Може би не формулирах питането си правилно.
И държа да подчертая, че аз за себе си отговор имам, но се допитвам и до други хора за мнение, мисля, че това е винаги полезно.
Нямам проблем да разбирам какво искам. Интересното в случая е, че се получава едно разминаване- докато се опитвам да разбера какво искам, аз не съм пасивен, постоянно правя нещо. И странно ми е, хванал съм се, повтарящ се момент е - получавам резултат от действията си по- рано от момента, в който си изяснявам какво точно искам.
Хм, да кажем, че реалистичната, прагматична част от мен е в пъти по- бавна от чувстващата част от мен. То едва ли и има друг вариант. И дадох леко повърхностен пример, за едно разминаване, но с по - големи размери- ще реша да правя "бизнес структура", ще инвестирам време, средства и нерви(което вече съм почнал) и тъкмо когато я направя, има много голяма вероятност вече да нямам нужда от нея.
Естествено, че съм постигнал "нещо в материалния свят", няма да изброявам, защото е глупаво, но не това е важното- важен е принципа, а аз имам наблюдения как става при мен и го описах по- горе. И леко трябва "да се бъзне" някъде за да се хармонизират тези две мои "части". Вярвам, че това зависи от мен и астрологията е едно от нещата, които помагат за реденето на картинката.
И както казах, аз мнение за себе си имам, но реших да потърся и други такива.