Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859318 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2040 -: Юни 23, 2010, 11:00:06 pm »
Марс е на МС и участва в Т-квадрат със Сатурн и Нептун, Марс се намира и в градуса на възлите.
Нямам предвид, че това е фактор за безбрачие. Но с близнашко Слънце в 11 дом и Водолей на ДС наистина би й паснала отворена връзка, т.е. самото формализиране на отношенията с партньора би могло да закъснее.
В джйотиш картата Сатурн е в изключителна силна позиция по дом и знак, при това ретрограден. Но за Лагна в Рак той е малефик. В картата той се намира в в 7 дом в съвпад с Кету, което може да даде забавяне при сключване на брак или трудности в брака. Но обикновено Сатурн/Кету не дава многобрачие, по-скоро има афинитет към един-единствен брак и партньор "докато смъртта ни раздели", ако все пак вземе решение да сключи официален брак. Партньорът може да е или по-възрастен, зрял, затворен, ригиден тип, темерут, или разведен/вдовец. Венера е в един знак с Раху в Лагна - ухажори не й липсват, но това също би могло да даде предразположеност към отворени връзки, не желае партньорите да я ограничават, задушават.
Марс и Сатурн имат изключително силен статус в картата й и по знак, и по дом от гледна точка на ведическата астрология.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #2041 -: Юни 23, 2010, 11:01:48 pm »
За мен лично, тази жена се е разминала с някаква голяма любов. Страдала е, или може би човекът просто е бил далече - чужденец. Като цяло аз не виждам индикации тя да остане сама - имаме хармонична връзка между управителите на АС и ДС ( Слънце в сходящ секстил с Уран в 1 дом) Нестандартна е, ведра и общителна, приятелски настроена, приятна дама, но като че ли самата тя има по - високи изисквания към партньорите.

Забелязваме също така и Плутон в 1 дом  в тригон с Марс в Телец на МЦ откъм 10 дом - борбена, енергична, самостоятелна, малко саможива на моменти, но в нея проговоря онова чувство да създаде дом, семейство ( Венера в Рак + СЛВ в 12 дом) има някаква драма около нея.. аз така си мисля...
Забелязваме също така, хармоничния аспект на Светилата , Луна в 3 дом Везни, още веднъж потвърждава, че това е една приятна дама, изключително контактна ( Луна в тригон с Меркурий в Близнаци ) , социално настроена... интересно ми е каква драма има, и защо не се е задомила... има възможности според мен!

Аия, много добре си я почувствала. Точно такава е. Много приказлива и приятна. С голямо сърце.

*

Divna

« Отговор #2042 -: Юни 23, 2010, 11:03:13 pm »
Марс е на МС и участва в Т-квадрат със Сатурн и Нептун, Марс се намира и в градуса на възлите.
Нямам предвид, че това е фактор за безбрачие. Но с близнашко Слънце в 11 дом и Водолей на ДС наистина би й паснала отворена връзка, т.е. самото формализиране на отношенията с партньора би могло да закъснее.
В джйотиш картата Сатурн е в изключителна силна позиция по дом и знак, при това ретрограден. Но за Лагна в Рак той е малефик. В картата той се намира в в 7 дом в съвпад с Кету, което може да даде забавяне при сключване на брак или трудности в брака. Но обикновено Сатурн/Кету не дава многобрачие, по-скоро има афинитет към един-единствен брак и партньор "докато смъртта ни раздели", ако все пак вземе решение да сключи официален брак. Партньорът може да е или по-възрастен, зрял, затворен, ригиден тип, темерут, или разведен/вдовец.
Марс и Сатурн имат изключително силен статус в картата й и по знак, и по дом от гледна точка на ведическата астрология.

Лили, ти как успяваш да разбереш къде по ведическата са планетите й?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2043 -: Юни 23, 2010, 11:04:02 pm »
В джйотиш картата Сатурн е в изключителна силна позиция по дом и знак, при това ретрограден. Но за Лагна в Рак той е малефик. В картата той се намира в в 7 дом в съвпад с Кету, което може да даде забавяне при сключване на брак или трудности в брака. Но обикновено Сатурн/Кету не дава многобрачие, по-скоро има афинитет към един-единствен брак и партньор "докато смъртта ни раздели", ако все пак вземе решение да сключи официален брак. Партньорът може да е или по-възрастен, зрял, затворен, ригиден тип, темерут, или разведен/вдовец. Венера е в един знак с Раху в Лагна - ухажори не й липсват, но това също би могло да даде предразположеност към отворени връзки, не желае партньорите да я ограничават, задушават.

Лили, това което си написала по ведическата система много прилича на моята карта, нали,или греша?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2044 -: Юни 23, 2010, 11:07:25 pm »
Лили, ти как успяваш да разбереш къде по ведическата са планетите й?

Не е трудно. Преценявам "на око", то се вижда.
За изчисляване на производни карти /варги/ и планетни периоди /даши/ вече е нужна програма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #2045 -: Юни 23, 2010, 11:10:10 pm »
Айя, мъжът я зарязва защото не е желал да се обвърже по-сериозно. Тя е искала да живее с него. Обичала го е. Значи не тя е причината за раздялата. Когато е споменала, че 6 години е сериозен период и би желала да заживеят (без брак разбира се. Тук никой не се жени), той отказва и я напуска.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2046 -: Юни 23, 2010, 11:19:45 pm »
Лили, това което си написала по ведическата система много прилича на моята карта, нали,или греша?

При теб има други позиции, Марс и Сатурн са в знака на Лагна, Рак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #2047 -: Юни 23, 2010, 11:20:58 pm »
Айя, дамата ми е колежка, канадка е.
Писах ти, че брак тук подписват 5% от населението, останалите 95% живеят без брак. Тук брака не е нещо задължително, хората не сключват брак, не се женят. Живеят на семейни начала и ако решат сключват граждански или църковен като станат на 60 години. Така го мислят. Могат да си имат 5 деца и си живеят без брак.

*

Divna

« Отговор #2048 -: Юни 23, 2010, 11:22:15 pm »
Дивна.. Слънцето на мадамата се намира между Асцендента и и МЦ което показва, че бракът, ако го има ще е късен или ще е за по-възрастен от нея, същото важи и ако е между ДЕСЦ. и Имум цели..

Благодаря Крис! Това е интересно, не го знаех.

*

Divna

« Отговор #2049 -: Юни 23, 2010, 11:26:51 pm »
Добре де, в крайна сметка колко квалифицирана трябва да е тази астроложка, за да й познае такова нещо? В действителност дамата все още не живее с никого, сама е, а от направата на хороскопа й са минали 10 години.
Картата й не е по ведическата, по западната е.

*

Divna

« Отговор #2050 -: Юни 23, 2010, 11:27:34 pm »
Значи тук дори не стигаме до фактическо съжителство. Хм. Говорим само за чисто интимна връзка... деца има ли?

Не, няма деца.

*

Divna

« Отговор #2051 -: Юни 23, 2010, 11:42:24 pm »
Значи тук дори не стигаме до фактическо съжителство. Хм. Говорим само за чисто интимна връзка... деца има ли?

Не, няма деца.

Ето това вече е неприятно!  :unsure: Ами ще търсим сега , защо няма деца...

Управител на 5-ти Юпитер в Риби  и се намира в 8ми (фиксиран знак - Скорпион)  съвпад с Хирон.  Сексуална е, привлекателна, сексапилна ако щещ. Хм, някой ще ми обясни ли защо няма деца.... мъж ли не е успяла да намери?!
Ами доколкото знам, не е имала мъж, който да я оплоди. А може и в нея да е проблема.
Не знам Айя, не съм й задавала тоя въпрос. Струва ми се много личен. Не желая да докосвам раната й.

*

Divna

« Отговор #2052 -: Юни 24, 2010, 01:50:42 am »
Много си хубава, Aiia! Страхотни очи  :blink:

Аааа, ти ако знаеш къде по-хубави снимки има Айя  ;)! Тази е нищо в сравнение с другите.
Хубавица ни е тя.

*

Divna

« Отговор #2053 -: Юни 24, 2010, 01:57:05 am »

Тъкмо мислех да и кажа, че съм сигурен, че има по-хубви снимки.. ама как да е  ;D

Между другото Дивна, много ми харесва това синъото сапфирено сърце на аватарчето ти  :P
[/quote]

Мерси, мерси  ;D.
Нямаше черни, ма и това става. Аз откакто разбрах, че сама ще си умра съм в траур, т.е. сърцето ми съвсем почерня от мъка.

*

Divna

« Отговор #2054 -: Юни 24, 2010, 02:00:43 am »
Айя, ти защо не слагаш Юнона в картата си? Тя е показателна именно за мъжа от който се нуждаеш, а не който те привлича или харесва.

*

Divna

« Отговор #2055 -: Юни 24, 2010, 02:03:02 am »
Всички умираме сами, Дивна. За жалост...  :mellow:
 :88: тая скорпионската луна пак се е активирала ми се струва...

Не мога да я потуля някъде, а така ми се иска да изчезне от там. Белким се премести във Водолей или в Близнаци. Определено по-добре ще се чувства там.

*

Divna

« Отговор #2056 -: Юни 24, 2010, 02:08:21 am »
Юнона в Рак - нуждаеш се от нежен, мил, чувсвителен мъж до себе си.
В 10 дом - трябва да можеш да се гордееш с него. Той трябва да стои високо в обществото да е почитан и уважаван от хората. И да знаеш, че такива мъже ще привличаш. Ще бъдеш облагодетелствана от към професионално отношение. Мъжете ще ти помагат в професионалното израстване.

*

Divna

« Отговор #2057 -: Юни 24, 2010, 02:10:54 am »
На Айя й трябва един земно-воден. Такива ще привлича.

*

Divna

« Отговор #2058 -: Юни 24, 2010, 02:12:43 am »
Юнона в Рак - нуждаеш се от нежен, мил, чувсвителен мъж до себе си.
В 10 дом - трябва да можеш да се гордееш с него. Той трябва да стои високо в обществото да е почитан и уважаван от хората. И да знаеш, че такива мъже ще привличаш. Ще бъдеш облагодетелствана от към професионално отношение. Мъжете ще ти помагат в професионалното израстване.

:57:

Айя, стига се сме, а вземи кажи как е с "врачуването" ни до тук?  ;D

*

Divna

« Отговор #2059 -: Юни 24, 2010, 02:15:53 am »
Крис, кажи и ти какъв да бъде избраника  ;D Какво пише в картата?!  

А сега видях, че Юнона ми е обстреляна от Сатурн/Уран/Юпитер/Плутон...  ;D  

Прави аспекти само с Меркурий, Венера и Уран. Но аз на Юнона не гледам аспектите, само позицията и в дом и знак.