физическо.

той играеше хазарт в къщи ,жени и мърсотий....,абе ад.
това продължи до 15.09.1987г. наште не ме искаха ,защото моя дядо по бащина линия е имал проблем с комунистите , а аз се намърдах в леговището....
една седмица след раждането на голямата ми дъщеря си грабнах всичко и напуснах огромните правителствени жилища....и казах баста!
скандали ,заплахи ,побойща и опити останаха в миналото. разведох се много бързо.
той се ожени и замина за канада. разведе се и се върна обратно тук. пълен прошляк.
баща му ,горкичкия остана вдовец. и до днес живее с някаква нова женица.
вилите и апартаментите е казал ,че са за двете му внучета ,щото моя некадърник и неговия брат /който също се разведе/ ,изпиха един апартамент на бул.българия в софия за 2 месеца има няма.
но..., бащата сиреч дядото на дъщеря ми ,наскоро каза ,че неговите деца не били стока , а снахите били отлични.
така или иначе никой повече не се върза на двама братя ,сами са , единаци и нещастници.....
аз обаче бях тази ,която скъса оковите и се освободи от тежкото емоционално бреме .....