Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857763 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1980 -: Май 24, 2010, 08:15:53 pm »
Имаш хармонични връзки между планетите, които управляват домовете на професионална реализация - Луна, Венера и Нептун. Марс е в знак на Меркурий, което означава, че професията ще изисква сръчност с инструмент.

Окносно жените - харесваш жени, с които можеш да изживееш дълбоки чувства. Няма да имаш вътрешни дилеми относно вкусовете си. Подходящи за теб ще са водните зодии - предимно Рак и Скорпион и земните зодии, предимно Дева.

Не прави прибързани инвестиции, не давая пари назаем - имаш нехармоничен аспект към планетите в Скоприон и това вероятон ще провокира както нетърпение, подозрителност и колкото и да е парадоксално - неговата противоположност - наивност.

Кой ти каза часът на раждане? Имаш ли тръпчинки на бузите или брадичката?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1981 -: Май 24, 2010, 08:23:06 pm »
Много бързо си изтри отговора  ;D

Питам, защото асцендента е в първият градус на Везни и е вероятно да има необходимост от допълнително доуточняване на часа на раждане, ако някой ден решиш да се обърнеш към астролог за по-подробен анализ.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #1982 -: Май 24, 2010, 08:32:09 pm »
Майка ми каза че съм роден в 3 часа през нощта и не нямам тръпчинки.
Мерси и за вашето внимание също !

« Отговор #1983 -: Май 24, 2010, 08:34:40 pm »
И си много възпитано момче! Браво на мама и всички, които са се включили във възпитанието ти! ;)

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #1984 -: Май 24, 2010, 08:36:08 pm »
Благодаря ви !

« Отговор #1985 -: Май 24, 2010, 08:36:42 pm »
Асц. е в първият градус на Везни, трябва да ти е точен часа , иначе, ако не е точен може и да е Дева, пък характерно за АСЦ.Везни са тръпчинките ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #1986 -: Май 24, 2010, 08:43:49 pm »
Възможно е часът на раждане наистина да не е напълно точен :(

« Отговор #1987 -: Май 24, 2010, 08:47:05 pm »
В общината трябва да пазят часа ти на раждане. МОжеш да отидеш и да попиташ. Но и той има нужда от донастройване  ;D

Погледни си в удостоверението за раждане. Може и там да фигурира.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #1988 -: Май 28, 2010, 02:13:15 am »
Мерси.
Ако намеря свободно време ще проверя със сигурност !
« Последна редакция: Май 28, 2010, 02:28:26 am от kami »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1989 -: Май 29, 2010, 02:39:56 pm »
http://img214.imageshack.us/img214/9786/astrow2gw16rumhp4387021.gif
как виждате човека от тази карта :blink:

« Отговор #1990 -: Май 29, 2010, 02:53:12 pm »
Хелп1 това е Моята карта. Интересува ме мнението ви за големия огнен тригон - по-точно два броя: Юпитер-нептун-Луна и Марс-Нептун-Луна
Мерка ми е в опозиция с Марса и Юпитера, предполагам това е добра позиция да активизира положителното действие на тригона, но какво всъщност е тълкуването на тези два тригона?

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #1991 -: Юни 01, 2010, 06:47:49 am »
Простете , че питам отново , но възможно ли е да чуя още някое мнение за моята натална карта.В частност относно характер , а също и за успехи и разочарования в бъдеще.
Или нещо друго интересно засягащо личноста ми.

Отново се извинявам.Надявам се не ви натоварвам с въпросите си.
Благодаря предварително за вниманието и топлото отношение!

« Отговор #1992 -: Юни 01, 2010, 08:45:22 am »
    :blink: Тоо ник как го измисли Мама ЯЯ, всеки път като го прочета и ми се плъзга езика, мислено де, или все едно чете йойо....асоциации разни.
    Не знам кво те притесняват тригоните...По начало това са добри планетни енергии, които може и да не ги усетим как действат, те просто улесняват по-лесно да възприемеш реалността и да си в синхрон с нея. Повече би трябвало да се притесняваш за ТАО-квадрата, където Нептун ти е връх - но си късметлийка, защото едновременно с това, той е връх в голям тригон....помага ти да уравновесиш противоборството между разум и емоции Луна-Слънце....

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1993 -: Юни 01, 2010, 08:50:31 am »
Простете , че питам отново , но възможно ли е да чуя още някое мнение за моята натална карта.В частност относно характер , а също и за успехи и разочарования в бъдеще.
Или нещо друго интересно засягащо личноста ми.

Характера би трябвало всеки да си го познава. А който иска и има свободно време, да тълкува за бъдещето. Аз се изходих по хорара ти. Повече нямам време да пиша, че излизам.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #1994 -: Юни 01, 2010, 08:57:26 am »
Отново едно голямо благодаря за вниманието ви !
Наистина много разбрани и услужливи хора има тук !
Жалко , че не мога и аз да ви опътя или помогна по някой въпрос :(

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1995 -: Юни 02, 2010, 07:48:26 pm »

:blink: :blink: :blink:

*

Nebesna

« Отговор #1996 -: Юни 02, 2010, 08:16:17 pm »

Много силна сексуалност, голямо чувство за хумор, произподът може да се окаже пречка или възрастен роднина - майка или баща.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1997 -: Юни 08, 2010, 10:24:15 am »
Поставям този натал на моя позната, за която разбрах, че от няколко месеца са й са се явили някакви странни състояния. Световъртежи, паника, не се чувства никак добре, опитвам се да открия на какво се дължи това към момента в картата й.
 Няколко астрофактора ми се струват като причина, но незнам какъв съвет да й дам, как да се справи.
 Като за начало засега с нея обсъждаме на какво се дължат, да се опита сама тя да стигне до отговорите. Ако имате желание споделете вашите предположения.
Между другото основното, което нея я вълнува и притеснява /допускам и от там идват голяма част от терзанията/ е, че от години се опитват да имат дете, а до момента не се получава.

Виждам, много е ранена Луната й, но има и някаква надежда по този въпрос, мен поне така ми се иска, след около 2 години някъде сякаш има по-сериозно подчертаване на темата. Вие как ги виждате нещата?

« Последна редакция: Юни 08, 2010, 10:29:32 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1998 -: Юни 08, 2010, 10:39:58 am »
Периодът, в който тя казва, че са започнали нещата, съвпада горе-долу с преминаването на Марс в Лъв от ретроградна в директна фаза.

При движението си той е задействал наталната тао-квадратура от Слънце, Луна, Уран. Като се има предвид и в кои домове са разположени са засегнали нея, емоционалното й състояние. През изминалите месеци е взела решение и да напусне работното си място по своя воля, тъй като усеща, че я натоварва допълнително психически.

Това беше едно от нещата, които забелязвам като евентуална причина.

Другото, което вече по-не ми харесва, но се надявам да не действа само в тази посока е съвпад на дирекционен Меркурий върху опозицията й Юпитер/Нептун по остта 8/2 дом. От друга страна пък прави тригон към Луната в 4 дом, не би трябвало толкова да й опъва нервите това положение, но пък тук по рождение имаме също аспект между Луна и Меркурий и той е квадрат.
Познавам други личности с такъв аспект, които са оставили в мен впечатление за доста нестабилна нервна система.      

Разсъждавам си, но нямам никакъв опит с търсенето на подобни проблеми, така че, просто за някаква насока, не стреляйте по мен.  ;D  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1999 -: Юни 08, 2010, 10:52:05 am »
Много интересна карта има приятелката ти-Соломонов печат. С какво се занимава и изявена ли е в него?
Тр. Марс е задвижил Т-квадрата Сатурн/Уран/Слънце, опозирал е Луна, а бе задвижен е бил целият натал, което при нея не е трудно.